QUOTE(dilditele @ 2009 02 16, 22:59)
Aga, veidui kremas. Tai visi su vandens faze kremai pelyja?? Nu reiks tada pagalvot ka gamintis paciai KN vakarelyje
Ale man nepatogu ne vonioj laikyt kremus
Ale man nepatogu ne vonioj laikyt kremus
rasiau, kad neteisingai laikomas, su pirstais is indelio kabinamas kremas gali supelyti, bet tai nereiskia, kad visi kremai pelija - mano kremai nepelija
QUOTE(gizma @ 2009 02 17, 00:11)
Oda nupleiskanojo, kakta, kuri siek tiek riebesne budavo, pasidenge raudonom nieztinciom demem ir irgi pleiskanoja. Maniau, gal nuo vieno kurio aliejaus niezti, deja, nuo visu Jau nekalbu apie kokosu.
as skaiciau, kad kai kurioms moterims taip buna - neva tokiu budu pasisalina negyvos lasteles ir po kurio laiko ji naudojant oda visiskai susitvarko. Bet demes tai nelabai As ir sakyciau, kad kuri laika padaryk petrauka ir nebandyk visu alieju vienu metu, jei kuris nors vienas ir netiko -tai visi kiti -tik dar labiau erzins, be tikrai nepades
QUOTE(monikaida @ 2009 02 17, 00:26)
O koks augalinis aliejus tinka visam kūnui sausai odai ? Ar galima teptis paprasčiausius sėmenų aliejum, ar yra ko nors tikrai geresnio ?
as kunui turiu monoi su gardenija ir kakavini kuno sviesta. Semenu aliejus tai man smirdi - su tokiu issitepus as neisbuciau
Dar galima kokosu teptis , sviestmedziu "skiestu"
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 17, 11:05)
Kokoso aliejaus tai as nenaudociau siaip jau jis nelabai vertinamas ir girdejus esu kad ivairiu neigiamu reiskiniu sukelia
nagi nagi, ir as noreciau zinoti kodel jis nera vertinamas ir juolab, kokius neigiamus reiskinius sukelia
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 17, 13:26)
man irgi butu idomu. vakar pasidariau kokoso aliejaus kauke, nesu labai patenkinta.
kokia kauke ir ant kurios vietos bei kas nepatiko?
QUOTE(katutis @ 2009 02 17, 13:49)
geras Jaučiu, aš savo darysiu ir dar į kitas žiūrėsiu ir mokysiuos O su kuo plakti reikia? Ir ar įrankius po vakarelio (kokią pvz. mentelę) gal galima įsigyti?
tada savo gerai neisplaksi
Plakama su sauksteliu, kurie ten duodami. Anksciau ten nemokamai duodavo menteles medines kremams uzkabinti, dabar tai nezinau, nes kai turiu namie ju -tai nesidomejau
QUOTE(migdoline @ 2009 02 17, 20:59)
Sudėtis: aqua (vanduo gaunamas iš Lake District - Šiaurės Anglijoje esančio ežerų rajono), ammonium laureth sulphate (kokosų pagrindo valomoji medžiaga), natrio chloridas, cocamidopropyl betaine (augalinis emulsiklis), polysorbate 20 (augalinės kilmės emulsiklis), theobroma cacao (kakava), aroma (natūralūs kvapikliai), melaluca alternifolia (pražangialapė mirtenė), natrio citratas.
kaip jum sitos duso zeles sudetis? man lengviau rinktis, kai sertifikatas uzdetas, o faith in nature atrodo nesertifikuota
kaip jum sitos duso zeles sudetis? man lengviau rinktis, kai sertifikatas uzdetas, o faith in nature atrodo nesertifikuota
Turbut alterros duso zelej ir tai yra bent koks vienas naturalus aliejukas ar ekstraktas, o cia tai tai tik vanduo ir arbatmedis, nu dar kakavos As tokios nepirkciau
QUOTE(dilditele @ 2009 02 17, 21:53)
O pasigamintus KN kremus reikia laikyt saldytuve?? galima?
nei vieno nesu laikiusi, kita vertus, ten jie susaltu - tai kaip toki ant odos tepti , nes kai kurie ju ir taip tokie gan "tvirti", tai po saldytuvo isvis butu kaip sviestmedis
QUOTE(ssaule @ 2009 02 17, 22:28)
Nusipirkau "Sveikuose produktuose" vaikiska kuno prausikli. viena sudetine dalis kelia abejoniu- Pxenoxyethanol, raso, kad konservantas. aisku ir naturali medziaga gali buti konservantas, bet cia nepanu i tokia. Gal galite kuri pakomentuoti?
