Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(Masiania* @ 2009 02 18, 12:01)
As irgi i ji ziurejau, be dar taip ir neissikepiau g.gif  Pasidalinsi ispudziais? blush2.gif

Dalinuosi napoleono kepto keptuveje ispudziais. Sutepiau is ryto as ji, neseniai prapjoviau. toks siaip sau jis man (nors cia skonio reikals, vyrui ir vaikui labai jau patiko). Viska dariau tiksliai pagal recepta, jokiu improvizaciju ir nurypimu, bet toks sausokas jis man gavosi. nezinau ar dar kada as ji kepsiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Dukryte, kad kerta grietiniecius lotuliukas.gif ir anytai jie patiko. Man tai ot... nu varskes as nelabai megeja, tai gal del to, nors skonis toks mielas gomuriui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 18, 19:43)
Dalinuosi napoleono kepto keptuveje ispudziais. Sutepiau is ryto as ji, neseniai prapjoviau. toks siaip sau jis man (nors cia skonio reikals, vyrui ir vaikui labai jau patiko). Viska dariau tiksliai pagal recepta, jokiu improvizaciju ir nurypimu, bet toks sausokas jis man gavosi. nezinau ar dar kada as ji kepsiu  ax.gif  4u.gif

As ir ji kepiau,nepatiko man schmoll.gif MB suvalge,jam viskas skanu,o man kazkas ne taip,nors jis pas SOnatina labai skaniai atrode g.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 02 16, 00:54)
o aš ir vėl kepiau MB vis dar mėgstamiausią obuolių tortą  tongue.gif

Vakar išsikepiau šitą torčiuką. Įtraukiau į dažnai kepamų gardėsių sąrašiuką. Ir išeiga nebrangi, ir gaminti nesudėtinga ir laiko nedaug atima. Dar į darbą gabaliuką įsidėjau, nes grįžus namo tikrai jau neberasiu. Liuks receptukas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
ACIU merginos 4u.gif
o as irgi savaitgaliui buvau pasidariusi sonatinos napoleona kepta keptuveje tai jis man visai neblogas gaunasi toks standus tortas netrupantis rankoje ir ilgai stovintis visa savaite su vyru valgom doh.gif tik man niekada neiseina iskepti vienodu lakstu nes tik kai iskocioju juos perkelti i keptuve is kart susitraukia na bet tai man skonio negadina. o patinka jis man vien del to kad nereikia orkaiteje kepti taip elektra tipo taupau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mielos moteriškaitės padėkite 4u.gif . Dukrytė užsimanė karšto šokolado, bet neprisimenu recepto g.gif Jaunystėje tai darydavau, o dabar, kai figūra blush2.gif neleidžia, tai nedariau. Štai ir pamiršau. Laukiu receptėliu. Iš anksto dėkoju biggrin.gif
Atsakyti
Sviestas, cukrus, kakava, pienas. Viska kaitinti ant mazos ugnies, kad neprisviltu. Nuo pieno kiekio priklausys skystumas sokolado wink.gif
As dar isidedu vaniles ir cinamono, riesutu wink.gif

QUOTE(tiregina @ 2009 02 19, 12:17)
Mielos moteriškaitės padėkite  4u.gif . Dukrytė užsimanė karšto šokolado, bet neprisimenu recepto  g.gif Jaunystėje tai darydavau, o dabar, kai figūra  blush2.gif  neleidžia, tai nedariau. Štai ir pamiršau. Laukiu receptėliu. Iš anksto dėkoju  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tiregina @ 2009 02 19, 13:17)
Mielos moteriškaitės padėkite  4u.gif . Dukrytė užsimanė karšto šokolado, bet neprisimenu recepto  g.gif

Aš tai paprasčiausiai sulaužau gabaliukais juodą šokoladą, užpilu truputį pieno ir pašildau maišydama, kol gaunasi tiršta šokoladinė masė. Tada pasiimu mažulytiį šaukštelį ir lepinuos bigsmile.gif
Atsakyti
merginos AČIU biggrin.gif jaučiu padarysiu dukrai, bet ir pati neišlaikysiu pasmaguriausiu blush2.gif . Na svarbiausia nepadauginti g.gif AČIU
Atsakyti
Naikiname besibaigiancio galiojimo produktus smile.gif Vakar kazkur buvo uzsiminta apie si tortuka ir prisiminiau, kad jau seniai turiu ji savo planuose smile.gif Gaminau tik is puses normos, todel idaro mazokai ir biskvitas plonokas. Papuosimas irgi tik is to, kas sove i galva naminiam vartojimui.... doh.gif Tikslas buvo isbandyti receptuka bigsmile.gif .
NA zinote.... bigsmile.gif Neperdesiu nei kiek - ispudingas skonis thumbup.gif Labai labai rekomenduoju. Gaminau is cia keleta populiariuju tortuku, bet sis... drinks_cheers.gif
Ant virsaus saldytos spanguoles perliniame cukruje, labai pridejo tokio.. rafinuotumo ir nueme siek tiek salduma rolleyes.gif
NA tai tiek ditirambu ir aciu RiMami uz receptuka 4u.gif tongue.gif
receptukas
user posted image
user posted image
Atsakyti
nu klausykit, baigiat sudominti, šį receptą kaip tai buvau apėjusi dėl nežinomo mascarponės skonio, bet kai jo dėjau į eklerus, tai su MB pasvarstėm, kad labai turėtų kokiam tortui pertept, o dabar va prieš akis jau kelintas gyvas giriamas šio receptuko vaizdelis, einu kopijuot bigsmile.gif tai va krizmečiu vis kažkas į naudą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2009 02 19, 12:59)

suedziau ir niekam nepalikau essen.gif
Atsakyti