Dieve,kaip baisu skaityti siuos postus negaliu patiketi,kas ivyko jusu seimoje Gabriele,pasistenk nepaluzti,nors tavo skausmas neismatuojamas,tu esi reikalinga Lukuciui dalinuosi tavo skausmu stiprybes Jusu seimai
P.S.,o Newham'o ligonines kai kuriuos gydytojus reiktu pastatyti prie sienos ir susaudyti,as pati turiu baisios patirties ir prisiminimu....zemo lygio ligonine....mes ten tiek prisikankinom.....
Uzuojauta kuo nuosirdziausia jusu semai Gabrieliuk..... Truksta zodziu, kad jus paguosti... as pati esu netekus maziuko, zinau kaip skauda..... Laikykites, padekit vienas kitam su vyru praeiti sita skausma....
Nors gyvenu LT ir jūsų temutėje nebendravau, bet šis įvykis ir nelaimė labai paveikė tiek mane, tiek mano šeimą Dieną naktį galvoju apie Gabrieliukę, ką ji išgyvena, koks skausmas jai ir jos šeimai, netekus mažylio Širdis plyšta vien nuo minties Laikykitės visi kartu, o mes melsimės už jūsų angeliuką Stiprybės...
Uzjauciu jusu visa seimyna, laikykites visi kartu, kiek tik galite
JAU NEUZILGO TURI PASIRODYT DAILY MIROW ZINIASKLAIDOS KORESPONDENTE,MANAU BUS ILGAS POKALBIS VEL VISKAS IS NAUJO,KAIP SKAUDU KIEKVIENA DIENA PASAKOTI TA PATI
DEKUI MERGINOS UZ PALAIKYMA
DEKUI MERGINOS UZ PALAIKYMA
STIPRI BANDAU BUTI ,BET NESIGAUNA LUKUCIO GAILA JIS LIUDI BROLIUKO,LABAI .ATRODO JIS NESUPRANTA,BET VAKAR VAKARE SUPRATOM TIKRAI,KAD JIS VISKA SUPRANTA IR LABAI LIUDI,KLAUSIA BROLIUKO KLAUSE KODEL PALIKOM JI LIGONINEJ MIEGOTI,KAD JIS PAMIRSO ZAISLIUKA PASIIMTI
Gabrielyt,kaip noreciau paimti nors dalele skausmo, kuri dabar isgyveni,kad tik lengviau Tau butu .... paskaicius tavo postus sirdis plysta,man cia sedint ir sekant sia tema nera lengva,asaros bega upeliais tad galiu kazkiek isivaizduot kaip tu jautiesi ...
Gedime su Jumis,budesiu maldoje uz mazaji angeliuka,ir prasysiu stiprybes ir istvermes Jusu seimai Buk stipri sirdele
Gedime su Jumis,budesiu maldoje uz mazaji angeliuka,ir prasysiu stiprybes ir istvermes Jusu seimai Buk stipri sirdele
Lenkiu galva gabrieliuk jusu seimai uz tai ka jus darote dabar. Kad viesinat, kad kalbat, nes tik atkreipus visuomenes demesi bus pasiekta rezultatu, sumazes tokiu baisiu dalyku ligoninese... Stiprybes jums, daug labai daug zmoniu su jumis, patikekit... Sunku, suprantu, bet kaip nors laikykites. ACIU JUMS!!!
Mano vaikas mire vakar. Jam buvo tik 2 metukai. Musu atvieju buvo atvirksciai. Pagulde i reanimacija su temperatura, pasirodo slapimo taku uzdegimas. Po trieju dienu norejo, jau perkelti i skyriu, bet pakilo temperatura ir per 3 dienas jis sudege nuo aukstos temperaturos. Mirties diagnozas gripas, kuri jis pagavo reanimacijoi. Buna ir taip. Sirdis plista, nezinau kaip as be jo dabar gyvensiu........
QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 21:27)
Mano vaikas mire vakar. Jam buvo tik 2 metukai. Musu atvieju buvo atvirksciai. Pagulde i reanimacija su temperatura, pasirodo slapimo taku uzdegimas. Po trieju dienu norejo, jau perkelti i skyriu, bet pakilo temperatura ir per 3 dienas jis sudege nuo aukstos temperaturos. Mirties diagnozas gripas, kuri jis pagavo reanimacijoi. Buna ir taip. Sirdis plista, nezinau kaip as be jo dabar gyvensiu........
Uzuojauta, o siaubas koks pasaulis neteisingas
QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 20:27)
VIESPATIE,VIESPATIE KOKIA JUMS UZUOJAUTA,DIEVE BRANGUSIS STIPRYBES JUMS DIEVULIAU