Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinukui atminti

Gaunasi, Gabrieliuk, esi labai stipri. Sunku suvokti kiek tau tenka iškęsti verysad.gif
O Lukutis supranta, savaip, vaikiškai, bet tikrai supranta, kad kažkas nutiko, kad broliuko nebėra verysad.gif Jam dabar labai labai tavęs reikia... Būkite visi stiprūs, laikykitės kartu, kovokite už teisybę, palaikykite vieni kitus verysad.gif Ir žinokite kiek daug mūsų yra su jumis kartu, kiek daug mūsų, besimeldžiančių už jūsų mažąjį angeliuką...
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 21:27)
Mano vaikas mire vakar. Jam buvo tik 2 metukai. Musu atvieju buvo atvirksciai. Pagulde i reanimacija su temperatura, pasirodo slapimo taku uzdegimas. Po trieju dienu norejo, jau perkelti i skyriu, bet pakilo temperatura ir per 3 dienas jis sudege nuo aukstos temperaturos. Mirties diagnozas gripas, kuri jis pagavo reanimacijoi. Buna ir taip. Sirdis plista, nezinau kaip as be jo dabar gyvensiu........

o Dieve kas cia vyksta blink.gif Nuosirdi uzuojauta ir Jusu seimai... net nerandu zodziu ka parasyt, nes vel esu soke... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 21:27)
Mano vaikas mire vakar. Jam buvo tik 2 metukai. Musu atvieju buvo atvirksciai. Pagulde i reanimacija su temperatura, pasirodo slapimo taku uzdegimas. Po trieju dienu norejo, jau perkelti i skyriu, bet pakilo temperatura ir per 3 dienas jis sudege nuo aukstos temperaturos. Mirties diagnozas gripas, kuri jis pagavo reanimacijoi. Buna ir taip. Sirdis plista, nezinau kaip as be jo dabar gyvensiu........

Užuojauta verysad.gif verysad.gif verysad.gif Stiprybės... O Die... Die... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Tikrai nėrandu žodžių, kuriais būtų galima paguosti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Laikykitės...
Tikrai pasaulyje daug neteisybės verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 20:27)
Mano vaikas mire vakar.

Dieve brangus,uz ka tokios kancios..... cray.gif
nuosirdziai uzjauciame verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 19:27)

Uzuojauta didziausia ir Jums
si vakara zvakeles degs jau dviems Angeleliams wub.gif
Atsakyti
BUTINAI UZDEGSIME DAR VIENA ZVAKUTE JUSU ANGELELIUI,RAMYBES JAM KOKS SKAUSMAS UZLIEJO MANO SIRDI KOKIA NETEISYBE DIEVE cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
ZVAKUTES DVI DEGA cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti

Uzjauciu.... siaubas..... nebeturiu zodziu...
Atsakyti
Alialeks, labai uzjauciu, kodel tie mazuliukai iskeliauja cray.gif Gabrieliuk, bukit stiprus del Lukucio.
Atsakyti

uzjauciu ir jus verysad.gif

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 18, 20:30)
VIESPATIE,VIESPATIE KOKIA JUMS UZUOJAUTA,DIEVE BRANGUSIS cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif STIPRYBES JUMS DIEVULIAU cray.gif  cray.gif  cray.gif

Jums taip pat stiprybes verysad.gif neimanoma apie tai negalvoti verysad.gif
Atsakyti
Užuojauta jau dviejų angeliukų tėveliams verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Stiprybės visiems artimiesiems. Kiek skaitau, vis širdis plyšta verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Alialeks, gal kazkuo galetume Jums padeti sia minute?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti