Stiprybes ir Dievo palaimos Jusu seimai,Gabrieliuk ...
Butinai atvyksim Jus pagerbt...
laikykites
Stiprybes tavo seimai.... Laikykites, tokia skausminga ir neteisinga si netektis Airijoj dega zvakutes....
Gabriele,didziausios stiprybes jusu seimai isgyvenant sielvarta ir kovojant uz teisybe...Laikykis ir saugok Lukuti...Mamos sirdis daug iskencia...Nuosirdziai uzjauciam
PENKTADIENI JI PAIMS IS LIGONINES IR VES I KOPLITELE 21 WESTBURY ROAD,BARKING.JIS BUS TEN IR SESTADIENI IR SEKMADIENI,PIRMADIENI 23D 11VAL JI VES I KREMATORIUMA IR ANTRADIENI 24D MES PASIIMSIME URNELE
Gabrieliuk, dar karta nuosirdi uzuojauta Tau ir Tavo seimai
Liudim kartu su Jumis
Liudim kartu su Jumis
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 18, 15:26)
PENKTADIENI JI PAIMS IS LIGONINES IR VES I KOPLITELE 21 WESTBURY ROAD,BARKING.JIS BUS TEN IR SESTADIENI IR SEKMADIENI,PIRMADIENI 23D 11VAL JI VES I KREMATORIUMA IR ANTRADIENI 24D MES PASIIMSIME URNELE
laikykis sirdute
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 18, 19:26)
Gabrieliuk, laikykis.
Jei reikia kunigo Petro mobilaus telefono, duok zinoti
.........Trūksta žodžių, ašarų neįmanoma suslaikyti Daug daug stiprybės jūsų šimai, o ANGELIUKUI danguje ramybės...........
Didziausia uzuojauta Gabrieles seimynai...ir ramybes danguje mazajam Kevinui....zodziai stringa gerkleje....asaros rieda upeliais....rasau ir zinau kad zodziai neatstos netekties...skausmas begalinis...palaikome jus sirdimis ir mintimis....
MES BUTINAI ATVYKSIME I BAZNYCIA SESTADIENI IR BUTINAI,PRASYSIME KUNIGO ATVYKTI I KREMAVIMA,NES DABAR DISKUTUOJAM AS LABAI NORIU MAZYLI MATYTI DAR O MANO MAMA SAKO KAD GERIAUSIAI BUTU KREMUOTI PENKTADIENI,KAD KUNELIUI NIEKO NEPASIDARYTU,NES PER DVI DIENAS MANAU JIS LABAI NEGERAI ATRODYS,SAKO MAMA NEKANKINKIT MAZIUKO DUOKIT JAM RAMYBE O AS NEGALIU SU TUO SUSITAIKYTI NORIU SU JUO BUTI KUO ILGIAU,NES JIS MANO TURTAS ,MANO BRANGENYBE
Net nezinau,Saulele,ka Tau patart (nesu niekad su tuom susidurus) gal Tavo mama teisi-duokim Jam ramybe...
Daryk taip,kaip Tavo motiniska sirdis liepia...
Daryk taip,kaip Tavo motiniska sirdis liepia...