rugiagele26, o vidus torto, tobulybių tobulybė
iš Citrinukės posto nesakysiu, kas vos neatsitiko
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 20, 18:38)
Sroves ir Rugiageles26
Tortai niammmm.... o aš kažkaip tortų savam vartojimui kažkodėl nedarau, o kodėl, net pati nežinau, gal dėl figūros Kažkaip baisoka man, baisoka...
Tortai niammmm.... o aš kažkaip tortų savam vartojimui kažkodėl nedarau, o kodėl, net pati nežinau, gal dėl figūros Kažkaip baisoka man, baisoka...
Tai va aš dėl to nusprendžiau greitu metu išsikept "jogurtinį tortą su vaisiais" tikrai nebus toks riebus kaip kiti.. Bet tikriausiai vėl gausis " blynų plokštainis"
QUOTE(Olesta @ 2009 02 20, 18:49)
rugiagele26, o vidus torto, tobulybių tobulybė
iš Citrinukės posto nesakysiu, kas vos neatsitiko
iš Citrinukės posto nesakysiu, kas vos neatsitiko
Kas ten nutiko? papasakok
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 20, 18:12)
Tortukas
Pirasa, Srove, Rugiagele - jūsų tortukai patys gražiausi, patys nuostabiausi, patys skaniausi taip visų norisi paskanauti
Eastman Ananasinės Salotos
Tai gi šiam gaiviam desertui reikia:
4 indelių po ~400g marinuotų anansų
1 pakelio (280g) mini zefyriukų (marshmallows)
~60g drožlėmis pjaustytų migdolų
plaktos grietinėlės pagardams
Padažui:
3 kiau6ini7 trinių
3 didelių v.š. margarino / sviesto
1/2 v.š. maltų sausų garstyčių
3 v.š. acto
1/2 a.š. druskos
Iš šio kiekio išeina ~10 porcijų.
Pirmiausia reikia labai gerai nusunkti ananasus.
Tuomet į dvigubą indą su karštu vandeniu kaitindami maišome visus padažo ingredientus, kol padažas tampa purus. Svarbu neperkaitinti, kitaip tryniai suvirs ir teks padažiuką išmesti. Patariu padažo neragauti.
Atvėsus padažiukui sumaišome su ananasais ir migdolais. Rekomenduotina visa tai palikti šaldytuve per naktį marinavimuisi, tačiau iš bėdos tinka ir viena kitą pusvalanduką palikti šaldytuve.
Ananasus sumaišome su zefyrais. Patiekiama su plakta grietinėle.
Tai gi šiam gaiviam desertui reikia:
4 indelių po ~400g marinuotų anansų
1 pakelio (280g) mini zefyriukų (marshmallows)
~60g drožlėmis pjaustytų migdolų
plaktos grietinėlės pagardams
Padažui:
3 kiau6ini7 trinių
3 didelių v.š. margarino / sviesto
1/2 v.š. maltų sausų garstyčių
3 v.š. acto
1/2 a.š. druskos
Iš šio kiekio išeina ~10 porcijų.
Pirmiausia reikia labai gerai nusunkti ananasus.
Tuomet į dvigubą indą su karštu vandeniu kaitindami maišome visus padažo ingredientus, kol padažas tampa purus. Svarbu neperkaitinti, kitaip tryniai suvirs ir teks padažiuką išmesti. Patariu padažo neragauti.
Atvėsus padažiukui sumaišome su ananasais ir migdolais. Rekomenduotina visa tai palikti šaldytuve per naktį marinavimuisi, tačiau iš bėdos tinka ir viena kitą pusvalanduką palikti šaldytuve.
Ananasus sumaišome su zefyrais. Patiekiama su plakta grietinėle.
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 08:58)
Inočka, eklerai labai gražūs, ir išsivaizduoju kokie skanūs
Rugiagele- tortas gražus ir irgi turbūt labai skanus.
O mano chalatas jau "sutvarkytas" Tiek pagyrimų gavau, kad labai skanus ir gražus . Niekas net nepagalvojo, kad aš ir tortus kepu
QUOTE(pirasa @ 2009 02 20, 04:50)
Sveikos merginos. Einu vakare į baliuką, mao daktarei, su kuria aš dirbu- 50 metų. Bus neblogas medikų baliukas. Ta proga iškepiau chalatą .
Viduje- medutis. Dengiau Cipciuko mase. Ji Nuostabi. Bet vistiek liapsusų pridariau.
Viduje- medutis. Dengiau Cipciuko mase. Ji Nuostabi. Bet vistiek liapsusų pridariau.
Nuostabus chalatas
Gal turit nuorodėlę į ciupciuko masę ?
Taurė
Viska rasi sitoje temoje Tortų, pyragų ir kitų saldumynų puošimas, nuorodos, vaizdinė medžiaga ir kt.
Viska rasi sitoje temoje Tortų, pyragų ir kitų saldumynų puošimas, nuorodos, vaizdinė medžiaga ir kt.
mergaites, wauuu saunuoles, kaip skaniai viskas atrodo, noriu paragaut visko, na po maza gabaliuka
inockos eklerus nors per ekrana valgyk