[quote=Lori,2009 02 19, 12:59]
Naikiname besibaigiancio galiojimo produktus
imu ta gabaliuka prie arbatos, jetau kaip skaniai atrodo
Nu baikit mane erzint as to torto taip noriu........... vsio, nusliausiu kad ir 3 km iki pardes, bet surio ir bananu nusipirksiu aij, ir grietineles dar neturiu
Nu jau torto grožis
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 19, 13:17)
Nu baikit mane erzint as to torto taip noriu........... vsio, nusliausiu kad ir 3 km iki pardes, bet surio ir bananu nusipirksiu aij, ir grietineles dar neturiu
cia mazdaug kaip sausi žibuciu ieskoti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 18, 21:43)
Dalinuosi napoleono kepto keptuveje ispudziais.
Aciuks, zinosiu
QUOTE(daividija @ 2009 02 18, 22:47)
As ir ji kepiau,nepatiko man MB suvalge,jam viskas skanu,o man kazkas ne taip,nors jis pas SOnatina labai skaniai atrode
Ekspertu zodis - istatymas
QUOTE(Lori @ 2009 02 19, 12:59)
Naikiname besibaigiancio galiojimo produktus
Ispudingai atrodo
Ale kaip brangiai iseina tas Mascarpones ir bananu tortas produktus paskaiciavau, tai mazdaug 30 lt na bet kaip sau, taigi negaila
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 19, 14:07)
Ale kaip brangiai iseina tas Mascarpones ir bananu tortas produktus paskaiciavau, tai mazdaug 30 lt na bet kaip sau, taigi negaila
tai čia visas tortas? parduotuvėj už kg nori tiek
o pas mane kaip tik saldytuve maskapones indelis didelis , einu ziuret ko dar reikia ir... bet kas ji suvalgys? reiks pas uosvi vaziuot i svecius nes mano namiskiai nevalgo tokiu skanestu
QUOTE(zebra @ 2009 02 19, 14:09)
tai čia visas tortas? parduotuvėj už kg nori tiek
Aha, as zinau, kad pardej vien tik kg tiek kainuoja. Bet jei paskaiciuosi darba, tai ir gausis kaip pardej, tik naminis be abejo skanesnis, ir tikrai zinosi, is ko jis padarytas nes ten kazi Maximoj, ar vietoj surio, nedeta kokie kvapai, o kaina uzdeta kaip...
Aš tai buvau apakus, kai padariau tortuką ne sau, liepė paskaičiuot, kiek už produktus, tai gavosi tik 11 lt, su elektrom jau, o tortas svėrė 870 g, tai kg kaina 12,64, jaučiu nei su žiburiu nėra tokių kainų, senai neteko pirkti