grazu,o tu cia is visos normos darei
Eij , mergaites, atsiprasau... as ka tik tema atradau, na ta, kur tik nuotraukas det tortu pagyru tema, nu ta. tik dabar pamaciau atleiskit, kad jau idejau cia...
Papildyta:
Aha, is visos normos, tik as dejau 3 biskvitus, nes man paksui atrodo, kad jau bulka gaunasi, kai 4 biskvitai. Is 4 biskvito trupinius padariau sonams. O kodel klausi?
Beze butu puosniau, ale kad man nesiderina ji prie juodo misko arba ganasas cia tiktu, bet labai brangiai tortas atsieitu...
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 05, 20:46)
grazu,o tu cia is visos normos darei
Aha, is visos normos, tik as dejau 3 biskvitus, nes man paksui atrodo, kad jau bulka gaunasi, kai 4 biskvitai. Is 4 biskvito trupinius padariau sonams. O kodel klausi?
Beze butu puosniau, ale kad man nesiderina ji prie juodo misko arba ganasas cia tiktu, bet labai brangiai tortas atsieitu...
QUOTE(Ausriukas1 @ 2009 03 05, 03:15)
dar dariau Napaleona pagal SI Daividijos recepteli, tai mano pirmas napaleonas, likau patenkinta , aciu uz puiku receptuka
nu sakes kaip uzsimaniau tokio desertuko tik,kad is manes saldziu patiekalu gamintoja prastoka
rugiagele26 labai gražus torčiukas, mano dukrytė sakė labai tų raudonų uogyčių norėtų
QUOTE(Olesta @ 2009 03 05, 21:08)
rugiagele26 labai gražus torčiukas, mano dukrytė sakė labai tų raudonų uogyčių norėtų
Siandien IKI jas pirkau ***** kokios brangios... kelios uogos 3,99 lt ir kaip minejo kazkuri, buvo ir zaliu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 05, 20:48)
prajuokino
QUOTE(Nova @ 2009 03 05, 10:07)
Drugeli, kepiau pagal tavo recepta sita pyraga. Ka galiu pasakyt - pasaka!! Skanumelis, o minkstumas koks. Kiek kepiau obuoliu pyrgu, niekad toks minkstas nesigaudavo, net tirpsta burnoj Jau trecia diena jis ir vis dar toks pat O kas svarbiausia man - nieko daryt nereikia, tik sumaisyt mikseriu visus produktus
Aš ir sakiau, kad darbo įdėt į jį beveik nereikia, o skonis Puiku, kad pavyko
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 05, 21:16)
prajuokino
Nu blin jau ne pirma karta taip sese tiek zvengia pastoviai, kai man taip raides susimaiso
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 05, 21:38)
Juodasis miskas
Misku uzderejo tikrai mielas tavo torciukas, gelyciu neturiu su kuo tokiu daryti, bet jau greit turesiu tada ir as lipdysiu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 05, 21:22)
zinau
Rugiageles26 torčiukas Aš tai jaučiu niekada neprisiruošiu toms namų gamybos gėlytėms... puošiu tik gyvomis