Ačiū, merginos Skonis tikrai liuksiškas. Šiltas labai skanus, atvėsęs labai labai labai skanus Man kažkodėl varškės pyragai visi skanesni atvėsę
drugeli, atsakau kaip aš dariau
Pagrindą išlipdžiau, nes tešla gaunasi kaip trupinukai kurie labai gražiai išsilipdo
Tešla trupinasi pati, nes kaip jau minėjau yra trupinukai Tiesiog imi pirštais ir trupini.
Jos tik pajuodo, bet nesudegė Ir pajuodo tik tos, kurios buvo virš trupinių, kurios buvo po trupinukais liko raudonos kaip buvę Rūgštelė jaučiasi, bet tikrai ne per rūgštu, kaip tik, gaivumo suteikia O jei bijai rūgštumo, gali dėti daugiau cukraus, nors man tiek kiek nurodyta idealiai pakanka Luobelės tikrai netrukdo, betkokiu atveju juk spanguolių nenulupsi
O vat kiek atitinka spanguolių tikrai nepasakysiu. Pati dėjau iš akies, nematavau ir nesvėriau. Dėjau tiek, kiek man norėjosi, galima pasireguliuoti, nori daugiau, nori mažiau Reikia atšildyti ir nusausinti
Na lyg ir į visus atsakiau Sėkmės, jei kepsi, manau tikrai nenusivilsi
Dar vienas kleckiukas is rusu virtuves.Receptas labai senas, gal ir buvo kur.Labai lengvai padaromas, tik pradedamas daryti pries tris, maziausiai pries dvi dienas.
Ministerijos tortas
Stikline aguonu
4 kiausiniai
stikline cukraus
stikline kefyro
stikline miltu
3\4 saukstelio negesintos sodos
Kremui:
Indelis kondensuoto
200 gr. minksto sviesto
4 saukstai kakavos
Forma-22 cm.
Isplakti kiausinius, suberti aguonas ir pastatyti parai i saldytuva.Po to isimti ,permaisyti, sudeti persijotus miltus ir likusius produktus ir gerai ismaisyti.Padalinti i tris dalis.Kepti ikaitintoje orkaiteje 190t. apie 10-15 min., kol truputi gelsveti prades.
Kremui issukti minksta sviesta, palaipsniui sudeti kondensuota ir kakava ir ,ikseriu isplakti.
As truputi didinau norma ir kepiau 4 biskvitus, juos truputi suliejau gaiviu sulciu misiniu.Vietoj kakavos pyliau 3 arb. saukstelius kavos i pora saukstu karsto vandens ir truputi brendzio.Tortas skanus, nesaldus, kam patinka aguonos, turetu patikti.
Ministerijos tortas
Stikline aguonu
4 kiausiniai
stikline cukraus
stikline kefyro
stikline miltu
3\4 saukstelio negesintos sodos
Kremui:
Indelis kondensuoto
200 gr. minksto sviesto
4 saukstai kakavos
Forma-22 cm.
Isplakti kiausinius, suberti aguonas ir pastatyti parai i saldytuva.Po to isimti ,permaisyti, sudeti persijotus miltus ir likusius produktus ir gerai ismaisyti.Padalinti i tris dalis.Kepti ikaitintoje orkaiteje 190t. apie 10-15 min., kol truputi gelsveti prades.
Kremui issukti minksta sviesta, palaipsniui sudeti kondensuota ir kakava ir ,ikseriu isplakti.
As truputi didinau norma ir kepiau 4 biskvitus, juos truputi suliejau gaiviu sulciu misiniu.Vietoj kakavos pyliau 3 arb. saukstelius kavos i pora saukstu karsto vandens ir truputi brendzio.Tortas skanus, nesaldus, kam patinka aguonos, turetu patikti.
fainas tortikas,reikes pabandyti,ta gabaliuka imu prie kavos
fainas tortas,imu ta gabaliuka prie kavos
fainas tortas,imu ta gabaliuka prie kavos
fainas tortas,imu ta gabaliuka prie kavos
fainas tortas,imu ta gabaliuka prie kavos
fainas tortas,imu ta gabaliuka prie kavos
fainas tortas,imu ta gabaliuka prie kavos
fainas tortas,imu ta gabaliuka prie kavos
fainas tortas,imu ta gabaliuka prie kavos
fainas tortas,imu ta gabaliuka prie kavos