Inocka, idealus ekleriai o i idara dejau cukraus, ar dar ko nors? Nes nesaldus kremas turetu buti.. o ir patys pyrageliai nesaldus.. as tai siandien dar doroju torta, pabrendo, tai isvis skonis toks nieko, bet primena pirktini del to kremo is pokelio uzsimaniau dar kai ko, jei netingeisu, iskepsiu siandien
Merginos, as is tos laimes, kad eklerai gavos, tai net nepaziurejau ka cia jus prikepet.
Kaip pamaciau . O jau grozis Sroves, Rugiegeles super turetu buti skanus tortukai
O jau Pirasos chalatas , jau toks tikras
Kaip pamaciau . O jau grozis Sroves, Rugiegeles super turetu buti skanus tortukai
O jau Pirasos chalatas , jau toks tikras
inočkos ekleriukai tikrai prašos valgomi iš ekrano rekomenduoju pabandyt Olestos kremuką eklerams, tikrai superinis
Chalatas tai griūk negyvas kažkas iš fantastio srities
rugiagele26, čia pas jus tokie tortai naminiam vartojimui taip išpuošti
Chalatas tai griūk negyvas kažkas iš fantastio srities
rugiagele26, čia pas jus tokie tortai naminiam vartojimui taip išpuošti
QUOTE(davija @ 2009 02 21, 10:28)
inočkos pabandyt Olestos kremuką eklerams, tikrai superinis
KUR, kur tas kremukas?
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 10:36)
KUR, kur tas kremukas?
ČIA, mieloji čia kremukas tik pabrėžiu, dviems skardoms eklerų! Skanaus
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 21, 09:45)
Inocka, idealus ekleriai o i idara dejau cukraus, ar dar ko nors? Nes nesaldus kremas turetu buti.. o ir patys pyrageliai nesaldus..
As i ekleru tesla dejau cukraus daugiau nei recepte, ir tap pat dejau i grietinele pagal skoni, labai mazai, paskui pertriniau varske per seteli is sumaisiau su plakta grietinele. 200 gr. varskes + 200 gr. grietineles. To kremo man uzteko pusei ekleru porcijai pagal visa ekleru recepta. Bet ir gerai, kadangi pirma porcija sukryto, ir buvo blynai
QUOTE(Olesta @ 2009 02 21, 10:44)
Aciu, jau uzsisaugojau. Darysiu
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 21, 10:43)
Sveikinimai Labai grzaus ekleriukai
Aciu, aciu.
Bet jau tavo avataras naujas
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 08:58)
KEPEJELES
Man pagaliau is 6-o karto [url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?
Man pagaliau is 6-o karto [url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?
jau koks grožis
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 08:58)
Jau kantrybė tai pavydėtina Rezultatas akivaizdžiai buvo to vertas
Aš esu pradedančioji.Valentino dienai kepiau meduti ir manau gana neblogai gavosi.Norėtūsi išbandyti ir daugiau skanumynų,bet labai sunku su tais gramais receptuose kai neturiu su kuo pasverti.Gal galėtų kas iš jūsų padėti ar įmesti kokią nuoroda kiek gramy atitinka pvz valgomas šaukštas,ar stiklinė įvairių produktų,juk svoriai nevienodi kaip suprantu.
QUOTE(*Daivulyte* @ 2009 02 21, 12:57)
Aš esu pradedančioji.Valentino dienai kepiau meduti ir manau gana neblogai gavosi.Norėtūsi išbandyti ir daugiau skanumynų,bet labai sunku su tais gramais receptuose kai neturiu su kuo pasverti.Gal galėtų kas iš jūsų padėti ar įmesti kokią nuoroda kiek gramy atitinka pvz valgomas šaukštas,ar stiklinė įvairių produktų,juk svoriai nevienodi kaip suprantu.
Pabandyk paziureti cia. as irgi daznai pasinaudoju matavimu valg saukstais o tai namie svarstykliu neturiu