Ieškom, padedam rasti toliau
Pasidaryk schemą pats!
kad visos schemos atsidarytų
Gal kas nors turite visus "Siuvinėju kryželiu" numerius nuskanavę? Būčiau labai dėkinga
happy.ladybird@yahoo.com
Papildyta:
Čia yra siuvinėjimo schemų tik reikia prisiregistruoti:
http://paulla.gallery.ru/
happy.ladybird@yahoo.com
Papildyta:
Čia yra siuvinėjimo schemų tik reikia prisiregistruoti:
http://paulla.gallery.ru/
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 17, 18:56)
tai kad čia tik žurnalu viršeliai, o jų turinio nėr
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 17, 21:07)
tai kad čia tik žurnalu viršeliai, o jų turinio nėr
tai va tie aplankai, kur žemiau užrakinti ir yra žurnalų turinys. na bent aš taip manau
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 17, 21:04)
tai va tie aplankai, kur žemiau užrakinti ir yra žurnalų turinys. na bent aš taip manau
yra žurnalai, bet uždėta spyna, ir nors esu drauguose, man jų neatidaro, turbūt reikia būti prie tų tipo geriausių draugų
Jeigu teisingai supratau temą tai noriu paprašyti schemos šio darbo, niekur nerandu normalios, vienur kur buvo tai labai maža ir visai nesuprantama, gal kas turit?
dėkui Juste.mhm@gmail.com
QUOTE(JuzTea @ 2009 02 17, 22:24)
Jeigu teisingai supratau temą tai noriu paprašyti schemos šio darbo, niekur nerandu normalios, vienur kur buvo tai labai maža ir visai nesuprantama, gal kas turit?
Ir man jeigu galima šią schemutę
happy.ladybird@yahoo.com
sveikutes,
gal kas matete ar turite schemuciu su mazais drugeliais ar bent kad schemoje tokis butu
gal kas matete ar turite schemuciu su mazais drugeliais ar bent kad schemoje tokis butu
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 11:16)
sveikutes,
As turiu. Primink savo e-mail'a - atsiusiu.
QUOTE(Vilena_snow @ 2009 02 18, 11:36)
As turiu. Primink savo e-mail'a - atsiusiu.
Ir as noriu tokios chemutes linagaliauskiene@inbox.lt