Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

[quote=Lori,2009 02 19, 12:59]
Naikiname besibaigiancio galiojimo produktus

imu ta gabaliuka prie arbatos, jetau kaip skaniai atrodo ax.gif
Atsakyti
Nu baikit mane erzint mad.gif as to torto taip noriu........... vsio, nusliausiu kad ir 3 km iki pardes, bet surio ir bananu nusipirksiu biggrin.gif aij, ir grietineles dar neturiu doh.gif
Atsakyti
Nu jau torto grožis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 19, 13:17)
Nu baikit mane erzint mad.gif as to torto taip noriu........... vsio, nusliausiu kad ir 3 km iki pardes, bet surio ir bananu nusipirksiu biggrin.gif aij, ir grietineles dar neturiu  doh.gif

cia mazdaug kaip sausi žibuciu ieskoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 18, 21:43)
Dalinuosi napoleono kepto keptuveje ispudziais.

Aciuks, zinosiu

QUOTE(daividija @ 2009 02 18, 22:47)
As ir ji kepiau,nepatiko man schmoll.gif  4u.gif MB suvalge,jam viskas skanu,o man kazkas ne taip,nors jis pas SOnatina labai skaniai atrode g.gif

Ekspertu zodis - istatymas biggrin.gif

QUOTE(Lori @ 2009 02 19, 12:59)
Naikiname besibaigiancio galiojimo produktus smile.gif

Ispudingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 19, 13:08)
suedziau ir niekam nepalikau  essen.gif

nedraugoviška cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 02 19, 13:51)
nedraugoviška  cool.gif

tikrai taip devil.gif
Atsakyti
Ale kaip brangiai iseina tas Mascarpones ir bananu tortas blink.gif produktus paskaiciavau, tai mazdaug 30 lt blink.gif na bet kaip sau, taigi negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 19, 14:07)
Ale kaip brangiai iseina tas Mascarpones ir bananu tortas  blink.gif produktus paskaiciavau, tai mazdaug 30 lt  blink.gif na bet kaip sau, taigi negaila biggrin.gif

tai čia visas tortas? parduotuvėj už kg nori tiek g.gif
Atsakyti
o pas mane kaip tik saldytuve maskapones indelis didelis lotuliukas.gif , einu ziuret ko dar reikia ir... bet kas ji suvalgys? reiks pas uosvi vaziuot i svecius nes mano namiskiai nevalgo tokiu skanestu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 02 19, 14:09)
tai čia visas tortas? parduotuvėj už kg nori tiek g.gif

Aha, as zinau, kad pardej vien tik kg tiek kainuoja. Bet jei paskaiciuosi darba, tai ir gausis kaip pardej, tik naminis be abejo skanesnis, ir tikrai zinosi, is ko jis padarytas biggrin.gif nes ten kazi Maximoj, ar vietoj surio, nedeta kokie kvapai, o kaina uzdeta kaip... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai buvau apakus, kai padariau tortuką ne sau, liepė paskaičiuot, kiek už produktus, tai gavosi tik 11 lt, su elektrom jau, o tortas svėrė 870 g, tai kg kaina 12,64, jaučiu nei su žiburiu nėra tokių kainų, senai neteko pirkti blush2.gif
Atsakyti