Aciu mergytes
Tortukas is tiesu skanus. O as nesu labai jau mascarpones megeja.. bet cia viskas labai man tiko
Tiesa, biskvito nelaisciau jokiu alkoholiu, tik sirupu, nes turiu namie mazyyyte smaguryte , kuri labai jau terorizuoja jei valgai ir nepasidalini su ja siek tiek Ir bananu niekuo nelaisciau, tai jie siek tiek pajuodo, bet man netrukdo
SKANIU TORTUKU
QUOTE(Olesta @ 2009 02 19, 14:15)
Aš tai buvau apakus, kai padariau tortuką ne sau, liepė paskaičiuot, kiek už produktus, tai gavosi tik 11 lt, su elektrom jau, o tortas svėrė 870 g, tai kg kaina 12,64, jaučiu nei su žiburiu nėra tokių kainų, senai neteko pirkti
tai cia gal medutis... nes visu kiti tai daugiau gaunasi... zek jei kokio sokolado daugiau, kokios va maskarpones ar saldytu uogu, tai jau kokia netoli 30 lt..
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 19, 14:25)
tai cia gal medutis... nes visu kiti tai daugiau gaunasi... zek jei kokio sokolado daugiau, kokios va maskarpones ar saldytu uogu, tai jau kokia netoli 30 lt..
jo ....ir man atrodo,kad juodas miškas nepigiai atseina. nu bet velnias,kas skanu ,tam ir negaila
Sveikos, kepejeles As greit uzbegu pas jus, pasirodau ir nykstu
Nors ir paveluotai, bet mano valentiniski tortukai:
Cipciuko medutis
Juodas miskas
O cia dar seniau kepti:
Grietinieciai
ir Cipciuko eklerai
Taigi tiek kol kas. Labai nepeikit, mazai praktikos duoda savo - neiseina padaryti taip graziai kaip noretusi
Nors ir paveluotai, bet mano valentiniski tortukai:
Cipciuko medutis
Juodas miskas
O cia dar seniau kepti:
Grietinieciai
ir Cipciuko eklerai
Taigi tiek kol kas. Labai nepeikit, mazai praktikos duoda savo - neiseina padaryti taip graziai kaip noretusi
QUOTE(zebra @ 2009 02 19, 14:29)
jo ....ir man atrodo,kad juodas miškas nepigiai atseina. nu bet velnias,kas skanu ,tam ir negaila
Juodo misko produktai gaunasi 18-20 lt
nieko sau praktikos trūkumai tik tyliai būk pakėlus nosį
Aciu, Olesta
mazuliux, kuo dengtas Cipciuko medutis? taip gražiai blizga?
QUOTE(mazuliux @ 2009 02 19, 14:48)
]
o jėzus marija kaip gražu
QUOTE(Olesta @ 2009 02 19, 14:59)
mazuliux, kuo dengtas Cipciuko medutis? taip gražiai blizga?
Man atrodo ir juodas miskas ir medutis dengti beze