Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Aciu mergytes 4u.gif
Tortukas is tiesu skanus. O as nesu labai jau mascarpones megeja.. bet cia viskas labai man tiko tongue.gif
Tiesa, biskvito nelaisciau jokiu alkoholiu, tik sirupu, nes turiu namie mazyyyte smaguryte flirt.gif, kuri labai jau terorizuoja jei valgai ir nepasidalini su ja siek tiek lotuliukas.gif Ir bananu niekuo nelaisciau, tai jie siek tiek pajuodo, bet man netrukdo schmoll.gif
SKANIU TORTUKU birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 19, 14:15)
Aš tai buvau apakus, kai padariau tortuką ne sau, liepė paskaičiuot, kiek už produktus, tai gavosi tik 11 lt, su elektrom jau, o tortas svėrė 870 g, tai kg kaina 12,64, jaučiu nei su žiburiu nėra tokių kainų, senai neteko pirkti blush2.gif

tai cia gal medutis... nes visu kiti tai daugiau gaunasi... zek jei kokio sokolado daugiau, kokios va maskarpones ar saldytu uogu, tai jau kokia netoli 30 lt..
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 19, 14:25)
tai cia gal medutis... nes visu kiti tai daugiau gaunasi... zek jei kokio sokolado daugiau, kokios va maskarpones ar saldytu uogu, tai jau kokia netoli 30 lt..

jo ....ir man atrodo,kad juodas miškas nepigiai atseina. g.gif nu bet velnias,kas skanu ,tam ir negaila irnesakyk.gif
Atsakyti
va šitas torčiukas pas mane 17 cm skersmens skardelė
user posted image 11 lt, brangiausios dalys buvo kiaušiniai ir šokoladas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejeles 4u.gif As greit uzbegu pas jus, pasirodau ir nykstu rolleyes.gif
Nors ir paveluotai, bet mano valentiniski tortukai:

Cipciuko medutis
user posted image

Juodas miskas
user posted image

O cia dar seniau kepti:
Grietinieciai
user posted image

ir Cipciuko eklerai
user posted image

Taigi tiek kol kas. Labai nepeikit, mazai praktikos duoda savo - neiseina padaryti taip graziai kaip noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 02 19, 14:29)
jo ....ir man atrodo,kad juodas miškas nepigiai atseina. g.gif nu bet velnias,kas skanu ,tam ir negaila irnesakyk.gif

Juodo misko produktai gaunasi 18-20 lt ax.gif
Atsakyti
nieko sau praktikos trūkumai blink.gif blink.gif blink.gif tik tyliai būk pakėlus nosį thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, Olesta blush2.gif
Atsakyti
mazuliux, kuo dengtas Cipciuko medutis? taip gražiai blizga?
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 02 19, 14:48)
]

o jėzus marija karsta.gif kaip gražu
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 19, 14:59)
mazuliux, kuo dengtas Cipciuko medutis? taip gražiai blizga?

Man atrodo ir juodas miskas ir medutis dengti beze g.gif
Atsakyti
Jau toki gražūs torčiukai wub.gif kad man kadanors toko pavyktų biggrin.gif

O tai štai mano "blynų plokštainis" lotuliukas.gif
user posted image

O čia keksas irgi nelabai pavykęs doh.gif verysad.gif
user posted image
Atsakyti