Tute28, Koruklu, tikiuosi ką nors gražaus rasite http://picasaweb.google.es/omk1959
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 27, 14:45)
oi kiek ten grožybių labai labai ačiū
QUOTE(tute28 @ 2009 03 27, 15:27)
oi kiek ten grožybių labai labai ačiū
nėra už ką svarbu radai ką tinkančio ir patinkančio
Na stai, mamytes, pavyko ideti didele schemute. Is sio paveikslelio turi gautis dekoratyvine pagalvele, taciau pagal mano, naujokes siuvinejime aki, si schema neatitinka realaus dydzio... Gal patars kas?
Laba diena.Mažąsis pasidarė kambaryje remontą ir aplink visą kambarį nusipiešė tvorą.Norisi už tos tvoros saulėgrąžų............Piešti nebesinori,labai tiktų didelis paveikslas siūvinėtas saulėgrąžomis.Gal kas turite saulėgrąžų schemučių?Iš anksto būčiau dėkinga.
QUOTE(Karina20 @ 2009 03 27, 18:56)
Na stai, mamytes, pavyko ideti didele schemute. Is sio paveikslelio turi gautis dekoratyvine pagalvele, taciau pagal mano, naujokes siuvinejime aki, si schema neatitinka realaus dydzio... Gal patars kas?
Na paveikslelis pagalvelei tikrai mazokas - nediduke pagalvyte labai gausis. Galiu patarti issiuvineti paveiksliuka ir ji apsiuti medziagele iki norimo pagalvytes dydzio - a prasme panaudoti kaip aplikacija. Na gal supratai ka norejau paaiskinti. Prie issiuvineto paveiksliuko sonu medziagytes prisiuni ir gauni didesne pagalve.
Papildyta:
Rytietiski motyvai:
Rytietiski I
Rytietiski II
Gal kuri turit šitos orchidėjos ryškia schemą,nes rdau pora bet man sunkiai įsižiūri
Nebereikia,radau pati
Taip, supratau, ka norejai pasakyti o toj schemutej siuvinejimas tik kryzeliu taip? na as kiek suvokiu skirtingi zenkliukai spalva vis kita pazymi
QUOTE(Karina20 @ 2009 03 28, 10:58)
Taip, supratau, ka norejai pasakyti o toj schemutej siuvinejimas tik kryzeliu taip? na as kiek suvokiu skirtingi zenkliukai spalva vis kita pazymi
Atsakysiu aš
taip ten kryželiu,ir teisingai supranti kiekviena spalva turi savo simbolį
QUOTE(IngridaB @ 2009 03 28, 09:06)
Laba diena.Mažąsis pasidarė kambaryje remontą ir aplink visą kambarį nusipiešė tvorą.Norisi už tos tvoros saulėgrąžų............Piešti nebesinori,labai tiktų didelis paveikslas siūvinėtas saulėgrąžomis.Gal kas turite saulėgrąžų schemučių?Iš anksto būčiau dėkinga.
as pora turiu sita 200x150kryziuku mazdaug
o kita tokia... 117x200
Papildyta:
ir dar turiu 200x150
200x141
Į virtuvę dar tokius galiu pasiūlyt