Prajuokino Na bet būna būna su tais kompais, nieko nepadarysi, tik gaila kad mums tortiko nebelabai ir liko
zvaigzdielaite, kaip grazu Pati darei? Kaip?
QUOTE(Srove @ 2009 02 20, 02:15)
Saunus tortukas ir tiek aguonu
Sveikos merginos. Einu vakare į baliuką, mao daktarei, su kuria aš dirbu- 50 metų. Bus neblogas medikų baliukas. Ta proga iškepiau chalatą .
Viduje- medutis. Dengiau Cipciuko mase. Ji Nuostabi. Bet vistiek liapsusų pridariau.
Viduje- medutis. Dengiau Cipciuko mase. Ji Nuostabi. Bet vistiek liapsusų pridariau.
QUOTE(pirasa @ 2009 02 20, 11:50)
Sveikos merginos. Einu vakare į baliuką, mao daktarei, su kuria aš dirbu- 50 metų. Bus neblogas medikų baliukas. Ta proga iškepiau chalatą
Nu nieko sau koks grozis
Saunuole
Sveikos merginos. Einu vakare į baliuką, mao daktarei, su kuria aš dirbu- 50 metų. Bus neblogas medikų baliukas. Ta proga iškepiau chalatą .
super chalatas
pirasa varau pas Jus į baliuką, nes aš irgi chalato profesijos atstovė idėja super draugė tikrai bus patenkinta
O JUS ZIURIU KOKIOS PAVYDUOLES NEMIEGOKIT ILGAI,TAI IR JUMS LIKS
NUO PAT RYTO KOMPAS BUVO PASTRIGES
NUO PAT RYTO KOMPAS BUVO PASTRIGES
Ačiū merginos. Bet jis nelabai idealiai gavosi.
Olesta važiuok greičiau į Druskininkus, dar suspėsi iki 6 val.
Olesta važiuok greičiau į Druskininkus, dar suspėsi iki 6 val.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 20, 13:35)
O JUS ZIURIU KOKIOS PAVYDUOLES NEMIEGOKIT ILGAI,TAI IR JUMS LIKS
Teisingai JOLKA999 ner ko cia miegot, o ir dar is ne visai pabudusiu, ner ko juoktis visiems pasitaiko
Sveikos merginos. Einu vakare į baliuką, mao daktarei, su kuria aš dirbu- 50 metų.
Nuostabus tortukas
Super torciukas atrodo