Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(Tomutia @ 2009 03 24, 09:10)
Gal kas turit į virtuvę paveikslų kokių tai  4u.gif  būčiau labai dėkinga  mirksiukas.gif

O aš tokius turiu user posted image
Pirmas ir Antras
Papildyta:
Gal kas turite šių tulpyčių schemą?Ar bent jau kažką panašaus? 4u.gif user posted image
Papildyta:
+ dar virtuvei. Schemutę į paštą atsiųsiu,jei kas norės smile.gifuser posted image
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=rugsėjė,2009 03 25, 13:54]
labai labai ačiū 4u.gif jei kur dar teks pamatyti ir tą žalią, kurio pavyzdėlį įdėjau, tai būsiu labai dėkinga jei parašysi smile.gif 4u.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 03 25, 12:49)
Gal kas turite šių tulpyčių schemą?

Turiu butent tu tulpyciu schemute. Kur siusti ??? user posted image
Atsakyti
Sveiko merginos, kazkelintoje temoje viena auksaranke demonstravo issiuvineta knygos skirtuka su zirafiuku. Antra diena ieskau ir niekaip negaliu rasti cry.gif Gal kartais kuri gali man pagelbeti, nes labai noriu tos schemutes.
Atsakyti
QUOTE(ginta3963 @ 2009 03 26, 12:12)
Sveiko merginos, kazkelintoje temoje viena auksaranke demonstravo issiuvineta knygos skirtuka su zirafiuku. Antra diena ieskau ir niekaip negaliu rasti  cry.gif Gal kartais kuri gali man pagelbeti, nes labai noriu tos schemutes.

šioje siuvinėjimo temoje (62) jis yra
http://www.supermama...?...4454&st=132
prašau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 26 kovo 2009 - 12:53
QUOTE(ginta3963 @ 2009 03 26, 11:12)
Sveiko merginos, kazkelintoje temoje viena auksaranke demonstravo issiuvineta knygos skirtuka su zirafiuku. Antra diena ieskau ir niekaip negaliu rasti  cry.gif Gal kartais kuri gali man pagelbeti, nes labai noriu tos schemutes.

spėju apie mane čia blush2.gif
schemute pasidalinti nelabai galiu, nes pirkau rinkinį su siuliukais. šiaip galėčiau nuskanuoti, bet skanerio neturiu. be to, schemoje nenurodyti siulų kodai, tik pavadinimai. pagal juos sunku būtų atsekti, nors gal kuri patyrusi auksarankė ir galėtų g.gif

galiu pabandyti nufotkinti, bet nežinau ar kas matysis g.gif
parašyk adresą man į a.ž., kai nufotkinsiu atsiųsiu 4u.gif

jeigu kam reikėtų aguonų, tai esu radusi neto platybėse su prirašytais DMC siulais.pati iš rinkinio siuvinėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čerčikas: 26 kovo 2009 - 13:11
kažkas atrodo ieškojo balerinų

ar ne šitų?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 26, 13:52)

aciu uz operatyvuma, tikra saunuole 4u.gif Ir zirafiuko seimininke atsiliepe - labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes kryžiavotojos smile.gif Ieškau Maia schemučių japoniška tematika.Ten puslapyje http://www.past-impr...ch_designs.html. Ir vėduoklės japoniškos jau tokio grožio thumbup.gif Radau daug,bet visur tik pirkti rinkinius.Gal netyčia kas turit?Kam negaila pasidalinkit. Būtų labai ačiū. Meilas alone_si@yahoo.com.
Atsakyti
As taip pat sias grozybes esu jau nusiziurejus. İs oriental as turiu tik tokius, bet taip pat jau mano busimu darbu sarase!!!
user posted image

user posted image

Labai noreciau kokiu nors veduokliu... Gal kas turit? jolitapet@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 27 kovo 2009 - 12:48