Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

Sveikos 4u.gif
Norejau paprasyti,gal kuri turite Tatty Teddy schemuciu ir galetumete atsiusti i el.pasta? Anksciau budavo galima daug ju rasti,dabar internete visur reikia registruotis ir panasiai,o anksciau imestos nuorodos nebeveikia. Buciau labai labai Jums dekinga. bigsmile.gif
obscuritysat@gmail.com
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

gal galit padet surast schemute vestuviu tema? ax.gif

buciau laaabai dekinga blush2.gif

Atsakyti
Čia yra vestuvinių

Čia meškučių

Dar meškučių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 01 kovo 2009 - 21:04
Labas, 4u.gif
Aš čia visai naujokė, pirmą kartą rašau, bet labai noriu išmokti siuvinėti, ir noriu paklausti, ar galima ir jei galima, tai kaip pasidaryti SAVO schemą, pvz., iš nuotraukos? rolleyes.gif
Atsakyti
Dekui labai uz nuorodas.Pati prisikuiciau internete siaip ne taip schemu.Bet reikia dar ir auksaspalviu retriveriu schemu kokiu nors.Internete lyg ir radau grazia,bet uzsiregistruoti reikia,o tai kainuoja tam puslapyje.Gal kuri netycia turite? 4u.gif
Atsakyti
čia dar vestuvinės...
Papildyta:
QUOTE(_ynka_ @ 2009 03 01, 22:03)
Labas,  4u.gif
Aš čia visai naujokė, pirmą kartą rašau, bet labai noriu išmokti siuvinėti, ir noriu paklausti, ar galima ir jei galima, tai kaip pasidaryti SAVO schemą, pvz., iš nuotraukos?  rolleyes.gif

juk pačioj pirmoj temos žinutėj yra nuorodą į tokią programėlę mirksiukas.gif

Štai čia mirksiukas.gif tereikia parsisiųsti.

Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 03 01, 22:22)
čia dar vestuvinės...
Papildyta:

juk pačioj pirmoj temos žinutėj yra nuorodą į tokią programėlę  mirksiukas.gif

Štai čia  mirksiukas.gif tereikia parsisiųsti.

Labai ačiū, bet aš vistiek nesuprantu, kaip visą tai perkelti ant medžiagos?.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man labai reikia jusu pagalbos, daug puslapiu isziurinejau ir niekur nerandu tokios schemos:
user posted image
Man jos labai labai reikia bukit geros padekit ax.gif , jei kas turit atsiuskit el. pastu: sk.greta@yahoo.com arba atsiuskit nuoroda kur butu galima surasti.
Atsakyti
QUOTE(_ynka_ @ 2009 03 01, 22:51)
Labai ačiū, bet aš vistiek nesuprantu, kaip visą tai perkelti ant medžiagos?..  verysad.gif  verysad.gif

O kas konkrečiau neaišku?
Aš pati su ta programa ne itin susipažinus, bet kiek žinau, tai pasirenki norimą nuotrauką iš kompiuterio, pažymi, kokie nori, kad būtų siūliukai (anchor, dmc..), nustatai dydį, gal dar kažką ir programa turi suformuoti schemą.
O ją jau gali atsispausdinti, susipirkti reikiamas spalvas ir į darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ynka_ @ 2009 03 01, 22:51)
Labai ačiū, bet aš vistiek nesuprantu, kaip visą tai perkelti ant medžiagos?..  verysad.gif  verysad.gif

Programa padaro popierini varianta, o ne medziagini, ant medziageles pati kruopsiu darbu perkeli adata ir siulais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 03 02, 13:11)
Programa padaro popierini varianta, o ne medziagini, ant medziageles pati kruopsiu darbu perkeli adata ir siulais 4u.gif

dekui,as ta popierini varianta pasidariau ir galvojau,kad dar kazkaip imanoma ir ant medziageles susizymeti ax.gif , dabar aisku.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ynka_ @ 2009 03 01, 22:03)
Labas,  4u.gif
Aš čia visai naujokė, pirmą kartą rašau, bet labai noriu išmokti siuvinėti, ir noriu paklausti, ar galima ir jei galima, tai kaip pasidaryti SAVO schemą, pvz., iš nuotraukos?  rolleyes.gif

Tiesiog pastebėjimas iš šalies. Jei niekada nesi suvinėjusi ir nori išmokti, r ne per didelį darbą apriimi iš karto siuvinėti nuotrauką? Gal tu pirmiausiai pabandyk bent kelis mažesnius darbelius.
Atsakyti