Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(Linutete @ 2009 04 04, 20:16)
Gavau, bet man kompe neina atidaryt niekaip tos programos, o sita kur cia idejai issisaugojau bet maziukas ir tikrai pasididinus sunku iziuret g.gif
Tai jei nesunku ikelk didesne mirksiukas.gif

Nemokamai užsiregistruok Cross stitchers club (iš ten paimta schema, be to, vaikiškų nuotaikingų paveiksliukų ten šimtai), sulauk laiško el. paštu, gauk 30 taškų ir nemokamai galėsi pasiimti bet kurias 3 kokybiškas ir originalias schemas + kiekvieną dieną dar po vieną (galima išsisaugoti paskutinių 5 dienų). O pasinaudodama taškų rinkimo ir kaupimo sistema galėsi nemokamai gauti praktiškai visas schemas mirksiukas.gif
Jei nori, galiu atsiųsti pakvietimą - tuomet užsiregistravusi gausi 40 taškų = 4 nemokamos schemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulkelė: 05 balandžio 2009 - 08:32
QUOTE(Dulkelė @ 2009 04 05, 10:26)
Nemokamai užsiregistruok Cross stitchers club (iš ten paimta schema, be to, vaikiškų nuotaikingų paveiksliukų ten šimtai), sulauk laiško el. paštu, gauk 30 taškų ir nemokamai galėsi pasiimti bet kurias 3 kokybiškas ir originalias schemas + kiekvieną dieną dar po vieną (galima išsisaugoti paskutinių 5 dienų). O pasinaudodama taškų rinkimo ir kaupimo sistema galėsi nemokamai gauti praktiškai visas schemas  mirksiukas.gif
Jei nori, galiu atsiųsti pakvietimą - tuomet užsiregistravusi gausi 40 taškų = 4 nemokamos schemos.

Ot ziopla paemiau ir uzsiregistravau doh.gif na nieko uzteks ir 30 pradziai ax.gif bet kokiu atveju man ziauriai daug nereik, juk tik pradedu blush2.gif blush2.gif tai persipiesiu ant popieriaus kad aiskiau butu ir patogiau paskui siuvinet blush2.gif
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2009 04 05, 10:32)
Ot ziopla paemiau ir uzsiregistravau doh.gif na nieko uzteks ir 30 pradziai ax.gif bet kokiu atveju man ziauriai daug nereik, juk tik pradedu  blush2.gif  blush2.gif tai persipiesiu ant popieriaus kad aiskiau butu ir patogiau paskui siuvinet blush2.gif
Aciu labai 4u.gif

Kas čia per fintas? o Tai kam piešti jei gali atsispausdinti?
Papildyta:
QUOTE(Dulkelė @ 2009 04 05, 09:26)
Nemokamai užsiregistruok Cross stitchers club (iš ten paimta schema, be to, vaikiškų nuotaikingų paveiksliukų ten šimtai), sulauk laiško el. paštu, gauk 30 taškų ir nemokamai galėsi pasiimti bet kurias 3 kokybiškas ir originalias schemas + kiekvieną dieną dar po vieną (galima išsisaugoti paskutinių 5 dienų). O pasinaudodama taškų rinkimo ir kaupimo sistema galėsi nemokamai gauti praktiškai visas schemas  mirksiukas.gif

Nu man šito tai neduoda, arba aš nerandu, man leidžia tik už taškus... gal galėtum paaiškinti kur ten ieškoti tų kasdieninių?
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 04 05, 13:39)
Kas čia per fintas? o Tai kam piešti jei gali atsispausdinti?
Papildyta:
Nu man šito tai neduoda, arba aš nerandu, man leidžia tik už taškus... gal galėtum paaiškinti kur ten ieškoti tų kasdieninių?

Tai va kad fintas blush2.gif doh.gif printeri issiveze mb i buta remontuojama musu ir pamirso, o ir belekiek laiko buvo nenaudojamas tai garantuoju kad dazai uzdziuve bus, pas mane darbe ner galimybes atsispaudint, o pas ji nespalvotai ax.gif vistiek paskui mazdaug reiktu susiskaiciuot pagal spalvas....jum gal kai mokat ir zinot kvaila atrodo, bet man tai kolkas gerai ir taip ax.gif tai vat ir darbuojuos su tusinuku prie pc vakare lotuliukas.gif o kai dar pradedu skaiciuot garsiai tai mb tik blink.gif blink.gif ir zvengia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 04 05, 12:39)

