Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(Dvi @ 2009 02 19, 00:11)
Dar tik antras puslapis, o vėl tie patys klausimai doh.gif Nu nepatingėkit perskaityti bent jau pirmos žinutės

atsiiunčiau aš tą kažką iš pirmos žinutės, kad visos schemos atsidarytų, bet man vistiek neatidaro. todėl ir klausiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2009 02 19, 17:46)
atsiiunčiau aš tą kažką iš pirmos žinutės, kad visos schemos atsidarytų, bet man vistiek neatidaro. todėl ir klausiu schmoll.gif

Ten programa. Ją suinstaliuoti reikia savo kompiutery.
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 02 19, 09:27)
Kazkas ieskojo siu tulpiu, radau savo lobyne smile.gif
user posted image

Laba, gal galetum atsiusti tulpiu schemute
inguole@yahoo.com
aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 02 18, 14:37)
Gal kuri is jusu jau ir dejo, bet as dar karta imesiu
http://zozo7777.gall...eature=mainlist
Cia geriausias variantas BRONZINES MOTERS, pati ieskojau, cia geriausia ka radau. Tik galimas daiktas, kad reikes prisiregistruoti, norint paziureti.

Man tik kilo įtarimų, kad raktas nepilnas g.gif schemoje daugiau simbolių pasirodė, nei spalvų rakte g.gif
Atsakyti
Mergaitės, o www.crosstitch.com reikia registruotis ir mokėti tą metinį pinigėlį??? Darmai schemų neduoda?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 02 19, 20:05)
Ten programa. Ją suinstaliuoti reikia savo kompiutery.

atsidarau ją ir pandau įkelti foto tą schemos ir rašo kad ši programa verčia tik .pat formatu, o .xsd ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 02 20, 11:09)
Mergaitės, o www.crosstitch.com reikia registruotis ir mokėti tą metinį pinigėlį??? Darmai schemų neduoda?? unsure.gif

Sako,kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 02 18, 19:44)
Oj mergytes, gal kuri turit tulpes, tokios kaip varine schema? nu kur as ja nudejau doh.gif
lietauslaselis@gmail.com

user posted image
Atsakyti
gal kas esate uzmate ar turite sio stiliaus (net nezinau kaip teisingai parasyti tongue.gif) schemuciu. su zebriuku ir zirafiuku turiu:
user posted image
buciau dekinga 4u.gif
4metulaikai@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 21 vasario 2009 - 21:09
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 21, 22:08)
gal kas esate uzmate ar turite sio stiliaus (net nezinau kaip teisingai parasyti tongue.gif) schemuciu. su zebriuku ir zirafiuku turiu:

va čia yra iš tos pačios serijos:
http://picasaweb.goo...taAnchorBaby02#
Atsakyti
Laba, gal kas turit nuorodą su Nimue, ar kaip ten, nykkštukų ir kt. schemutėm?
Atsakyti
gal kas turit schemuciu velykiniems atvirukams 4u.gif
Atsakyti