milka ačiū, antroje nuorodoje aviukai patiko
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 27, 23:30)
milka ačiū, antroje nuorodoje aviukai patiko
Ieškok pas mane prie "vaikiškų"
iškart jas radau, atsižymėjau. Ačiū
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 27, 18:56)
masiniukas nepamirškite ištrinti cituodamos nuotraukas
Visos gėlytės taip pat yra mano nuorodoje, liko tik trūkstamą dalį įkelti
Visos gėlytės taip pat yra mano nuorodoje, liko tik trūkstamą dalį įkelti
Labai persiprasau kita karteli pasitaisysiu ir butinai istrinsiu nuotraukytes
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 28, 15:24)
ačiū labai
Stai koki as pradejau siuvineti, jei ka domins, galesiu atsiusti shemute
QUOTE(Rne @ 2009 02 27, 23:01)
ieskau DMC spalvu rakto, gal kas turit?
as turiu kur atsiusti?
Papildyta:
QUOTE(meirutė1 @ 2009 02 28, 16:31)
labas visoms...
man labai reikia pagalbos...
noriu šito paveikslėlio schemą pasidaryti tik nežinau kaip gal kas nors galėtų padėti, nes girdėjau kad tam yra kažkokia labai gera speciali programa? bet nežinau kur ja būtų galima rasti..
man labai reikia pagalbos...
noriu šito paveikslėlio schemą pasidaryti tik nežinau kaip gal kas nors galėtų padėti, nes girdėjau kad tam yra kažkokia labai gera speciali programa? bet nežinau kur ja būtų galima rasti..
programeles kur galima susikurti savo schemeles
Stitch Art Easy! 4.0 ir
http://blackklava.narod.ru/soft.htm
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 01, 02:17)
as turiu kur atsiusti?
ir as noriu puokuotuko ugio matuokles spalvu rakto
buciau labai dekinga eglecesnuliene@yahoo.com
QUOTE(eglluce @ 2009 03 01, 13:09)
ir as noriu puokuotuko ugio matuokles spalvu rakto
Ir as noreciau ugio matuokles spalvu rakto i kristakacinskaite@yahoo.com
dekoju
mergaites, o man beveik neatsidaro Jusu duodamu linku - ten registruotis visur reikia?
beje, dekui visoms padejusioms mano rozes rasti deje, bet niekur nebuvo, o po to drauge patare paieskoti Torrents. ru - ten ir radau, sekmingai pabaigiau, spesiu iteikti mamai kovo 8 proga
dabar paieskos tesiasi - noreciau tokiu kaciuku kaip cia prase pradzioje mergaites
mano pastas dia0024@yahoo.com
taip pat labai ieskau abeceles, bet nei viena Jusu rodyta netinka - abecele irgi yra is senos burdos, tik cia kebliau, nes nezinau nei numerio nei metu man atrodo 89 metai gali buti o numeris 11 bet nesu tikra.
Ten yra visos raides latiniskos ir su augaliniais motyvais, gan dideles - gal kuri nors zinote api eka as ir galite padeti rasti
beje, dekui visoms padejusioms mano rozes rasti deje, bet niekur nebuvo, o po to drauge patare paieskoti Torrents. ru - ten ir radau, sekmingai pabaigiau, spesiu iteikti mamai kovo 8 proga
dabar paieskos tesiasi - noreciau tokiu kaciuku kaip cia prase pradzioje mergaites
mano pastas dia0024@yahoo.com
taip pat labai ieskau abeceles, bet nei viena Jusu rodyta netinka - abecele irgi yra is senos burdos, tik cia kebliau, nes nezinau nei numerio nei metu man atrodo 89 metai gali buti o numeris 11 bet nesu tikra.
Ten yra visos raides latiniskos ir su augaliniais motyvais, gan dideles - gal kuri nors zinote api eka as ir galite padeti rasti