Kasdieninės schemos skiltyje "The free embroidery patterns of the day" (trečia eilutė po prisijungimo skiltimi) - galima išsisaugoti penkių paskutinių dienų nemokamas schemas. Paprastai ši skiltis atnaujinama kasdien. Kartais būna pauzė, bet tuomet vis tiek sukeliamos schemos už visas dienas - tereikia nepamiršti apsilankyti.
O taškus uždirbti labai paprasta. Galima nufotografuoti nors ir vieną vienintelį išsiuvinėtą motyvą iš schemos, jį nusiųsti ir jau gauni 10 taškų = 1 nemokama schema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2009 04 05, 12:43)
Tai va kad fintas blush2.gif  doh.gif printeri issiveze mb i buta remontuojama musu ir pamirso, o ir belekiek laiko buvo nenaudojamas tai garantuoju kad dazai uzdziuve bus, pas mane darbe ner galimybes atsispaudint, o pas ji nespalvotai ax.gif vistiek paskui mazdaug reiktu susiskaiciuot pagal spalvas....jum gal kai mokat ir zinot kvaila atrodo, bet man tai kolkas gerai ir taip ax.gif  tai vat ir darbuojuos su tusinuku prie pc vakare lotuliukas.gif o kai dar pradedu skaiciuot garsiai tai mb tik  blink.gif  blink.gif ir zvengia doh.gif

blink.gif lotuliukas.gif - tai pas mane irgi nespalvotai, bet tai juk spalvos simboliais sužymėtos, nu vistiek respect žmogui už kantrybę ir darbą (niu nesupyk, bet man šiuo atveju - visiškai nereikalingą schmoll.gif - jau geriau pasiuvinėčiau)

QUOTE(Dulkelė @ 2009 04 05, 16:14)
Kasdieninės schemos skiltyje "The free embroidery patterns of the day" (trečia eilutė po prisijungimo skiltimi) - galima išsisaugoti penkių paskutinių dienų nemokamas schemas. Paprastai ši skiltis atnaujinama kasdien. Kartais būna pauzė, bet tuomet vis tiek sukeliamos schemos už visas dienas - tereikia nepamiršti apsilankyti.
O taškus uždirbti labai paprasta. Galima nufotografuoti nors ir vieną vienintelį išsiuvinėtą motyvą iš schemos, jį nusiųsti ir jau gauni 10 taškų = 1 nemokama schema mirksiukas.gif

Dėkoju labai ačiū mirksiukas.gif aciuks.gif
Atsakyti
Mergytes, gal kuri turit spalvu rakta? 4u.gif lietauslaselis@gmail.com
user posted image
Atsakyti
kazkaip neuzmaciau kad butu kalbama apie velykinius mazus paveiksliukus? g.gif negi niekas nesiruosia velykoms.... rolleyes.gif bet visgi gal kuri turite velykiniu mazu schemuciu?. Noriu ant lininio maiselio issiuvineti, i kuri idesiu velykini marguti bigsmile.gif tokias dovaneles mano dukriukas nori dovanoti seneliams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 06, 15:24)
velykiniu mazu schemuciu?

http://picasaweb.goo...insvet/Velikos#
http://picasaweb.goo...g/PuntoXPascua#
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 06, 15:24)
kazkaip neuzmaciau kad butu kalbama apie velykinius mazus paveiksliukus?  g.gif  negi niekas nesiruosia velykoms....  rolleyes.gif  bet visgi gal kuri turite velykiniu mazu schemuciu?. Noriu ant lininio maiselio issiuvineti, i kuri idesiu velykini marguti  bigsmile.gif  tokias dovaneles mano dukriukas nori dovanoti seneliams  wub.gif

Velykiniai
http://photo.163.com...2/19268789/#p26
http://svjuly.galler...atch?a=jlg-bVnj
http://svjuly.galler...atch?a=jlg-bVni
http://lunaticlun.ga...atch?a=vru-bQj4
http://tr30935.galle...atch?a=oDw-bfqE

Tik netikrinau, ar dar atsidaro nuorodos
Atsakyti
Sveikutes siuvinetojos, gal turit kokiu gamtos paveiksleliu schemuciu? 4u.gif bet kad schemutes butu spalvotos, nes nespalvotu labai daug randu ale labai sunku issiaiskint kur kas doh.gif ... Labai butu malonu jei imestumet nuorodeliu arba jei atsiustumet i e-mail ingridusikas@gmail.com ax.gif Labai busiu dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 04 06, 16:45)

QUOTE(Sandrulia @ 2009 04 06, 17:16)

aciu merginos uz nuorodas thumbup.gif bandysiu ziureti bigsmile.gif
Atsakyti