Pastabą supratau, išimu foto
QUOTE(mamkaa @ 2009 03 07, 15:19)
Mergaites gal kuti esate kepusi pyraga "naujienele" ar "naujiena"? Labai noriu ji isiskepti namie, ne spardese labai jau brangus. Bet kiek ieskojau recepto visur raso baltas biskvitas, bet koks tas baltas biskvitas, juk ju yra visokiu.
mamkaa, jaučiu, kad namuose labai sunku išsikept pyragą "Naujieną", ten jei neklystu labai, nu labai ploni biskvito sluoksniai pertepti uogiene ir viršus aplietas šokoladu pabandysiu mamos paklaust gal ji turi receptuką, nes truputį darbavos prie kepinių....
Olestos kelmass šakės, koks kelmukas
Kelmas tai labai grazus,likau suzaveta
LiusiLiu
Grazus tavo tortukas, tikriausiai ir skanus, bet gal stengiames visos laikytis tvarkos ir nedeti ta pati i visas temas, jei tai nera naujas receptas. Yra sukurtas pagyru puodas, tai ten galim det viska, kas jau yra 100 kartu isbandyta. O cia geriau dedam naujus receptus, diskutuojam apie tuos receptus ir pan. Taip bus lengviau visoms surasti reikalinga informacija
Papildyta:
Tai jau galejau palikt
nereikia taip drastiskai.
Grazus tavo tortukas, tikriausiai ir skanus, bet gal stengiames visos laikytis tvarkos ir nedeti ta pati i visas temas, jei tai nera naujas receptas. Yra sukurtas pagyru puodas, tai ten galim det viska, kas jau yra 100 kartu isbandyta. O cia geriau dedam naujus receptus, diskutuojam apie tuos receptus ir pan. Taip bus lengviau visoms surasti reikalinga informacija
Papildyta:
QUOTE(LiusiLiu @ 2009 03 08, 10:32)
Pastabą supratau, išimu foto
Tai jau galejau palikt
nereikia taip drastiskai.
Sukuriau nauja tema, bet pribaigiam sia. Turiu vyniotini seniai daryta, tai gal reikia eit nufotkint
rugiagele26
ziurek tik prie nuotraukos nepamirsk recepta idet
ziurek tik prie nuotraukos nepamirsk recepta idet
QUOTE(davija @ 2009 03 08, 09:38)
mamkaa, jaučiu, kad namuose labai sunku išsikept pyragą "Naujieną", ten jei neklystu labai, nu labai ploni biskvito sluoksniai pertepti uogiene ir viršus aplietas šokoladu pabandysiu mamos paklaust gal ji turi receptuką, nes truputį darbavos prie kepinių....
Olestos kelmass šakės, koks kelmukas
Olestos kelmass šakės, koks kelmukas
ir as galvojau galbojau kaip tukius plonus biskvitus isdkepti ar kaip juops taip plonai supjaustyti . Bet kai pagalvoji, juk juios kazkaip iskepa. Reikia kokia moteriske susirasti kur dirba dideliuos eprekybcentriuose, na pyragu kepimo cehe, juk ji tikrai zinotu kaip juos kepa. Gal kuri turite tokia pazystama? Gal ji isduotu paslapti.
Olesta jusu kelmas
QUOTE(mamkaa @ 2009 03 08, 11:35)
ir as galvojau galbojau kaip tukius plonus biskvitus isdkepti ar kaip juops taip plonai supjaustyti . Bet kai pagalvoji, juk juios kazkaip iskepa. Reikia kokia moteriske susirasti kur dirba dideliuos eprekybcentriuose, na pyragu kepimo cehe, juk ji tikrai zinotu kaip juos kepa. Gal kuri turite tokia pazystama? Gal ji isduotu paslapti.
Olesta jusu kelmas
Olesta jusu kelmas
mamkaa
Kepi paprasta biskvita, ir paskui ji dedi i saldikli, kad siek tiek sutvirtetu, bet ne i akmeni. Jis tada, kai pjausi netrupes. Tada galima ji perpjauti i daug sluoksniu. Turi buti labai astrus ilgas peilis, arba siulas labai plonas bet stiprus ir slidus. Su peiliu per visa diametra padarai ipjovima ir tada su siulu pjauni sluoksni. Pradet reikia nuo virsaus.
QUOTE(Inočka @ 2009 03 08, 10:41)
mamkaa
Kepi paprasta biskvita, ir paskui ji dedi i saldikli, kad siek tiek sutvirtetu, bet ne i akmeni. Jis tada, kai pjausi netrupes. Tada galima ji perpjauti i daug sluoksniu. Turi buti labai astrus ilgas peilis, arba siulas labai plonas bet stiprus ir slidus. Su peiliu per visa diametra padarai ipjovima ir tada su siulu pjauni sluoksni. Pradet reikia nuo virsaus.
Kepi paprasta biskvita, ir paskui ji dedi i saldikli, kad siek tiek sutvirtetu, bet ne i akmeni. Jis tada, kai pjausi netrupes. Tada galima ji perpjauti i daug sluoksniu. Turi buti labai astrus ilgas peilis, arba siulas labai plonas bet stiprus ir slidus. Su peiliu per visa diametra padarai ipjovima ir tada su siulu pjauni sluoksni. Pradet reikia nuo virsaus.
Aciu uz atsakyma, siandien bandysiu kepti ziuresiu kas gausis
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.