QUOTE(Nanackaa @ 2011 09 17, 12:51)
Sveikos mamytes ir as noreciau prie jusu prisijungti mes irgi pradejom lankit si darzeli grupe SAULUTE ka galeciau apie aukletojas pasakyt...... pradesiu nuo pradziu mano maziliuj 2.4m pats valgo gerai sneka jau beveik metus be pamperso esam zino visu seimos nariu vardus prie svetimu yra ne labai drasus kaip manau ir visu. Ateja i grupe 1 diena buvo aukletoja loreta zmoniskai neko nepapasakojo kol nepaklausiau a to reikia o to reikia sake palikit vaika ir viskas as ji periengiau ir isejom sirdis pliso per puse is skausmo. Vaikas is pradziu iejo i grupe ramei u 40 minuciu pati paskambinau auklitojai paklaust kaip mano mazilis sake visa laika verke sukauja...kai isgirdau jo riksmus buvo begau greiciau pa ji uzejus i grupe jis apsiramino bviska su valge. antra diena ji atvedus buvo kita aukletoja neipasake savo vardo nei numerio nedave neko isejau iki buhaltrijos grizus radau vaika prie lango saukonti tevus stovejo 1 ir verke neks nei priglaude neko.....man buvo pasakyta kai uzsizais iskart nepastebetai isejt ir grist uz pusvalandzio grizau vaikai to momentu roses i lauka mano vaikas sedejo palenkes galva nusiverkes ziaurej paklausiau kaip jam sekes sake gerai apsiramino nesenai iseje is grupes vaikas apsiziurejo ir su asarom sako mama man dave teta skaudziai per lupas... nezinojau kaip regot apkabinau neko nepasakius ir isejau va 3 diena namie 2 dienas veme. Mielos mamyte kreipios i jus patarkit man prasau kaip elgtis ka man darit?a palikinet ji po 2 val lai verkia apsipras ar ka darit..... buciau labai dekinga uz pagalba
Mes irgi pradejo lankyti si darzeli,nuo rugsejo 1 dienos,tik grupe kita.1 diena buvau kartu,paskui buvau 1 val nepilnai palikusi ir vis didinom laika,aisku po 5 dienu susirgom sloga baisia,tai namuciuos dabar,pradesim vel is pradziu po truputi eiti.
As mazes klausiu neikyriai bet ka veike ir tt,ar teta gera buvo,ar ji tetos klause ir tt.Nu bet jei isgirsciau kad per lupas dauze ar kazka pan,klausciau kas ir kaip.Vaikai daznai issigalvoja ,fantazuoja,gal nieko blogo ten nebuvo,bet pasnekeciau su aukletoja.
O tel nr ir vardus aukletoju prasiau pati ,jos nesiulys tikrai
Sunkus tas periodas yra ir mums ir vaikams