QUOTE(Inočka @ 2009 02 25, 21:01)
Daividija, koks fainas pyragelis tavo
Sakyk, ar tas kremas ne skystas? Siandien dariau ir as plikytukus su plikytu kremu, bet man jis per skystas gavos.
As su kiausais pilnai dariau. Daba galvoju, jei tik trynius det, tai ka su baltymais daryt
ta skremas neskysta,nes dedasi ir miltu ir krakmolo,tik jo laaabai daug,toks didelis puodas
tam pyragui puses per akis.
QUOTE(Daivve @ 2009 02 26, 07:24)
Daividija,
labai fainuoliškas pyragas... as jau nuo Glacee laiku ji nusiziurejusi turiu, bet laiku nepaklausiau, o dabar nera kam atsakyti.. Tai dabar Jusu klausiu: ar is visos normos kepet? Ir tada perpjovet ir sutepet kremu? Pagal originalu recepta raso, kad iskepti du "eklerus" ir lakstus pertepti kremu ... tai kas ten gaunasi? juk as isivaizduoju tie lakstai gaunasi tusciaviduriai ir jei tik per viduri tepti, tai nebus su skylem? Gal turite pyrago pjuvi? ..
Kepiau is visos normos,su konditeriniu maiseliu isspaudziau visa orkaites didele skarda,juostele prie juosteles,tada perpjoviau per puse,ne kaip biskvita,o padalinau i dvi dalis,ir ant vienos dalies uztepiau krema ir uzvoziau kita dalimi.Pjuvio,gaila nenufotografavau,bet juosteels buvo nestoros,tai labai tusciavidures nebuvo,tik kremo tai puses normos gana,nes labai daug,liko puse,tai vakar sutepiau vaflius ir pribarsciau dziovintu vaisiu,ir gavosi skanus torciukas,sumirko,toks visai nesaldus
is likusiu 8 baltymu kepu morengus,bus Kijevo tortas,tik reikia paziuret koki ten krema padaryt,nes plikyto jau nenoriu