Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Prajuokino biggrin.gif thumbup.gif Na bet būna būna su tais kompais, nieko nepadarysi, tik gaila kad mums tortiko nebelabai ir liko hihihi.gif
zvaigzdielaite, kaip grazu bigsmile.gif Pati darei? Kaip?
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 20, 02:15)
Ministerijos tortas

Saunus tortukas ir tiek aguonu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Einu vakare į baliuką, mao daktarei, su kuria aš dirbu- 50 metų. Bus neblogas medikų baliukas. Ta proga iškepiau chalatą lotuliukas.gif .
user posted image
user posted image
Viduje- medutis. Dengiau Cipciuko mase. Ji Nuostabi. Bet vistiek liapsusų pridariau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 02 20, 11:50)
Sveikos merginos. Einu vakare į baliuką, mao daktarei, su kuria aš dirbu- 50 metų. Bus neblogas medikų baliukas. Ta proga iškepiau chalatą

Nu nieko sau koks grozis first.gif birthday.gif
Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Einu vakare į baliuką, mao daktarei, su kuria aš dirbu- 50 metų. Bus neblogas medikų baliukas. Ta proga iškepiau chalatą  lotuliukas.gif .
Viduje- medutis. Dengiau Cipciuko mase. Ji Nuostabi. Bet vistiek liapsusų pridariau. blush2.gif

super chalatas thumbup.gif
Atsakyti
pirasa thumbup.gif varau pas Jus į baliuką, nes aš irgi chalato profesijos atstovė lotuliukas.gif idėja super thumbup.gif draugė tikrai bus patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
O JUS ZIURIU KOKIOS PAVYDUOLES biggrin.gif NEMIEGOKIT ILGAI,TAI IR JUMS LIKS tongue.gif
NUO PAT RYTO KOMPAS BUVO PASTRIGES doh.gif blink.gif
Atsakyti
Ačiū merginos. Bet jis nelabai idealiai gavosi.
Olesta važiuok greičiau į Druskininkus, dar suspėsi iki 6 val. doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 20, 13:35)
O JUS ZIURIU KOKIOS PAVYDUOLES biggrin.gif NEMIEGOKIT ILGAI,TAI IR JUMS LIKS tongue.gif

Teisingai JOLKA999 lotuliukas.gif ner ko cia miegot, o ir dar is ne visai pabudusiu, ner ko juoktis lotuliukas.gif visiems pasitaiko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Einu vakare į baliuką, mao daktarei, su kuria aš dirbu- 50 metų.

Nuostabus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 02 20, 12:50)

Jokiu liapsusu, stetoskopas, kaip tikras. thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos merginos. Einu vakare į baliuką, mao daktarei, su kuria aš dirbu- 50 metų. Bus neblogas medikų baliukas. Ta proga iškepiau chalatą  lotuliukas.gif .

Super torciukas atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti