as tai turiu bliuda teslos naleonui pagal misele... jau sudejau beveik dvigubai daugiau miltu, kad butu imanoma ta tesla i rankas paimti... vis dar ziauriai limpa pries visko, bet jau nors nebebega tarp pirstu...
pabandziau kocioti ir kilo klausimas kaip jus iskociotus blynus perkeliat ant skardos? as vos juos pajudinu - jie deformuojasi. jei bandau kocioti ant kepimo popieriaus, tai reiktu dar vieno zmogaus, kad ta popieriu laikytu kol as kocioju kas cia per gudrybe?
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 18, 14:05)
as tai turiu bliuda teslos naleonui pagal misele... jau sudejau beveik dvigubai daugiau miltu, kad butu imanoma ta tesla i rankas paimti... vis dar ziauriai limpa pries visko, bet jau nors nebebega tarp pirstu...
pabandziau kocioti ir kilo klausimas kaip jus iskociotus blynus perkeliat ant skardos? as vos juos pajudinu - jie deformuojasi. jei bandau kocioti ant kepimo popieriaus, tai reiktu dar vieno zmogaus, kad ta popieriu laikytu kol as kocioju kas cia per gudrybe?
As dejau miltus, kol tesla buvo normali kociojimui.. ir ant kocelo apsukusi pernesdavau ant skardos.. neissigask, jie kieti gausis, kai iskeps, bet nuo kremo sudreks.
Eklerai pagal Mišelę, krema padariau iš grietinėlės ir sočios varškytės (plombyro skonio) ir cukraus pagal skonį, labai skanu tik kitą kartą dėsiu mažiau grietinėlės ir daugiau varškės. Dabar dėjau pokelį varškės ir indelį grietinėlės (apie 200ml)
QUOTE(Olesta @ 2009 02 18, 14:35)
Valentino dienos kepinių likučiai ir ne tik
Kokia meile savo pilvukui
koks puikus tortas,sauniai padirbejai.
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 18, 14:42)
Kokia meile savo pilvukui
vyro ir dukrytės man laikas liniuotės sraigei šiknon spirti vėl
JOLKA999 ačiū
Gal gana cia gundyt mane su sitais skanestais, nes ka tik saldainiu privalgiau, ir galvoju eklerius kept
mmmm kaip skaniai atrodo galima pasivaisint gabaleliu
QUOTE(neramuole @ 2009 02 18, 15:18)
mmmm kaip skaniai atrodo galima pasivaisint gabaleliu
jei čia apie maniškį tai prašom mielai šaldytuve dar visas cielas, bręsta, vyro laukia
QUOTE(Olesta @ 2009 02 18, 16:20)
jei čia apie maniškį tai prašom mielai šaldytuve dar visas cielas, bręsta, vyro laukia
apie tavaji, tada man ryt palik gabaliuka, jei liks
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 18, 14:05)
Aš tai daug daugiau miltų sudėjau, kai kepiau Mišelės Napoleoną O dar kokį porą stiklinių (jei ne daugiau ) kai kočiojau, vien miltuose kočiojos jau man, bet išeidavo jau plonas ir kietas gana blynas baigus jį kočiot, lengvai ant skardelės padėdavau gana