Jolka999 - labai gundančiai čia tas apkepėlis, dabar - po nelengvos dienos prie kavutės man labai tiktų...
Citriniuk - NIAMMMMMMMMMM
Olesta - pasakiškas torčiukas... ir puošyba kokia
Ačiū už- Narkomanų džiaugsmą- biški pavėlavau padėkoti ,bet geriau vėliau nei niekada Gaila neturiu veiksnaus fotiko gavosi ačiū
QUOTE(PONIA BĖ @ 2009 02 18, 16:13)
Na va, gaila nepamatysim, bet svarbu kad skanu
P.s. gaivink fotika
QUOTE(Olesta @ 2009 02 18, 14:35)
Valentino dienos kepinių likučiai ir ne tik: biskvitai juodojo miško ir griliažinio torto
Olesta, fainas labai torčiukas tavo ir įsivaizduoju, koks skanus kad man dabar tokių likučių
Turiu smulkinto juodojo sokolado tai jau kelinta karta kepu, kazkurios ideta recepteli :
Keksas Šokoladinė svajonė
Patiekalui reikės:
200 g juodojo šokolado
70 g sviesto
4 kiaušinių
70 g cukraus
50 g miltų
2224 cm skersmens kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
Šokoladą susmulkinti ir ištirpinti kartu su sviestu. Ataušinti. Kiaušinius plakti su cukrumi, kol pabals (maždaug 5 min.). Į išplaktus kiaušinius įmaišyti šokolado ir sviesto masę, ant viršaus persijoti miltus ir atsargiai išmaišyti. Tešlą išpilti į formą ir kepti apie 15 minučių 220 С temperatūroje. Patikrinti mediniu pagaliuku. 5 min. palikti formoje, po to keksą išimti. Patiekti dar šiltą su vaniliniais ledais.
tik as pilu i keksiuku formeles
stai taip atrodo paruosti kepti
o stai cia jau iskepe
Keksas Šokoladinė svajonė
Patiekalui reikės:
200 g juodojo šokolado
70 g sviesto
4 kiaušinių
70 g cukraus
50 g miltų
2224 cm skersmens kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
Šokoladą susmulkinti ir ištirpinti kartu su sviestu. Ataušinti. Kiaušinius plakti su cukrumi, kol pabals (maždaug 5 min.). Į išplaktus kiaušinius įmaišyti šokolado ir sviesto masę, ant viršaus persijoti miltus ir atsargiai išmaišyti. Tešlą išpilti į formą ir kepti apie 15 minučių 220 С temperatūroje. Patikrinti mediniu pagaliuku. 5 min. palikti formoje, po to keksą išimti. Patiekti dar šiltą su vaniliniais ledais.
tik as pilu i keksiuku formeles
stai taip atrodo paruosti kepti
o stai cia jau iskepe
baikit mergaitės girti man iki Jūsų sugebėjimų dar toli, bet noriu padėkoti visoms už pagalbą, patarimus ir gerą žodį
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 18, 17:01)
Kokie gražučiai, o jau foto kokios Manau tikrai skanuliai, o ir lengvai pagaminami, super
Kątik kepiau Napaleoną t.y. blynų plokštainį nieko man ten neišėjo kažką netaip padariau.. O gal kremas buvo skystas,nes ne su mikseriu plakiau? bet lyg pakankamai gerai su ranka išsukom (gal kokias 2min sukau) nu net nežinau kas ne taip buvo
QUOTE(Monika_150 @ 2009 02 18, 20:21)
Kątik kepiau Napaleoną t.y. blynų plokštainį nieko man ten neišėjo kažką netaip padariau.. O gal kremas buvo skystas,nes ne su mikseriu plakiau? bet lyg pakankamai gerai su ranka išsukom (gal kokias 2min sukau) nu net nežinau kas ne taip buvo
Tai cia 2 min daug??? Su ranka??? As su mikseriu dar daugiau turbut suku...
Vaiiva, dekui
pagaminamas labai lengvai, del to ir kepu, kai saldaus uzsimanau
pagaminamas labai lengvai, del to ir kepu, kai saldaus uzsimanau
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 18, 19:28)
Tai cia 2 min daug??? Su ranka??? As su mikseriu dar daugiau turbut suku...
Nu tai ką aš žinau?! Gal siūlot ranka sukt 15min ištisai?! Taigi ranka nukristų.. Pamėginkit-pamatysit.. kai su mikseriu visą darbą darot,tai aišku,kad labai lengva...
sveikos norejosi kazko lengvo ir siek tiek saldykli atlaisvinti nuo uogu tai kepiau pagal GLEECE duota rcepta vysnia girtuokle. receptas cia http://www.supermama...p;#entry7476912
tik as biskvita dalinau i tris dalis ir vysnias tik keleta valandu palaikiau starkoje nes nieko kito neturejau . pats turbut pygiausias tortas koki teko daryti bet labai skanus. Vienas musu naudojimui kitas nestis i svecius o viduje tas pats
tik as biskvita dalinau i tris dalis ir vysnias tik keleta valandu palaikiau starkoje nes nieko kito neturejau . pats turbut pygiausias tortas koki teko daryti bet labai skanus. Vienas musu naudojimui kitas nestis i svecius o viduje tas pats