Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(rasixe @ 2009 02 28, 14:32)
dabar as tai pabrinkinu ir mikrobangej pasildau. O anksciau taip pat darydavau kaip tu, bet tik pabrinkinus. Bet tu kai sildai tai saltu vandenuku uzpili, ar karstu???
Papildyta:
as tai kazkaip bijau is karto tirpinti, nzn kodel, gal isitikinimas toks, kad negerai gal gausis g.gif

As saltu uzpilu, ir ant virykles kaitinu.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 28, 12:20)
Vaišinu Pyragu su saulėgrąžom
Reikės:

Koks grazus,eiciau is karto kepti,ale nebeturiu saulegrazu,paskutines su silke suedziau doh.gif
Atsakyti
Kriausiu - obuoliu pyragas

Teslai:
2 kiausiniai, cukrus, kepimo milteliai, 150 g. sviesto, 100 ml vandens arba kompoto (pyliau kompota, skaniau gaunasi bei cukraus beveik nereikia) miltai kad tesla butu nei per skysta nei per kieta, ji turi buti tirstoka, obuoliai ir kriauses idarui smile.gif

user posted image
Atsakyti
Davija - jau koks grožis pyragiuko thumbup.gif Ir skanus, spėju... doh.gif

irute1984 - essen.gif
Atsakyti
Merginos, padekite kepejai - megejai blush2.gif

Kodel man bekepant sprogo ,,Zebras"? g.gif Dabar nors imk ir nupjauk issiputusi virsu ir apversk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 20, 01:15)
Dar vienas kleckiukas is rusu virtuves.Receptas labai senas, gal ir buvo kur.Labai lengvai padaromas, tik pradedamas daryti pries tris, maziausiai pries dvi dienas.
Ministerijos tortas
Stikline aguonu
4 kiausiniai
stikline cukraus
stikline kefyro
stikline miltu
3\4 saukstelio negesintos sodos
Kremui:
Indelis kondensuoto
200 gr. minksto sviesto
4 saukstai kakavos
Forma-22 cm.
Isplakti kiausinius, suberti aguonas ir pastatyti parai i saldytuva.Po to isimti ,permaisyti, sudeti persijotus miltus ir likusius produktus ir gerai ismaisyti.Padalinti i tris dalis.Kepti ikaitintoje orkaiteje 190t. apie 10-15 min., kol truputi gelsveti prades.
Kremui issukti minksta sviesta, palaipsniui sudeti kondensuota ir kakava ir ,ikseriu isplakti.
As truputi didinau norma ir kepiau 4 biskvitus, juos truputi suliejau gaiviu sulciu misiniu.Vietoj kakavos pyliau 3 arb. saukstelius kavos i pora saukstu karsto vandens ir truputi brendzio.Tortas skanus, nesaldus, kam patinka aguonos, turetu patikti.
user posted image
user posted image

Vakar kepiau torciuka pagal si recepta, siandien pjausim ziuresiu kaip gavosi. vakar paragavau truputi to biskvito, tai susizavejimo nepaliko, nu bus matyti kai prapjausim, su kremu visai kitas skonis gal bus.
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2009 03 01, 01:31)
Merginos, padekite kepejai - megejai  blush2.gif

Kodel man bekepant sprogo ,,Zebras"?  g.gif Dabar nors imk ir nupjauk  issiputusi virsu ir apversk  ax.gif

Taip turi but. Geras keksas visada turi trukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 03 01, 09:22)
Vakar kepiau torciuka pagal si recepta, siandien pjausim ziuresiu kaip gavosi. vakar paragavau truputi to biskvito, tai susizavejimo nepaliko, nu bus matyti kai prapjausim, su kremu visai kitas skonis gal bus.

O man tai nieko visai tas traskantis toks biskvitas , as net galvoju issikepti stora toki, siaip be pertepimu, kaip pyraga koki, tik galvoju, ar jis storas iskiltu.Siaip autore raso, kad kuo ilgiau stovi, tuo labiau persisukia, tuo skanesnis, bet mum ilgai nelaike smile.gif
Atsakyti
Vakar kepiau Cipciuko meduti 4u.gif Labai skanus tortukas, kepiau is puses normos, bet tortas toks nemazas isejo bigsmile.gif dar idejau zele smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, parodysiu as jum savo pirmaji blyna.. blush2.gif
user posted image
user posted image

Dariau tik is dvieju lakstu ir pagal Cipciuko meducio recepta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monika_150: 01 kovo 2009 - 12:29
unsure.gif unsure.gif ....kokį medutį ?????????...aš kakavą ižiūriu , ar aš klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 01, 09:25)
O man tai nieko visai tas traskantis toks biskvitas , as net galvoju issikepti stora toki, siaip be pertepimu, kaip pyraga koki, tik galvoju, ar jis storas iskiltu.Siaip autore raso, kad kuo ilgiau stovi, tuo labiau persisukia, tuo skanesnis, bet mum ilgai nelaike smile.gif

Tortas tikrai liuksiskas, as ji pamirsau ideti nakciia i saldytuva tai taip persigere kremmo doh.gif , toks slapias ir nesparngus buvo tada. pries prapjaunant idejau i saldytuva porai val ir viskas liuks buvo. Labai labai patiko seimynai, tik gal su kremu persistengiau, per saldu padariau ax.gif . Tikrai dar ir dar kepsiu si torta. Tik as aguonu kaip ten rasoma recepte nelaikiau per nakti saldytuve, iskart viska dejau ir kepiau, ir vistiek liuks gavosi, reikes kada pabandyti taip kaip priklauso, tik idomu ka duoda ta slaikymas per nakti saldytuve tu aguonu su kiausu?
Atsakyti