Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

grazu,o tu cia is visos normos darei g.gif
Atsakyti
Eij , mergaites, atsiprasau... as ka tik tema atradau, na ta, kur tik nuotraukas det tortu huh.gif pagyru tema, nu ta. tik dabar pamaciau blink.gif atleiskit, kad jau idejau cia... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 05, 20:46)
grazu,o tu cia is visos normos darei g.gif

Aha, is visos normos, tik as dejau 3 biskvitus, nes man paksui atrodo, kad jau bulka gaunasi, kai 4 biskvitai. Is 4 biskvito trupinius padariau sonams. O kodel klausi? unsure.gif

Beze butu puosniau, ale kad man nesiderina ji prie juodo misko g.gif arba ganasas cia tiktu, bet labai brangiai tortas atsieitu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 05 kovo 2009 - 20:54
QUOTE(Ausriukas1 @ 2009 03 05, 03:15)
dar dariau Napaleona pagal SI Daividijos recepteli, tai mano pirmas napaleonas, likau patenkinta , aciu uz puiku receptuka smile.gif

user posted image

nu sakes kaip uzsimaniau tokio desertuko wub.gif tik,kad is manes saldziu patiekalu gamintoja prastoka unsure.gif
Atsakyti
rugiagele26 labai gražus torčiukas, mano dukrytė sakė labai tų raudonų uogyčių norėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 05, 21:08)
rugiagele26 labai gražus torčiukas, mano dukrytė sakė labai tų raudonų uogyčių norėtų ax.gif

Siandien IKI jas pirkau smile.gif ***** kokios brangios... kelios uogos 3,99 lt blink.gif ir kaip minejo kazkuri, buvo ir zaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 05, 20:48)
Aha, is visos normos, tik as dejau 3 biskvitus, nes man paksui atrodo, kad jau bulka gaunasi, kai 4 biskvitai. Is 4 biskvito trupinius padariau sonams. O kodel klausi?  unsure.gif

hihihi.gif prajuokino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 03 05, 10:07)
biggrin.gif

Drugeli, kepiau pagal tavo recepta sita pyraga. Ka galiu pasakyt - pasaka!!  4u.gif  Skanumelis, o minkstumas koks. Kiek kepiau obuoliu pyrgu, niekad toks minkstas nesigaudavo, net tirpsta burnoj  wub.gif  Jau trecia diena jis ir vis dar toks pat smile.gif O kas svarbiausia man - nieko daryt nereikia, tik sumaisyt mikseriu visus produktus  biggrin.gif

Aš ir sakiau, kad darbo įdėt į jį beveik nereikia, o skonis thumbup.gif Puiku, kad pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 05, 21:16)
hihihi.gif prajuokino  biggrin.gif

Nu blin lotuliukas.gif jau ne pirma karta taip biggrin.gif sese tiek zvengia pastoviai, kai man taip raides susimaiso doh.gif
Atsakyti
Rugiagėle 26...... wub.gif bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif ............... mad.gif mad.gif..
......žinai kodėl wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 05, 21:38)
Juodasis miskas

Misku uzderejo biggrin.gif tikrai mielas tavo torciukas, gelyciu neturiu su kuo tokiu daryti, bet jau greit turesiu blush2.gif tada ir as lipdysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 05, 21:22)
Rugiagėle 26...... wub.gif  bigsmile.gif  wub.gif  bigsmile.gif ............... mad.gif  mad.gif..
......žinai kodėl  wink.gif

blush2.gif zinau blush2.gif
Atsakyti
Rugiageles26 torčiukas thumbup.gif Aš tai jaučiu niekada neprisiruošiu toms namų gamybos gėlytėms... puošiu tik gyvomis doh.gif
Atsakyti