Laba diena.
Kiek visokiausiu groziu cia galima prisiziureti mmm.....
Mano debiutas -aguoninis varskes pyragas
ziuriu vienas krastas biski pasviles,nieko ...vis tik pirmas blynas
O pyrago receptukas toks:
Tešlai
130 g sviesto
100 g cukraus
2 kiaušiniai
300 g miltų
2 arb.š. kepimo miltelių
Aguonų masei
750 g pieno
100 g manų kruopų
1 kiaušinis
200 g aguonų
130 g cukraus
200 g sviesto
Varškės masei
250 g varškės
2 kiaušiniai
100 g cukraus
Tešlai skirtus produktus suminkyti ir pasei valandos padėti į šaldytuvą.
Aguonų pasei skirtus produktus sudėti į puodą ir maišant užvirinti. Šiek tiek atvėsinti.
Varškės masei skirtą varškę pertrinti iki vientisos masės su kiaušiniais ir cukrumi. Kiaušinių baltymus išplakti iki standumo ir įmaišyti į varškę.
Tešla iškloti atidaromos kepimo formos (25 cm. skersmens) dugną ir šonus. Supilti aguonų masę. Ant jos supilti paruoštą varškės masę.
Kepti įkaitintoje iki 170 laipsnių orkaitėje 50 min. Jeigu viršus pradeda per stipriai ruduoti, uždengti folija. Iškepus gerai atvėsinti
Šaltinis: SM
Tikiuosi bus skanu .
Is vidaus pyragas atrodo taip:
Antra fotke ne mano,mano pyragas dar austa