Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

Tute28, Koruklu, tikiuosi ką nors gražaus rasite http://picasaweb.google.es/omk1959
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 27, 14:45)
Tute28, Koruklu, tikiuosi ką nors gražaus rasite http://picasaweb.google.es/omk1959
4u.gif

oi kiek ten grožybių thumbup.gif labai labai ačiū
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 03 27, 15:27)
oi kiek ten grožybių thumbup.gif  labai labai ačiū

nėra už ką mirksiukas.gif svarbu radai ką tinkančio ir patinkančio smile.gif
Atsakyti
Na stai, mamytes, pavyko ideti didele schemute. Is sio paveikslelio turi gautis dekoratyvine pagalvele, taciau pagal mano, naujokes siuvinejime aki, si schema neatitinka realaus dydzio... Gal patars kas? 4u.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
Laba diena.Mažąsis pasidarė kambaryje remontą ir aplink visą kambarį nusipiešė tvorą.Norisi už tos tvoros saulėgrąžų............Piešti nebesinori,labai tiktų didelis paveikslas siūvinėtas saulėgrąžomis.Gal kas turite saulėgrąžų schemučių?Iš anksto būčiau dėkinga. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina20 @ 2009 03 27, 18:56)
Na stai, mamytes, pavyko ideti didele schemute. Is sio paveikslelio turi gautis dekoratyvine pagalvele, taciau pagal mano, naujokes siuvinejime aki, si schema neatitinka realaus dydzio... Gal patars kas?  4u.gif  g.gif

Na paveikslelis pagalvelei tikrai mazokas - nediduke pagalvyte labai gausis. Galiu patarti issiuvineti paveiksliuka ir ji apsiuti medziagele iki norimo pagalvytes dydzio - a prasme panaudoti kaip aplikacija. Na gal supratai ka norejau paaiskinti. Prie issiuvineto paveiksliuko sonu medziagytes prisiuni ir gauni didesne pagalve. 4u.gif

Papildyta:
Rytietiski motyvai:

Rytietiski I

Rytietiski II

Atsakyti
Gal kuri turit šitos orchidėjos ryškia schemą,nes rdau pora bet man sunkiai įsižiūri
user posted image
Atsakyti
Nebereikia,radau pati 4u.gif
Atsakyti
Taip, supratau, ka norejai pasakyti 4u.gif smile.gif o toj schemutej siuvinejimas tik kryzeliu taip? blush2.gif na as kiek suvokiu skirtingi zenkliukai spalva vis kita pazymi
Atsakyti
QUOTE(Karina20 @ 2009 03 28, 10:58)
Taip, supratau, ka norejai pasakyti  4u.gif  smile.gif  o toj schemutej siuvinejimas tik kryzeliu taip?  blush2.gif  na as kiek suvokiu skirtingi zenkliukai spalva vis kita pazymi

Atsakysiu aš 4u.gif
taip ten kryželiu,ir teisingai supranti kiekviena spalva turi savo simbolį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 03 28, 09:06)
Laba diena.Mažąsis pasidarė kambaryje remontą ir aplink visą kambarį nusipiešė tvorą.Norisi už tos tvoros saulėgrąžų............Piešti nebesinori,labai tiktų didelis paveikslas siūvinėtas saulėgrąžomis.Gal kas turite saulėgrąžų schemučių?Iš anksto būčiau dėkinga. 4u.gif  4u.gif

as pora turiu smile.gif sita 200x150kryziuku mazdaug
user posted image

o kita tokia... 117x200 user posted image
Papildyta:
ir dar turiu smile.gif 200x150
user posted image

200x141 user posted image
Atsakyti
Į virtuvę dar tokius galiu pasiūlyt
user posted image
user posted image
user posted image