Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

mamkaa tai kad jokios terlionės nėra, labai greitai pasidaro g.gif na tiesa, aš varškės sūrelių masę dėjau, pas mus sveriamos yra pirkti, tai man įdaro gaminimas iš karto atkrito ax.gif
Atsakyti
Grietiniečių pyrgas thumbup.gif reikės pabandyti,kepiau grietiniečius,tai vienas pavalgymas ir neliko nei vieno.... ax.gif
Atsakyti
koks pyragas wub.gif

QUOTE(davija @ 2009 02 22, 10:08)
oho laurindre kiek įdarų pridėjo bigsmile.gif man tai pirmas su serbentais atrodo labai liuks, čia gal panašus kaip senais laikais kulinarijose būdavo plikyti pyragaičiai su įdaru bigsmile.gif
o pas mane žurnaliuke eklerukai su sūriais įdarais, pvz. įdaryt pikantiška mišraine ir t.t. bigsmile.gif visai skanu turėtų būt...

as seniau darydavau plikytus kaip uzkandzius prie alaus. degtines thumbup.gif sueidavo nemoku apsakyti kokiu greiciu... receptas

Atsakyti
Sausainiukai (LABAI GREITI IR LABAI SKANUS) pagal si receptuka
Atsakyti
As ka tik issikepiau grietiniecius pagal rekomenduojama grietinieciu pyrago recepta, tai tikrai skanus gavosi, tik man per saldus idaras, bet cia kiekvieno skonio reikalas mirksiukas.gif . Grietinieciai tikrai thumbup.gif

http://vifsla.blogas...etinieciai.html

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 02 22, 00:41)
Gavosi tikras grietinieciu pyragas. tongue.gif


Kokia šauni idėja! thumbup.gif bigsmile.gif Kai tingisi lipdyti daug "koldūniukų" tokį kad ir iš trijų normų gali iškepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 21, 23:29)
Laurindre, labai tau ačiū už kremukus  user posted image tikrai labai įdomūs  thumbup.gif O sakyk Nr.4 - ten reikia 1 litro pieno  g.gif

Turiu ir aš tą knygą ir kaip tik dariau tą kremą Nr.4. Tai man jis nelabai patiko schmoll.gif Gal kitoms skaniau. Bet dariau kaip ir recepte nurodytais kiekiais 4u.gif
Atsakyti
Nu ir ignoruokit irnesakyk.gif Šiandiena kepiau "Aguonų pyragą" gavosi tikrai gan skanus tik truputėlį per daug krestelėjau kepimo miltelių tai jie jaučiasi valgant.. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monika_150: 22 vasario 2009 - 19:06
QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 22, 18:26)
Kokia šauni idėja! thumbup.gif  bigsmile.gif  Kai tingisi lipdyti daug "koldūniukų" tokį kad ir iš trijų normų gali iškepti  biggrin.gif


Butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 22, 10:11)
mamkaa tai kad jokios terlionės nėra, labai greitai pasidaro g.gif na tiesa, aš varškės sūrelių masę dėjau, pas mus sveriamos yra pirkti, tai man įdaro gaminimas iš karto atkrito ax.gif

tikrai taip darbo nedaug, siandien kepiau vis del to ne pyraga o grietiniecius, kepiau is pilnos normos ir jau nebeliko ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 02 22, 18:11)
Turiu ir aš tą knygą ir kaip tik dariau tą kremą Nr.4. Tai man jis nelabai patiko schmoll.gif  Gal kitoms skaniau. Bet dariau kaip ir recepte nurodytais kiekiais 4u.gif

O kiek pieno dejai g.gif
Atsakyti
Pas mus šiandien namai kvepia bandelėmis wub.gif Labai labai skanios, prisikirtome dar šiltučių ax.gif Knygoje buvo virėjo rekomendacija taupant laiką kepti iškarto iš dviejų normų, kadangi tirpsta žaibo greičiu. Dabar jau gailiuosi kad tos rekomendacijos nepaklausiau biggrin.gif
Taigi: Lipnios riešutinės bandelės
12 vienetų:
160 ml drungno pieno
1 v.š. sausų mielių
2 v.š. cukraus pudros
450g miltų
1 a.š. druskos
115g mažais gabalėliais supjaustyto sviesto
2 truputį paplakti kiaušiniai
1 citrinos tarkuota žievelė
Viršui ir įdarui:
275g tamsaus rudojo cukraus
65g sviesto
120 ml vandens
75g kapotų riešutų
3 v.š. cukraus pudros
2 a.š. malto cinamono
165g razinų

Sumaišykite pieną, mieles bei cukraus pudrą ir palikitę, kol suputos. Sumaišykite miltus ir druską, įtrinkite sviestą. Supilkite į miltus mielių mišinį, citrinos žieveles, kiaušinius. Išmaišykite, užminkykite, sudėkite atgal į dubenį, uždenkite ir palikite, kad pakiltų dvigubai.
Puode 10 min pavirkite rudąjį cukrų, sviestą bei vandenį, kol pasidarys sirupas. Įpilkite po 1 v.š. sirupo į dvylika 4 cm skersmens formelių. Pabarstykite į kiekvieną po ploną riešutų sluoksnį (kitus paislikite).
Suplokite tešlą ir iškočiokite 45x30 cm dydžio stačiakampį. Sumaišykite cukraus pudrą, cinamoną, razinas bei likusius riešutus. Užbarstykite ant tešlos. Standžiai suvyniokite į vyniotinį ir supjaustykite 2,5 cm storio griežinėliais. Sudėkite juos į formeles pjūvio puse į viršų. Palikite pusvalandžiui kad pakiltų.
Kepkite maždaug 25 min 180 laipsnių prkaitėje, kol gražiai pagels. Apverskite formeles ant kepimo skardos, palikite 5 min, paskui formeles nuimkite. Ataušinkite ant grotelių.
Man gavosi 14 bandelių. Kepiau silikoninėje keksiukų formoje, puikiai tiko smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti