Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

merginos, o ka reiskia jei prie slapvos raso BLEND ??

as susigalvojau tik tiek, kad tia yra sumaisyti siulai,nes ir informacijoj prie schemos prie vienu spalvyciu buna vienas pavadinimas, o prie tokiu Blend is karto keli, dazniausiai 2... ir pri ekiekvienos spalvos siulu skaicius.

Tai dabar jei pas mane pvz yra "Blend DMC 3856, 977" tai reiskia kad turiu sumaisyti siu spalvu siulus? ir jei prie info parasyta
- 2 DMC 3856
- 3 DMC 977

tai man ka, imti 3 + 2 - viso 5 siuliukus??? blink.gif labai jau storas bus kryziukas... g.gif...
Atsakyti
as tai kai siuvinejau ir reikejo maisyti spalvas, bet nesupratau kaip ka tai pati improvizavau, sugalvojau ir padariau tai gerai gavosi. pati paziurek ir pagal save pasidaryk wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 06, 14:56)
Tai dabar jei pas mane pvz yra "Blend DMC 3856, 977" tai reiskia kad turiu sumaisyti siu spalvu siulus? ir jei prie info parasyta
- 2 DMC 3856
- 3 DMC 977

tai man ka, imti 3 + 2 - viso 5 siuliukus??? blink.gif labai jau storas bus kryziukas... g.gif...

aha, blend reiskia,kad imi viena toki, kita kitoki siula ir taip siuvineji
O ten parasyta bend - 2 DMC 3856 ir - 3 DMC 977?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 06, 17:04)
aha, blend reiskia,kad imi viena toki, kita kitoki siula ir taip siuvineji
O ten parasyta bend - 2 DMC 3856 ir - 3 DMC 977?

taip, parasyta 2 vieno ir 3 kito - tik gal skaiciukai kiti, as juos tik siaip parasiau :gead2: smile.gif

kitus po viena kiekvieno, arba po 2 vieno ir 1 kita - bet cia didziausias siulu skaicius gaunasi nes 2+3...
Atsakyti
Gal kam reikes Mikes Pukuotuko wub.gif .
http://picasaweb.google.com/anypooh1
Atsakyti
Mergaitės, ši tema skirta schemų paieškai mirksiukas.gif Kitais siuvinėjimo klausimai diskutuoti marš į Siuvinėjimas kryželiu temą pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 03 06, 13:44)
sveika, 2saulyte2 smile.gif tavo asmeniniame foto albume radau obuoliukus, kurie man labai patinka, gal galetum atsiusti schemute? blush2.gif  aciu

parasyk man i az savo el.pasto adresa.

Visoms, kurios praset schemu butinai atsiusiu jei ne siandien tai rytoj. Nebespeju, o dar lelius pasikaprizina. Prizadu pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 06, 19:46)
Mergaitės, ši tema skirta schemų paieškai  mirksiukas.gif Kitais siuvinėjimo klausimai diskutuoti marš į Siuvinėjimas kryželiu temą  pioneers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(bambooce @ 2009 03 06, 14:44)
sveika, 2saulyte2 smile.gif tavo asmeniniame foto albume radau obuoliukus, kurie man labai patinka, gal galetum atsiusti schemute? blush2.gif  aciu

Ir būkit geros, neterškit temos, prašykit schemų per AŽ. Tegul šįkart prašoma ne manęs, bet daugiau nei vienai nesiųsiu, jei schemos prašysit temoj. Sorry.
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit liuto sxemuciu. Noreciau gimtadieniui issiuvinet dovanu paveiksla su liutu, bet kur randu horoskopiniu liutu tai labai jau vaikiski
Atsakyti
Turiu tokia schemute kaip tik skirta zodiakui:
user posted image

Jei tinka, parasyk i az el.pasto adresa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 06 kovo 2009 - 23:46
2Saulyte2, ACIU 4u.gif
Atsakyti
ieskau sios schemutes, buciau dekinga 4u.gif

user posted image
Atsakyti