Ziauru i tokius grozius ziureti.. TAAAIP visko norisi, kad...
QUOTE(Renatina @ 2009 02 24, 16:19)
kokie puikus,saunuole!
o jei iskeptus tirpintu sviestu truputeli? nebandytas variantas?
o jei iskeptus tirpintu sviestu truputeli? nebandytas variantas?
Ne, nebandžiau dar taip
O kiaušinį pamiršau aptepti prieš kepant
QUOTE(daividija @ 2008 11 18, 20:47)
Tortas "Meska siaureje"
siandien kepiau meska siaureje bet niekas man ten nesigavo.delto norejau pasiteirauti kiek ilgai reikia baltymus plakti? as plakiau kol buvo balta puri mase(beveik kaip morengams) ir deja ji man islipo is indo delto neisivaizduoju kaip tau taip lygiai iskepe tuo labiau jog teslos tai net labai mazai gavos..skonis tai skanus,bet isvaizda tai katastrofiska
Ojai, kiek gardumynų per darbus praleidau...
QUOTE(aguonele @ 2009 02 24, 19:44)
siandien kepiau meska siaureje bet niekas man ten nesigavo.delto norejau pasiteirauti kiek ilgai reikia baltymus plakti? as plakiau kol buvo balta puri mase(beveik kaip morengams) ir deja ji man islipo is indo delto neisivaizduoju kaip tau taip lygiai iskepe tuo labiau jog teslos tai net labai mazai gavos..skonis tai skanus,bet isvaizda tai katastrofiska
O kas tau aguonėle konkrečiai nesigavo ...mes su morengu - geri draugai , gal ką patarsiu ......tau jis nelygiai užsitepė , ar kaip ? ...išplakiai tai tu baltimus tikrai gerai , kada tau jie lipo iš indo , ....paaiškink detaliau , nes man jie super gerai išėjo
maniskis. Gaila, kad jau suvalgytas
QUOTE(TUSINA @ 2009 02 24, 20:41)
maniskis. Gaila, kad jau suvalgytas
Labai skaniai atrodo. Koks receptėlis?
QUOTE(MeGu @ 2009 02 24, 21:45)
Labai skaniai atrodo. Koks receptėlis?
receptas Sonatinos Citrininis tortas. Tik as dariau vysnini
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 24, 21:34)
O kas tau aguonele konkrečiai nesigavo ...mes su morengu - geri draugai , gal ką patarsiu ......tau jis nelygiai užsitepė , ar kaip ? ...išplakiai tai tu baltimus tikrai gerai , kada tau jie lipo iš indo , ....paaiškink detaliau , nes man jie super gerai išėjo
net nezinau kas man ten nesigavo rodos viska kaip aprasyme padariau,bet paprasciausiai pas daividija viskas atrodo tolygiai o pas mane tai per krastus viskas isejo,baisiausiai iskilo mano manymu pagal ta teslos mase per daug tos morengines mases yra... net pagalvojau o gal baltymai tik trumpai turi buti plakami nei morengams (siaip morengai man ir gaunas visada).
QUOTE(aguonele @ 2009 02 24, 17:44)
keista,kad nesigavo,nu baltymus teisingai isplakei,teslos ten nera daug,bet taip ir turi buti,nesuprantu kas negerai ir kodel tau jie islipo...