Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Jolka999 - labai gundančiai čia tas apkepėlis, dabar - po nelengvos dienos prie kavutės man labai tiktų...

Citriniuk - NIAMMMMMMMMMM doh.gif

Olesta - pasakiškas torčiukas... ir puošyba kokia thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už- Narkomanų džiaugsmą- 4u.gif biški pavėlavau padėkoti ,bet geriau vėliau nei niekada ax.gif Gaila neturiu veiksnaus fotiko gavosi thumbup.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIA BĖ @ 2009 02 18, 16:13)

Na va, gaila nepamatysim, bet svarbu kad skanu smile.gif
P.s. gaivink fotika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 18, 14:35)
Valentino dienos kepinių likučiai ir ne tik: biskvitai juodojo miško ir griliažinio torto

Olesta, fainas labai torčiukas tavo ir įsivaizduoju, koks skanus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif kad man dabar tokių likučių essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
Turiu smulkinto juodojo sokolado tai jau kelinta karta kepu, kazkurios ideta recepteli thumbup.gif :

user posted image

Keksas „Šokoladinė svajonė“

Patiekalui reikės:
200 g juodojo šokolado
70 g sviesto
4 kiaušinių
70 g cukraus
50 g miltų

22–24 cm skersmens kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
Šokoladą susmulkinti ir ištirpinti kartu su sviestu. Ataušinti. Kiaušinius plakti su cukrumi, kol pabals (maždaug 5 min.). Į išplaktus kiaušinius įmaišyti šokolado ir sviesto masę, ant viršaus persijoti miltus ir atsargiai išmaišyti. Tešlą išpilti į formą ir kepti apie 15 minučių 220 С temperatūroje. Patikrinti mediniu pagaliuku. 5 min. palikti formoje, po to keksą išimti. Patiekti dar šiltą su vaniliniais ledais.

tik as pilu i keksiuku formeles ax.gif
stai taip atrodo paruosti kepti
user posted image
o stai cia jau iskepe
user posted image
Atsakyti
baikit mergaitės girti blush2.gif blush2.gif blush2.gif man iki Jūsų sugebėjimų dar toli, bet noriu padėkoti visoms už pagalbą, patarimus ir gerą žodį 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 18, 17:01)

Kokie gražučiai, o jau foto kokios wub.gif Manau tikrai skanuliai, o ir lengvai pagaminami, super bigsmile.gif
Atsakyti
Kątik kepiau Napaleoną t.y. blynų plokštainį lotuliukas.gif nieko man ten neišėjo verysad.gif kažką netaip padariau.. O gal kremas buvo skystas,nes ne su mikseriu plakiau? blush2.gif bet lyg pakankamai gerai su ranka išsukom (gal kokias 2min sukau) smile.gif nu net nežinau kas ne taip buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2009 02 18, 20:21)
Kątik kepiau Napaleoną t.y. blynų plokštainį  lotuliukas.gif  nieko man ten neišėjo  verysad.gif  kažką netaip padariau.. O gal kremas buvo skystas,nes ne su mikseriu plakiau?  blush2.gif bet lyg pakankamai gerai su ranka išsukom (gal kokias 2min sukau)  smile.gif  nu net nežinau kas ne taip buvo  unsure.gif

Tai cia 2 min daug??? blink.gif Su ranka??? blink.gif lotuliukas.gif As su mikseriu dar daugiau turbut suku...
Atsakyti
Vaiiva, dekui
pagaminamas labai lengvai, del to ir kepu, kai saldaus uzsimanau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 18, 19:28)
Tai cia 2 min daug???  blink.gif  Su ranka??? blink.gif  lotuliukas.gif  As su mikseriu dar daugiau turbut suku...

Nu tai ką aš žinau?! Gal siūlot ranka sukt 15min ištisai?! blink.gif Taigi ranka nukristų.. Pamėginkit-pamatysit.. kai su mikseriu visą darbą darot,tai aišku,kad labai lengva... doh.gif
Atsakyti
sveikos norejosi kazko lengvo ir siek tiek saldykli atlaisvinti nuo uogu tai kepiau pagal GLEECE duota rcepta vysnia girtuokle. receptas cia http://www.supermama...p;#entry7476912
tik as biskvita dalinau i tris dalis ir vysnias tik keleta valandu palaikiau starkoje nes nieko kito neturejau . pats turbut pygiausias tortas koki teko daryti bet labai skanus. Vienas musu naudojimui kitas nestis i svecius o viduje tas pats ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetum: 18 vasario 2009 - 19:53