Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Gali būti per dideli kiaušiniai L arba XL , tai jų ir buvo per daug , o forma 23 cm. buvo ? .......nieko ne visada gi nusiseka mirksiukas.gif ....aš va kepu tą raudoną biskvitą , bet jaučiu , kad bus ne tas , kas turėtu , g.gif ....na palauksiu ir pamatysiu , o irgi viską pagal receptą dariau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TUSINA @ 2009 02 24, 20:49)
receptas Sonatinos Citrininis tortas. Tik as dariau vysnini  thumbup.gif

TUSINA , LABAI FAINAS TAVO TORTUKAS thumbup.gif , TIK KITĄ KARTĄ IŠ KARTO NURODYK KAS TAI PER TORTAS ( receptukas ), GERAI mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 vasario 2009 - 21:37
Sveikos mamytes auksarankes 4u.gif ,gal yra zinanciu ir mokanciu daryti tokius krepselius,kaip seniau dar vaikysteje pamenu budavo per vestuves prie saldaus stalo kaip "papuosalas":toks originalus krepselis su rankena,jis lygtai pagamintas is meduolines teslos g.gif ,apdarytas baltu kremu,ir jis pilnas viskiu gerybiu,-kastonu,braskiu,riesutu,grybuku,visciuku...
neseniai buvau vestuvese,tai toks krepselis vel grozejosi ant stalo... bigsmile.gif ,
butu smagu pamegint ji pasidaryti...
Atsakyti
sveikos, sugalvojau iskept gimtadienio proga 21 tortuka su 1 zvakute. meduti. tai norejau paklaust ar man uzteks vienos normos teslos? na jie nedidukai butu, stiklines skersmens ir kokiu 3-4 sluoksniu. sestadieniui reikia tai jau pats laikas pradeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ricicinuke @ 2009 02 25, 03:01)
Sveikos mamytes auksarankes  4u.gif ,gal yra zinanciu ir mokanciu daryti tokius krepselius,kaip seniau dar vaikysteje pamenu  budavo per vestuves prie saldaus stalo kaip "papuosalas":toks originalus krepselis su rankena,jis lygtai pagamintas is meduolines teslos  g.gif ,apdarytas baltu kremu,ir jis pilnas viskiu gerybiu,-kastonu,braskiu,riesutu,grybuku,visciuku...
neseniai buvau vestuvese,tai toks krepselis vel grozejosi ant stalo... bigsmile.gif ,
butu smagu pamegint ji pasidaryti...

Yra temelė apie tas grožybes , tik tiksliai pavadinimo nepamenu ax.gif ....nepatingėk , paieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 02 25, 13:16)
sveikos, sugalvojau iskept gimtadienio proga 21 tortuka su 1 zvakute. meduti. tai norejau paklaust ar man uzteks vienos normos teslos? na jie nedidukai butu, stiklines skersmens ir kokiu 3-4 sluoksniu. sestadieniui reikia tai jau pats laikas pradeti  ax.gif

man is vienos normos isejo ~16 tortu po 5 blynus. plataus puodelio skersmens. ir siaip siulyciau daryti 5 sluoksniu. buvo pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 25, 16:07)
man is vienos normos isejo ~16 tortu po 5 blynus. plataus puodelio skersmens. ir siaip siulyciau daryti 5 sluoksniu. buvo pats tas  thumbup.gif

As kam nors irgi gal tokia dovana padarysiu biggrin.gif ale kam, gal mamai - 48 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 25, 16:17)
As kam nors irgi gal tokia dovana padarysiu biggrin.gif ale kam, gal mamai - 48  lotuliukas.gif

issirink ka nors jaunesni hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 25, 16:28)
issirink ka nors jaunesni hihihi.gif

Dukrai 2 metukai bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 25, 16:35)
Dukrai 2 metukai bus  lotuliukas.gif

unsure.gif blink.gif
wink.gif mastau.gif
Papildyta:
Oi , taigi tavo buvo doh.gif ..o jos dar bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 25 vasario 2009 - 16:41
mamai gegužy 60 stuktels, ką siūlot blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mamai liepa 70. Net nezinau, koks tortas vasara tiktu g.gif
Atsakyti
Atsiprasau, cia plepalu tema ar Receptai su foto g.gif ax.gif
Atsakyti