Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(Monika_150 @ 2009 02 19, 15:04)
Jau toki gražūs torčiukai  wub.gif  kad man kadanors toko pavyktų  biggrin.gif

O tai štai mano "blynų plokštainis"  lotuliukas.gif

grietine man atrodo per kuda...
o cia kad visoms apetitas praeitu ir lisni gramai ant sonu nenusestu...
mano pirmasis napalionas keptuveje lotuliukas.gif (kaip kazkas pavadino "serganti pica")
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 19, 13:59)
mazuliux, kuo dengtas Cipciuko medutis? taip gražiai blizga?

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 19, 14:02)
Man atrodo ir juodas miskas ir medutis dengti beze  g.gif

Juodas miskas visas dengtas beze, o medutis - kociojama mase (ten kur su glicerinu) ir puosta beze, o taip blizga manau todel, kad aliejaus tepiau ant ranku, kocelo, stalo, nes labai kibo doh.gif tai kiek skystoka gavosi mase, bet uzkeliau siaip taip ant torto rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 19 vasario 2009 - 15:28
QUOTE(Lori @ 2009 02 19, 12:59)
Neperdesiu nei kiek - ispudingas skonis thumbup.gif Labai labai rekomenduoju. Gaminau is cia keleta populiariuju tortuku, bet sis...  drinks_cheers.gif


Nu sakau iš kur toks susidomėjimas šituo tortu, o čia Lori vaizdų ir reklamos pametėjo lotuliukas.gif na ir aš apie jį užsiminus vakar buvau blush2.gif O torto ir fotkių groooožis swoon.gif swoon.gif swoon.gif o kaip skaniai atrodo wub.gif vaišinuosi essen.gif Tik vat, kad autorystė torto tai ne man priklauso ax.gif o tokiai Carinai - aš tik, kad suradau, išverčiau, iškepiau ir su jumis pasidalinau receptu blush2.gif

Olesta, mazuliux - gražučiai tortukai wub.gif wub.gif
MAMICY - o Napoleonas, koks bebuvęs vistiek labai skanus, užtenka vien apie jį pagalvot wub.gif mm kaip skanuuu wub.gif taip, kad apetito ir nesistenk - nenumuši schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tik dar labiau jo norisi wub.gif
Monika_150 - skanučiai kepinukai tavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 02 19, 14:10)
o pas mane kaip tik saldytuve maskapones indelis didelis  lotuliukas.gif , einu ziuret ko dar reikia ir... bet kas ji suvalgys? reiks pas uosvi vaziuot i svecius nes mano namiskiai nevalgo tokiu skanestu  doh.gif

vesk cia pas mus MB viska suvalgys ir dar paprasys blush2.gif

QUOTE(mazuliux @ 2009 02 19, 14:48)
Sveikos, kepejeles 4u.gif As greit uzbegu pas jus, pasirodau ir nykstu  rolleyes.gif
Nors ir paveluotai, bet mano valentiniski tortukai:

Cipciuko medutis

Juodas miskas
user posted image

Taigi tiek kol kas. Labai nepeikit, mazai praktikos duoda savo - neiseina padaryti taip graziai kaip noretusi  blush2.gif

vaje kokie groziai ax.gif o kaip ta rozyte taip graziai suraityt??? cia gi su kond. maisiuku??
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2009 02 19, 12:59)

Akys iššoko blink.gif wub.gif Įsivaizduoju kaip tobulai dera tos spanguolės prie maskarponės ir bananų wub.gif Kopijuoju į savo ilgąją eilutę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 02 19, 14:48)

Nors ir paveluotai, bet mano valentiniski tortukai:

Nuostabus kepiniai thumbup.gif

QUOTE(MAMICY @ 2009 02 19, 15:15)
mano pirmasis napalionas keptuveje  lotuliukas.gif  (kaip kazkas pavadino "serganti pica")

O kas ten lekstej, kremas? blush2.gif

QUOTE(rasixe @ 2009 02 19, 16:15)
vaje kokie groziai ax.gif  o kaip ta rozyte taip graziai suraityt??? cia gi su kond. maisiuku??

Su maisiuku ir tam skirtu antgaliu.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 19, 17:03)
O kas ten lekstej, kremas?  blush2.gif

kas... kas.... taigi pertepimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 19, 20:18)
kas... kas.... taigi pertepimas  cool.gif


lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau Sonatinos varškės pyragą su spanguolėmis (originale raudonieji serbentai) pagal šį receptuką: smile.gif
Varškės pyragas su raudonaisiais serbentais


300 g miltų
¼ a. š. druskos
300 g cukraus
250 g minkšto sviesto
500 g raudonųjų serbentų
2 kiaušiniai
1/2 citrinos (žievelės ir sulčių)
500 g varškės
1 pakelis (38 g) vanilinio ar grietininio pudingo miltelių

Miltus, druską, 150 g cukraus ir 200 g sviesto gerai išmaišyti. 2/3 tešlos iškloti 22 cm skersmens atsidarančios formos dugną ir sieneles. Kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje 10 min. Išimti iš orkaitės. Serbentus nuplauti, nuimti nuo šakelių ir 2/3 suberti ant tešlos pagrindo.
Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus. Baltymus išplakti iki standumo. Trynius gerai išmaišyti su varške, 150 g cukraus, 50 g sviesto, pudingo milteliais ir citrinos sultimis bei žievele. Atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus. Šią masę sukrėsti ant serbentų. Likusį trečdalį tešlos paeiliui su likusiais serbentais sutrupinti ant pyrago viršaus.
Kepti toje pačioje temperatūroje 45 – 50 min.

Tikrai skanus pyragas wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vaiiva,

Pyragas wub.gif wub.gif wub.gif

o jau nuotrauku grazumas thumbup.gif
Atsakyti
Vaiiva tavo pyragas tiesiog tobulumo viršūnė, jaučiu skonis pasakiškas... bigsmile.gif

Truputį dar klausimų turiu:
Ar tą pirmąjį pagrindą reik iškočiot? ar tiesiog išlipdyt?
Kaip ten tą tešlą trupinti, plėšyt gabaliukais, ar tarkuot?
O viršuj tos spanguolės neapdegė? Nuotraukoj atrodo gražiai, bet lyg pajuodę, ir ar nerūgštu, ar luobelės spanguolių netrukdo?
Ir gal žinai, koks kiekis spanguolių matuojant puslitriu atitinka 500g ir ar jas reik atšildyt, ar iškart šaldytas dėt.

Ojei kiek klausimų gavos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 19 vasario 2009 - 21:40
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 19, 20:18)
kas... kas.... taigi pertepimas  cool.gif

A mastau.gif

QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 19, 20:49)
Šiandien kepiau Sonatinos varškės pyragą su spanguolėmis (originale raudonieji serbentai) pagal šį receptuką: smile.gif
Varškės pyragas su raudonaisiais serbentais


Atrodo nuostabiai thumbup.gif
Atsakyti