Ir čia įdėsiu savo medutį
Pagal Cipciuką
Grazi gitara
gal galetumete parasyti kaip pasidaryti tortu pyragu papuosimus,na kad ir koki nesudetinga
QUOTE(daividija @ 2009 02 25, 19:36)
Kepiau didziuli plikyta pyrageli
Oj kaip noreciau sio pyragelio
beje daividija kepiau jusu morengini torta, bet morengas kazko nesigavo, virsus sukietejo o is apacios sirupas kazkoks isbego bet labai skanus tas plikytas kremas buvo
QUOTE(justina_r @ 2009 02 25, 18:25)
Wow kaip grazu
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 25, 18:31)
Grazi gitara
QUOTE(daividija @ 2009 02 25, 18:36)
Kepiau didziuli plikyta pyrageli...
Kaip skaniai atrodo as irgi noriu...
O cia mano obuoliu pyragas
Padariau mieline tesla (miltai, kiausinis, cukrus, sausos mieles, vanduo), veliau iskociojau laksta idejau i foma ant jo sudejau oboliu, po to uzdengiau antru lakstu ir ant jo irgi uzdejau obuoliu bei virsu papuosiau (biski nevykes puosimas gavosi ) iskepus pabarsciau cukraus pudra
Padariau mieline tesla (miltai, kiausinis, cukrus, sausos mieles, vanduo), veliau iskociojau laksta idejau i foma ant jo sudejau oboliu, po to uzdengiau antru lakstu ir ant jo irgi uzdejau obuoliu bei virsu papuosiau (biski nevykes puosimas gavosi ) iskepus pabarsciau cukraus pudra
QUOTE(justina_r @ 2009 02 25, 16:46)
Oj kaip noreciau sio pyragelio
beje daividija kepiau jusu morengini torta, bet morengas kazko nesigavo, virsus sukietejo o is apacios sirupas kazkoks isbego bet labai skanus tas plikytas kremas buvo
gal blogai isplakei baltymus,arba per karsta orkaite buvo,cia cipciukas zino morengu kepimo ypatumus man visada gaunasi,tai nezinau kodel taip atsitiko
QUOTE(daividija @ 2009 02 25, 20:35)
gal blogai isplakei baltymus,arba per karsta orkaite buvo,cia cipciukas zino morengu kepimo ypatumus man visada gaunasi,tai nezinau kodel taip atsitiko
nu lyg ir gerai issiplake , sakiau bandysiu dar karta kol iseis bet siaip labai skanu buvo, ta suvarlgele morengo pluta dejau
QUOTE(lialytia @ 2009 02 24, 14:51)
Prikepiau grietiniečių iš dvigubos porcijos Tik pamiršau aptepti kiaušiniu Bet gavos super skanūs ir tiesiog tirpsta burnoje
mano tokie pat gavosi, aš kiaušiniu irgi neaptepiau , bet mudviem su vyrų būtų užtekę ir keturių pyragaičių, nes dabar taip ir stovi jie
QUOTE(TUSINA @ 2009 02 24, 20:41)
maniskis. Gaila, kad jau suvalgytas
kaip skaniai atrodo