Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(davija @ 2009 02 16, 18:03)
rugiagele26, o man nerodo grietiniečių recepto blush2.gif sakau gal ten kitas, o ne mūsų populiarusis ax.gif Aš kažkaip noriu biški pabandyt pagal kitą receptuką, man norėtusi jų kietesnių... Mano šeimyna kai valgė tai bandelėm vadino blush2.gif nes jie tokie minkštučiai buvo...

Oij, atsiprasau... bandyk dabar RECEPTAS
Atsakyti

Na ir šaunuolės jūs, mergaitės, tiek skanumynų prikepėt jau naujoj temukėj, o ką kalbėt apie praeitą doh.gif wub.gif wub.gif Tik nebūk porą dienų ir va kas vyksta biggrin.gif Matosi graži meilės diena buvo jūsų namiškiams hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiiva: 16 vasario 2009 - 18:54
QUOTE(laurindre @ 2009 02 16, 17:54)
O sirdutes skonis, jauciu, i tiramisu panasus g.gif

Kazkas tarp ledu ir varskes surelio.
Atsakyti
Prašom mergaitės, eklerai bigsmile.gif viena skarda pagal Cipciuką, kita pagal mane, su sigitawhatever mascarponės ir grietinėlės kremu, liuks kremiukas thumbup.gif , receptukas pirmame puslapyje 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Tai kurie skanesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2008 12 20, 11:37)
  Tortas Rimma
2 pok varskes.
2 kiausiniai,
1,5 stiklines cukraus,
2 stiklines miltu,
1 a.s. sodos (negesintos),trup druskos, vanilinio cukraus.
    Isplakam kiausinius su cukrumi ,druska, vaniliniu cukrum  ir soda(negesinam).Tada imaisom varske, gerai ismaisom, ir tada sudedam miltus( issijotus).Isminkom tesla. leidziam truputi pastoveti.Tesla padalinam i 7-8 dalis. Iskociojam ant miltais pabarstyto pavirsiaus . Apipjaunam leksteles pagalba ir kepam ant KEPTUVES.  Ugnis vidutine.Apkepam is abieju pusiu, kada perversi pajausit pacios.as kepiau ant  teflonines, tai nieko netepiau.Iskepam visus lakstus.
Jie kol karsti irgi  galima graziai aplyginti krastus.Iskociojau , plonai, taip kaip meducio tortui.
o pertepam tai kokiu norim kremu pasigaminusios(ka tuo metu turim)

Sveikutės, aš išmėginau gėlyčių gamyba, tai teko ir tortuką kokį nors padaryti prie jų lotuliukas.gif tai vat koks gavosi Rimma torčiukas:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Mielai atrodo, toks gaivus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 16, 20:24)
Tai kurie skanesni g.gif

skonio kaip ir vienodo, tik Cipciuko saldesni, nes cukrus dedasi, o gamyba ir visa kita labai panašu, tik dėl saldumo skirtumas smile.gif
limita, šaunu 4u.gif o biškį praleidau iš kokios masės gėlytės darytos, aš vis dar kaupiu drąsą, bet dar nagai nedaeina iki gėlyčių darymo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 16 vasario 2009 - 20:31
QUOTE(Larissa @ 2009 02 16, 00:54)
o aš ir vėl kepiau MB vis dar mėgstamiausią obuolių tortą  tongue.gif įdėsiu priminimui perpjauto nuotrauką  ax.gif mažu kas susigundys iškepti  mirksiukas.gif

Susigundžiau. Nusikopinau. Kepsiu essen.gif
O beje į tešlą tikrai nesideda nei soda, nei kepimo milteliai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 16 vasario 2009 - 21:04
Čia viskas vaizdžiai parodyta kaip daryti gėlytes Olesta 4u.gif
http://www.supermama...;#entry21240368
Atsakyti
Ačiū labai labai 4u.gif nu reikės bandyti kada nors ax.gif
Atsakyti
limita torčiukas skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti