Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniuko meniu

QUOTE(justyt @ 2010 08 04, 19:47)
kuo puikiausiai žinau kuo šeriu savo šuniuką. Labai reikia pavadinimo, prašau imkit. Maisto pavadinimas yra "Barca", sudėtije yra visos būtinos šuns raidai medžiagos. Mana, tai jog šuo ėda labai daug reiškia, nes šunys kaip ir žmonės labai puikiai moka atsirinkt kas yra skanu ir gerai, o kas ne, ir dar nuo ko jie pasisotina o nuo ko tik apsunksta.

nu kokia nesąmonė... kaip tik šiandien šnekėjau su pažįstama, tai ji man aiškina kaip jos šuo neėda to ir ano ir dar to, tik kaip Pedigree su jautiena ir dar kitą su daržovėmis atsirenka... nu graudu...
Atsakyti
QUOTE(justyt @ 2010 08 04, 20:47)
kuo puikiausiai žinau kuo šeriu savo šuniuką. Labai reikia pavadinimo, prašau imkit. Maisto pavadinimas yra "Barca", sudėtije yra visos būtinos šuns raidai medžiagos. Mana, tai jog šuo ėda labai daug reiškia, nes šunys kaip ir žmonės labai puikiai moka atsirinkt kas yra skanu ir gerai, o kas ne, ir dar nuo ko jie pasisotina o nuo ko tik apsunksta.

ane, kazi kur jus radot ta sudeti, nes net gamintojas savo tinklapyje produktu nevardina.... http://www.barcapremium.com/en/home/
tai premium klases maistas. turbut ekonominis sunisko kombikormo variantas.

"moka atsirinkt kas yra skanu ir gerai, o kas ne, ir dar nuo ko jie pasisotina o nuo ko tik apsunksta"
ar jus tikrai tokia naivi? jeigu sunys ir zmones taip idealiai ir protingai moketu atsirinkti tai turbut amerikoj neplaukiotu mases nutukusiu balionu!!!!
jus logiskai pagalvokit - kaip suo gali atsirinkti kas jam "tinka ir patinka"jeigu seimininkas sprendzia kuo ji serti???? seimininke nupirko kombikormo maisa, tai kur desies? esti tai norisi.... ar jau cia reiskia "protingai atsirenka"?
nu nematau reikalo toliau testi diskusijos.
gal ant poko sudetis parasyta, tai imeskit bus visom idomu suzinoti is ko ta kombikorma gamina

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 08 04, 21:14)
nu kokia nesąmonė... kaip tik šiandien šnekėjau su pažįstama, tai ji man aiškina kaip jos šuo neėda to ir ano ir dar to, tik kaip Pedigree su jautiena ir dar kitą su daržovėmis atsirenka... nu graudu...

o man viena aiskino, kad jos suniukas sausiuko needa. kad ji jau pacius graziausius sauso maisto gabalelius pirko o suo neede lotuliukas.gif visai suo nevertina grozio lotuliukas.gif
Atsakyti
į temą, kai šunys atsirenka ir prisirenka doh.gif
http://www.balsas.lt...-turi-antsvorio

pataisiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 05 rugpjūčio 2010 - 09:24
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 08 05, 11:21)
į temą, kai šunys atsirenka ir prisirenka doh.gif
http://www.multitami...x.p...D=&hl=14e

kad kazko neatidaro
Atsakyti
Sveiki brangieji,gal kas buvot susidure,KLAUSYMAS ar galima serti suaugusi suni maistu naudojamu pramoninese audiniu fermose ir kokia jo sudetis verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
aš taip pat turiu klausimą, mano šuniukas geria ir geria vandenį, neturi saiko rodos. jam 7mėn. būna taip kad jis jau atrodo atsigeria nueina ir vėl gįžta ir vėl. o man prasidėjo paskaitos, tai bijau, kad neprisisiotų nuo tiek gėrimo, tai nepalieku nei nakčiai vandens, duodu prieš išeinant ir kai grižtu. turbūt negerai elgiuosi, bet bijau, kad neišlaikys pūslytė jo. bet girdėjau, kad vanduo visada turi būti įpiltas i dubenėlį. nors mano draugai vieni tai šuniui duoda iš krano, kai jis pasiprašo, tai kai jų nebūna namie ar miega, tai automatiškai irgi negauna.. nežinau kaip daryt, patarkit ir neužsipulkit, nnes čia skaitydama pastebėjau neišmanėlius užpuola 4u.gif
Atsakyti
ciuju'ke, turbūt sausiaku maitinat?
Jei taip, pabandykit sausiaką prieš duodant pamirkyti. Po nemirkyto sausiako gali labai šunį troškinti. Maniškis kai sausą ėsdavo, irgi be saiko gerdavo vandenį, ypač, kai dar karšta. Jei palikdavau uždarytą narve kelioms valandoms vieną, išleistas tuoj pat prie vandens bliūdo paknopstom bėgdavo. Tai įtaisėm jam į narvą girdyklą. Dabar, kai RAW maitinu tokios problemos nebėra. Manau, mirkant sausą problema turėtų sumažėti.

O vandens riboti tikrai nereikia, geriau jau prišlapintas kambarys, ne dehidratavęs šuo...
Atsakyti
QUOTE(uogos1 @ 2010 08 26, 20:31)
Sveiki brangieji,gal kas buvot susidure,KLAUSYMAS ar galima serti suaugusi suni maistu naudojamu pramoninese audiniu fermose ir kokia jo sudetis verysad.gif  verysad.gif

Sužinokit pavadinimą, gamintoją, tuomet bus lengviau sužinoti sudėtį.
Tačiau turėtų būti aišku, kad tai prasta mintis.
Audinės fermose auginamos tik tam, kad turėtų gražų kailį. Ilga gyvenimo trukmė niekam nereikalinga. Atitinkamai ir jų maistas turėtų būti su papildais, auginančiais kailį, visiškai neatsižvelgiant į galimą šalutinį poveikį.

Prieš daug metų Rusijos šunų augintojai sugalvojo duoti šunims vitaminus, naudojamus kailinių žvėrelių fermose. Berods jie vadinosi "Pušnovit". Rezultatas - nuostabus kailis ir per porą metų visiškai suirusios kepenųys.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 09 02, 23:08)
ciuju'ke, turbūt sausiaku maitinat?
Jei taip, pabandykit sausiaką prieš duodant pamirkyti. Po nemirkyto sausiako gali labai šunį troškinti. Maniškis kai sausą ėsdavo, irgi be saiko gerdavo vandenį, ypač, kai dar karšta. Jei palikdavau uždarytą narve kelioms valandoms vieną, išleistas tuoj pat prie vandens bliūdo paknopstom bėgdavo. Tai įtaisėm jam į narvą girdyklą. Dabar, kai RAW maitinu tokios problemos nebėra. Manau, mirkant sausą problema turėtų sumažėti.

O vandens riboti tikrai nereikia, geriau jau prišlapintas kambarys, ne dehidratavęs šuo...

na jo maitinu sausu, šiek tiek užpilu vandeniu nes jis su savo ėdimu gali ir paspringti, toks jausmas, kad savaitę nevalgęs būna biggrin.gif , tai vat šiandien palikau vandens prieš išeidama išeinu 7.30h prieš tai jį pavedžiojus, o grįžau 14,30 ir buvo prisisiota sad.gif
Atsakyti
QUOTE(olgute84 @ 2010 08 04, 14:08)
Sveiki,
mes pries 6 men nusipirkome baltaji skotijos terjera ...

Aš jus pataisysiu, Vakarų Škotijos baltąjį terjerą, o ne Škotų baltajį .. Škotai būna tik juodi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2010 09 09, 09:40)
Aš jus pataisysiu, Vakarų Škotijos baltąjį terjerą, o ne Škotų baltajį .. Škotai būna tik juodi  wink.gif

Teks ir jus pataisyti. Ne tik juodi smile.gif Škotų terjerai būna juodi, kviečių spalvos ir raibi.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2010 09 09, 11:51)
Teks ir jus pataisyti. Ne tik juodi smile.gif Škotų terjerai būna juodi, kviečių spalvos ir raibi.

Ačiū 4u.gif Šitą žinojau, ale išgaravo iš makaulės blush2.gif Norėjau tik, kad nemaišytų dviejų atskirų veislių ax.gif
Atsakyti