Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Inocka, idealus ekleriai wub.gif o i idara dejau cukraus, ar dar ko nors? Nes nesaldus kremas turetu buti.. o ir patys pyrageliai nesaldus.. as tai siandien dar doroju torta, pabrendo, tai isvis skonis toks nieko, bet primena pirktini unsure.gif del to kremo is pokelio unsure.gif uzsimaniau dar kai ko, jei netingeisu, iskepsiu siandien lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, as is tos laimes, kad eklerai gavos, tai net nepaziurejau ka cia jus prikepet.

Kaip pamaciau blink.gif . O jau grozis Sroves, Rugiegeles super turetu buti skanus tortukai
O jau Pirasos chalatas swoon.gif , jau toks tikras
Atsakyti
inočkos ekleriukai tikrai prašos valgomi iš ekrano bigsmile.gif rekomenduoju pabandyt Olestos kremuką eklerams, tikrai superinis bigsmile.gif

Chalatas tai griūk negyvas bigsmile.gif kažkas iš fantastio srities 4u.gif

rugiagele26, čia pas jus tokie tortai naminiam vartojimui taip išpuošti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 21, 10:28)
inočkos pabandyt Olestos kremuką eklerams, tikrai superinis bigsmile.gif

KUR, kur tas kremukas?
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 08:58)
KEPEJELES ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif 

Sveikinimai 4u.gif Labai grzaus ekleriukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 10:36)
KUR, kur tas kremukas?

ČIA, mieloji čia kremukas tik pabrėžiu, dviems skardoms eklerų! Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 21, 09:45)
Inocka, idealus ekleriai  wub.gif o i idara dejau cukraus, ar dar ko nors? Nes nesaldus kremas turetu buti.. o ir patys pyrageliai nesaldus..

As i ekleru tesla dejau cukraus daugiau nei recepte, ir tap pat dejau i grietinele pagal skoni, labai mazai, paskui pertriniau varske per seteli is sumaisiau su plakta grietinele. 200 gr. varskes + 200 gr. grietineles. To kremo man uzteko pusei ekleru porcijai pagal visa ekleru recepta. Bet ir gerai, kadangi pirma porcija sukryto, ir buvo blynai doh.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 02 21, 10:44)
ČIA, mieloji čia  kremukas tik pabrėžiu, dviems skardoms eklerų! Skanaus 4u.gif

Aciu, jau uzsisaugojau. Darysiu
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 21, 10:43)
Sveikinimai 4u.gif Labai grzaus ekleriukai thumbup.gif

Aciu, aciu.

Bet jau tavo avataras naujas hihihi.gif
Atsakyti
Man pagaliau is 6-o karto [url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?

jau koks grožis wub.gif
Atsakyti
Man pagaliau is 6-o karto

Jau kantrybė tai pavydėtina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Rezultatas akivaizdžiai buvo to vertas wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Aš esu pradedančioji.Valentino dienai kepiau meduti ir manau gana neblogai gavosi.Norėtūsi išbandyti ir daugiau skanumynų,bet labai sunku su tais gramais receptuose kai neturiu su kuo pasverti.Gal galėtų kas iš jūsų padėti ar įmesti kokią nuoroda kiek gramy atitinka pvz valgomas šaukštas,ar stiklinė įvairių produktų,juk svoriai nevienodi kaip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(*Daivulyte* @ 2009 02 21, 12:57)
Aš esu pradedančioji.Valentino dienai kepiau meduti ir manau gana neblogai gavosi.Norėtūsi išbandyti ir daugiau skanumynų,bet labai sunku su tais gramais receptuose kai neturiu su kuo pasverti.Gal galėtų kas iš jūsų padėti ar įmesti kokią nuoroda kiek gramy atitinka pvz valgomas šaukštas,ar stiklinė įvairių produktų,juk svoriai nevienodi kaip suprantu.

Pabandyk paziureti cia. as irgi daznai pasinaudoju matavimu valg saukstais smile.gif o tai namie svarstykliu neturiu blush2.gif
Atsakyti