Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(zundyte @ 2009 03 22, 19:01)
tai nedėkok ,gal dar netiks lotuliukas.gif

nu kad nepatingejai atsiusti, jau uz tai dekui biggrin.gif

QUOTE(ginta3963 @ 2009 03 22, 19:13)
merginos, gal kas galite padeti - ieskau schemu, kurios butu pailgos, t.y. plotis butu kaip minimum dvigubai siauresnis nei ilgis... na, kad ilgos butu shemutes blush2.gif
man irgi riekia kazko tokio, pageidautina kad ismatavimai butu mazdaug 20 cm and 60 cm, bet tai jau nera labai butina 4u.gif

Sveiki,

gal ir as kazkuom galesiu auksarankems pasitarnauti.  blush2.gif
Turiu is rusisko puslapio parsisiuntusi stai tokias: (bandau pirma karta ikelti nuotraika pagal jusu nurodymus, todel nezinau ar isikels)

user posted image

QUOTE(ginta3963 @ 2009 03 22, 19:44)
Bandau siusti.  unsure.gif

ir man man kaip tik va tokiu reiketu dia0024@yahoo.com
4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Čerčikas smile.gif . Tik vat kaip tik šias schemas jau turu ... ax.gif rolleyes.gif. Deja, daugiau nieko nerandu (žinoma, kas būtų nemokama cool.gif ), o šios truputį per "paprastos"
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2009 03 23, 17:57)
Ačiū, Čerčikas  smile.gif . Tik vat kaip tik šias schemas jau turu ... ax.gif rolleyes.gif. Deja, daugiau nieko nerandu (žinoma, kas būtų nemokama  cool.gif ), o šios truputį per "paprastos"

nera uz ka biggrin.gif man jos irgi per paprastos, bet kad niekur kitur nemaciau..
jei kada man zut but prireiks, teks koki plakata su programke daryt rolleyes.gif reiks mokytis su ja elgtis, bet kol nereikia tai nedraugauju su ja blush2.gif
Atsakyti
As va tokia grazuole turiu blush2.gif

user posted image
4u.gif gal kam pravers
Atsakyti
uoj merginos tai tikrai ne viena neturi tu triju mazuciu grazuciu balerinu? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(columbija @ 2009 03 23, 20:35)
uoj merginos tai tikrai ne viena neturi tu triju mazuciu grazuciu balerinu?  g.gif  unsure.gif

O kaip jos atrodo? blush2.gif
Atsakyti
Sirdelle, ne sioje temoje o siuvinejime yra parodytos tos balerinos ax.gif Manau jau tuoj turesiu jas biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turit į virtuvę paveikslų kokių tai 4u.gif būčiau labai dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
i virtuve turiu vireju tokiu? pora idedu bet ju yra net 8... smile.gif user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tomutia @ 2009 03 24, 10:10)
Gal kas turit į virtuvę paveikslų kokių tai  4u.gif  būčiau labai dėkinga  mirksiukas.gif

as turiu tokius, dabar kaip tik pirmus du ir siuvineju smile.gif
jei tiks rasyk az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 03 23, 22:21)
As va tokia grazuole turiu  blush2.gif

user posted image
  4u.gif  gal kam pravers

Fantastiskas paveikslas! Jei galima labai noreciau!!! jolitapet@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Tomutia @ 2009 03 24, 08:10)
Gal kas turit į virtuvę paveikslų kokių tai  4u.gif  būčiau labai dėkinga  mirksiukas.gif

As stai tokius turiu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

CIA dar yra

CIA ir dar yra

ir CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambooce: 24 kovo 2009 - 12:46