

Mergaites gal kuti esate kepusi pyraga "naujienele" ar "naujiena"? Labai noriu ji isiskepti namie, ne spardese labai jau brangus. Bet kiek ieskojau recepto visur raso baltas biskvitas, bet koks tas baltas biskvitas, juk ju yra visokiu.
Pastabą supratau, išimu foto
mamkaa, jaučiu, kad namuose labai sunku išsikept pyragą "Naujieną", ten jei neklystu labai, nu labai ploni biskvito sluoksniai pertepti uogiene ir viršus aplietas šokoladu
pabandysiu mamos paklaust gal ji turi receptuką, nes truputį darbavos prie kepinių....
Olestos kelmassšakės, koks kelmukas
ir as galvojau galbojau kaip tukius plonus biskvitus isdkepti ar kaip juops taip plonai supjaustyti
. Bet kai pagalvoji, juk juios kazkaip iskepa. Reikia kokia moteriske susirasti kur dirba dideliuos eprekybcentriuose, na pyragu kepimo cehe, juk ji tikrai zinotu kaip juos kepa. Gal kuri turite tokia pazystama? Gal ji isduotu paslapti.
Olesta jusu kelmas![]()
mamkaa
Kepi paprasta biskvita, ir paskui ji dedi i saldikli, kad siek tiek sutvirtetu, bet ne i akmeni. Jis tada, kai pjausi netrupes. Tada galima ji perpjauti i daug sluoksniu. Turi buti labai astrus ilgas peilis, arba siulas labai plonas bet stiprus ir slidus. Su peiliu per visa diametra padarai ipjovima ir tada su siulu pjauni sluoksni. Pradet reikia nuo virsaus.