Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(inetum @ 2009 02 18, 19:50)
sveikos norejosi kazko lengvo  ir siek tiek saldykli atlaisvinti nuo uogu tai kepiau pagal GLEECE duota rcepta vysnia girtuokle.  receptas cia http://www.supermama...p;#entry7476912
tik as biskvita dalinau i tris dalis ir vysnias tik keleta valandu palaikiau starkoje nes nieko kito neturejau . pats turbut pygiausias tortas koki teko daryti bet labai skanus. Vienas musu naudojimui kitas nestis i svecius o viduje tas pats  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

thumbup.gif atrodo tortai.. wub.gif kad ir man taip pavyktu.. verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2009 02 18, 20:40)
Nu tai ką aš žinau?! Gal siūlot ranka sukt 15min ištisai?!  blink.gif  Taigi ranka nukristų.. Pamėginkit-pamatysit.. kai su mikseriu visą darbą darot,tai aišku,kad labai lengva...  doh.gif

Na jeigu neturit plaktuvo, tai cia irgi ne mano bedos. Ka reiskia su ranka sukti - tai beabejo zinau, tik noriu pasakyti, jog 2min sukimo su sauktu tikrai nepakanka, beto kremai paprastai buna plakami, kad suteikti puruma (nors buna issimciu). Taigi, nemanau, kad kremas ir turejo buti standus, sukant ji su saukstu tik 2 min... wink.gif Aplamai tai galetumete bent jau parasyti pagal koki recepta kepete "Napoleona", gal tada butu galima ir daugiau kanors patarti g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2009 02 18, 19:50)
sveikos norejosi kazko lengvo  ir siek tiek saldykli atlaisvinti nuo uogu

Ax, vysnios wub.gif
Atsakyti
Neramuole, Tavo gabaliukas birthday.gif kaip ir užsiprašei 4u.gif
user posted image
gavos puikiai, biskvitai iš šaldiklio pabrendę, migdolų esencija puikiai susidraugavusi su grietinėlės ir grietinės, cukraus pudros ir citrinos rūgštelės miksu, vienas sluoksnis gaiviai rūgštus, o kremas iš pakelio saldus ir dar griliažas, na tikrai gavosi tikras niamnis netyčia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 18, 20:02)
Na jeigu neturit plaktuvo, tai cia irgi ne mano bedos. Ka reiskia su ranka sukti - tai beabejo zinau, tik noriu pasakyti, jog 2min sukimo su sauktu tikrai nepakanka, beto kremai paprastai buna plakami, kad suteikti puruma (nors buna issimciu). Taigi, nemanau, kad kremas ir turejo buti standus, sukant ji su saukstu tik 2 min... wink.gif Aplamai tai galetumete bent jau parasyti pagal koki recepta kepete "Napoleona", gal tada butu galima ir daugiau kanors patarti g.gif

As Napoleono pagal Misele krema irgi rankom suku g.gif ir viskas kuo puikiausiai issisuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 18, 20:02)

Kepiau pagal Sonatiną. Turiu vieną klausimą: kepant keksą šokoladinė svajonė, galima vietoj juodo dėt pienišką šokoladą? nuo to jo kepimas ar dar kas nors nepriklauso? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 18, 21:11)
Neramuole, Tavo gabaliukas birthday.gif kaip ir užsiprašei 4u.gif
user posted image
gavos puikiai, biskvitai iš šaldiklio pabrendę, migdolų esencija puikiai susidraugavusi su grietinėlės ir grietinės, cukraus pudros ir citrinos rūgštelės miksu, vienas sluoksnis gaiviai rūgštus, o kremas iš pakelio saldus ir dar griliažas, na tikrai gavosi tikras niamnis netyčia ax.gif

kaip skaniai atrodo blink.gif thumbup.gif nors prikirtau maskapones tortuko imu ir sita, reikia receptuka susirast ir kept man ji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2009 02 18, 21:46)
Kepiau pagal Sonatiną.

Cituoju Sonatina "Išplakti virtą kondensuotą pieną ir kremą. Atskirai išplakti grietinėlę ir atsargiai sumaišyti su išplaktu kremu." Taigi, plakimas nuo sukimo saukstu labai daug kuo skiriasi, o ypac kondensuoto pieno ar grietineles... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 18, 21:05)
Cituoju Sonatina "Išplakti virtą kondensuotą pieną ir kremą. Atskirai išplakti grietinėlę ir atsargiai sumaišyti su išplaktu kremu." Taigi, plakimas nuo sukimo saukstu labai daug kuo skiriasi, o ypac kondensuoto pieno ar grietineles... smile.gif

Aij grietinele, tai plakiau mikseriu lotuliukas.gif tokiu apsuku ranka neivaldyciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 18 vasario 2009 - 21:13
QUOTE(neramuole @ 2009 02 18, 20:56)
kaip skaniai atrodo  blink.gif  thumbup.gif nors prikirtau maskapones tortuko imu ir sita, reikia receptuka susirast ir kept man ji  bigsmile.gif

receptas originalus ČIA balto biskvito, rudi biskvitai tai Cipciuko Juodojo miško. Turėjau likusio griliažo, trupinukų, tai viską sudėjau ir gavosi geras daiktas ax.gif
Atsakyti
Inetum kokie tortai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2009 02 18, 20:46)
Kepiau pagal Sonatiną. Turiu vieną klausimą: kepant keksą šokoladinė svajonė, galima vietoj juodo dėt pienišką šokoladą? nuo to jo kepimas ar dar kas nors nepriklauso?  blush2.gif

Galima, tik cukraus i pati gamini dek maziau. Juodas maziau saldus 4u.gif
Atsakyti