QUOTE(Elizabeht @ 2009 03 03, 21:54)
Daividija laba prašau parašyk receptuką sluoksniuotos tešlos krepšelių su mascarponės sūriu,man reikia savatgalui.turiu žinoti kokių produktų reikia,na,tik nesakyk,kad pasieskočiau,tu esi parasius kad turi kokį tai ypatingą
Iš,anksto ačiukas
Iš,anksto ačiukas
QUOTE(daividija @ 2009 03 03, 19:39)
Smagu,kad patiko,tikrai greitas pyragas
Sluoksniuotos teslos krepselius su mascarpons idaru arba iskepti keksa su tuo suriu..Blyn pamirsaus nusipirkti to surio,o radu toki idomu kekso receptuka
Sluoksniuotos teslos krepselius su mascarpons idaru arba iskepti keksa su tuo suriu..Blyn pamirsaus nusipirkti to surio,o radu toki idomu kekso receptuka
Labai labai prašau abiejų skanėstų receptų plyyyyz
QUOTE(Vaidullka @ 2009 03 03, 14:09)
Žagarėliai, pagal forumietės receptuką (nepamenu kurios )
O jau kaip skaniai atrodo
QUOTE(aguonele @ 2009 03 01, 21:45)
Kai pamaciau as sita foto, tai mane pradejo persekioti tas receptas, net nakti pabudus smegenine ta foto mato!!! Vos ne mistika!!! Taigi siandien issikepiau si pyraga, tai labai patiko, tik gal per saldus, na kita karta maziau cukraus desiu. Taip pat dejau ne vanilini pudinga, o Dr. Oetker obiuoliu ir razinu pudinga.
O stai mano pyragiuko foto!
Jau taip gundančiai atrodo. Bijau,kad pati naktį nepradėčiau sapnuoti. Bėgsiu kepti,o kaip,mergaitės jums atrodo,jei dėčiau šokaladinį pudingą-tik tokį turiu.
QUOTE(vikka @ 2009 03 04, 17:10)
Jau taip gundančiai atrodo. Bijau,kad pati naktį nepradėčiau sapnuoti. Bėgsiu kepti,o kaip,mergaitės jums atrodo,jei dėčiau šokaladinį pudingą-tik tokį turiu.
Viskas gausis!!! Varske ir sokoladas irgi skanu!!!
QUOTE(Koruklu @ 2009 03 04, 16:17)
Viskas gausis!!! Varske ir sokoladas irgi skanu!!!
Nu,tai lekiu kepti nes seilės iki kelių ištyso.
labai greitai pagalbos reikia ,ar galima kepimo miletlius pakeisti soda,noriu biskvita kepti tortui,ir jeigu galiam tai kiek deti jeigu raso pakelis kepimo milteliu
Koruklu, labai skaniai atrodo, o tas pudingas su razinom kaip sutrautau iš kart ir būna su razinom, skamba labai skaniai, bet galetų vien obuolių būt
QUOTE(padima @ 2009 03 04, 16:23)
labai greitai pagalbos reikia ,ar galima kepimo miletlius pakeisti soda,noriu biskvita kepti tortui,ir jeigu galiam tai kiek deti jeigu raso pakelis kepimo milteliu
zinoma drasiai ( as deciau sauksteli)
siandien kepiau Citrininius keksiukus pagal si recepta.. ir man nesigavo ne keksiukai gavosi, o blyniukai tos popierines formeles prarado forma (gal teslos per daug dejau) skonis irgi nepasakyciau, kad labai jau pasakiskas..
beje, kokio tirstumo tesla turi but? ir kiek jos det i tas popierines formeles?
beje, kokio tirstumo tesla turi but? ir kiek jos det i tas popierines formeles?