Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

as tai turiu bliuda teslos naleonui pagal misele... jau sudejau beveik dvigubai daugiau miltu, kad butu imanoma ta tesla i rankas paimti... vis dar ziauriai limpa pries visko, bet jau nors nebebega tarp pirstu...
pabandziau kocioti ir kilo klausimas kaip jus iskociotus blynus perkeliat ant skardos? as vos juos pajudinu - jie deformuojasi. jei bandau kocioti ant kepimo popieriaus, tai reiktu dar vieno zmogaus, kad ta popieriu laikytu kol as kocioju g.gif kas cia per gudrybe?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 18, 14:05)
as tai turiu bliuda teslos naleonui pagal misele... jau sudejau beveik dvigubai daugiau miltu, kad butu imanoma ta tesla i rankas paimti... vis dar ziauriai limpa pries visko, bet jau nors nebebega tarp pirstu...
pabandziau kocioti ir kilo klausimas kaip jus iskociotus blynus perkeliat ant skardos? as vos juos pajudinu - jie deformuojasi. jei bandau kocioti ant kepimo popieriaus, tai reiktu dar vieno zmogaus, kad ta popieriu laikytu kol as kocioju  g.gif  kas cia per gudrybe?

As dejau miltus, kol tesla buvo normali kociojimui.. ir ant kocelo apsukusi pernesdavau ant skardos.. g.gif neissigask, jie kieti gausis, kai iskeps, bet nuo kremo sudreks.
Atsakyti
Eklerai pagal Mišelę, krema padariau iš grietinėlės ir sočios varškytės (plombyro skonio) ir cukraus pagal skonį, labai skanu tik kitą kartą dėsiu mažiau grietinėlės ir daugiau varškės. Dabar dėjau pokelį varškės ir indelį grietinėlės (apie 200ml)

user posted image
Atsakyti
Valentino dienos kepinių likučiai ir ne tik: biskvitai juodojo miško ir griliažinio torto, pertepimai: grietinėlės, grietinės, griliažo, cukraus pudros, citrinos rūgštelės miksas ir šokoladinis kremas iš pakelio su sviestu ir pienu...
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 18, 14:35)
Valentino dienos kepinių likučiai ir ne tik

Kokia meile savo pilvukui mirksiukas.gif
Atsakyti
koks puikus tortas,sauniai padirbejai. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 18, 14:42)
Kokia meile savo pilvukui  mirksiukas.gif

vyro ir dukrytės hihihi.gif man laikas liniuotės sraigei šiknon spirti vėl blush2.gif
JOLKA999 ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 18 vasario 2009 - 15:04
Gal gana cia gundyt mane su sitais skanestais, nes ka tik saldainiu privalgiau, ir galvoju eklerius kept g.gif
Atsakyti
mmmm kaip skaniai atrodo wub.gif galima pasivaisint gabaleliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 18, 15:18)
mmmm kaip skaniai atrodo  wub.gif  galima pasivaisint gabaleliu  mirksiukas.gif

jei čia apie maniškį tai prašom mielai 4u.gif šaldytuve dar visas cielas, bręsta, vyro laukia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 18, 16:20)
jei čia apie maniškį tai prašom mielai 4u.gif šaldytuve dar visas cielas, bręsta, vyro laukia lotuliukas.gif

apie tavaji, tada man ryt palik gabaliuka, jei liks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 18, 14:05)
pabandziau kocioti ir kilo klausimas kaip jus iskociotus blynus perkeliat ant skardos? as vos juos pajudinu - jie deformuojasi. jei bandau kocioti ant kepimo popieriaus, tai reiktu dar vieno zmogaus, kad ta popieriu laikytu kol as kocioju  g.gif  kas cia per gudrybe?

Aš tai daug daugiau miltų sudėjau, kai kepiau Mišelės Napoleoną blink.gif O dar kokį porą stiklinių (jei ne daugiau unsure.gif ) kai kočiojau, vien miltuose kočiojos jau man, bet išeidavo jau plonas ir kietas gana blynas baigus jį kočiot, lengvai ant skardelės padėdavau gana mirksiukas.gif
Atsakyti