QUOTE(PONIA BĖ @ 2009 02 17, 20:04)
Mergaitės niekaip nerandu pyrago- Narkomano džiaugsmas-ten su varške ir aguonom gal kuri prisimenat
Nuorodos neduosiu, bet galiu atkopijuoti raceptuką, nes turiu issisaugojusi
Pagrindui:
130g sviesto,
100g cukraus,
2 kiausiniai,
300g miltu,
2a.s.kepimo milteliu.
Aguonu masei:750ml pieno,
100g manu kruopu,
1 kiausinis,
200g aguonu,
130g cukraus,
Varskes uzpilas;
250g tepamo varskes surio arba kremines varskes
2kiausiniai,
5v.s. cukraus,
Pagrindui visus produktus suminkyti ir pusvalandziui padeti is saldytuva.
Aguonu masei visus produktus sudeti i puoda ir maisant uzvirinti.Atvesinti truputi.
Tesla iskloti i torto forma,sonus irgi,tada supilti aguonu mase.Ant virsaus uzpilti varskes mase:Suri,kiausiniu trynius ir cukru istrinti.Atskirai isplakti iki standumo baltymus ir imaisyti i suri,mase supilti ant aguonu.Deti i ikaitinta orkaite(170) ir kepti 50min,jei prades virsus ruduoti,pridengti folija.dar 10 min palikti isjungtoje orkaiteje,po to atvesinti formoje ir isimti.
Na ir suskubom į bagalbą, tą patį su rugiagele dabar tikrai lauksim pasirodant su iškeptu