Pxenoxyethanol gali buti ir is ea isgautas -paprastai buna skliaustuose parasyta (jei neparasyta - man jau kiltu itarimas), o sertifikuotoje kosmetikoje jo niekada neteko matyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 17, 23:37)
O tai is pradziu buvo light? Tai kodel pakeite i deep? gal pridejo kokiu medziagu? ar cia vercia netaisyklingai?
O jis jaunai odai tiktu? Ten kai prirasyta visokiu: regeneruoja, atstato ir t.t, tai baisoka
O jis jaunai odai tiktu? Ten kai prirasyta visokiu: regeneruoja, atstato ir t.t, tai baisoka
as savaji kremuka pirkau pries kaledas, tai jis dar light pavadintas man kaip misriaodei tinka ir be blizguciu jisai
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 18, 09:44)
as savaji kremuka pirkau pries kaledas, tai jis dar light pavadintas man kaip misriaodei tinka ir be blizguciu jisai
Pasižiūrėkit atidžiau prieš šviesą, nes aš irgi pirkau dar 'light' Pas gamintojus 'light' nėra ir jei suvesit paieškoje 'light' iškart parodys 'deep' seriją Tie blizgučiai nėra tokie, kaip įsivaizduojate, kad gabaliukais matosi..tiesiog prieš šviesą šiek tiek tviska (bet pirkau fluid'ą, o ne cream'ą )
Kai vyras baigs šitą, pirksim 'deep' Jo oda mišri (nosis, kakta rieboka, su porom, o skruostai, kai kur ant smakro tiek išsausėję, kad pleiskanytės net atsiranda ). Iki natūralių priemonių (kur aš priperku), jam tiko tik vienas Negyvosios jūros kosmetikos kremas ir "Adidas" vienas kremas
QUOTE(gizma @ 2009 02 18, 00:39)
Man jau siandien biski pyktis atlego ant tu alieju As juos su mielu noru naudociau - tokia mistika kvepia, plius labai pigu ir ekonomiska. Taciau manau, kad mano atveju mano liga vel koja pakisa. Taip visada buna - jei kas nors naujesnio, tai ilgai ir nuobodziai Oda itikineju, kad tai geras daiktas ir kad Jai patiks
O gal cia vidines sveikatos bukles reikalai, juk viskas i odele atsiliepia taip sakant moment
Dėl šokoladinės linijos kremo, tai Laimė sakė, kad tikrai jis pelyja nežinia kodėl. Sakė, kad gal reikia bandyti laikyti šaldytuve. Neva tai tokia įdomi reakcija gaunasi maišant vandenį ir kakavos sviestą
Nusipirkau monoi su vanile. Pasaka Patinka labiau už visus kitus turėtus sviestus. Ryte pasitepiau rankas, tai nors ir ploviau po to porą kartų su muilu, bet kvepia ir švelnios iki šiol
Katuti, ačiū už patarimą naudoti erškėčių aliejų odai aplink akis - irgi labai patiko labai malonus jausmas ir oda švelni lieka
Bandysiu daryt šokoladinį lūpų balzamą. Tik man toks klausimas iškilo, kas yra kakavos co2, kokio jis pavidalo būna? nes aš turiu tik kakavos absoliutą, bet čia ne tas pats.
Nusipirkau monoi su vanile. Pasaka Patinka labiau už visus kitus turėtus sviestus. Ryte pasitepiau rankas, tai nors ir ploviau po to porą kartų su muilu, bet kvepia ir švelnios iki šiol
Katuti, ačiū už patarimą naudoti erškėčių aliejų odai aplink akis - irgi labai patiko labai malonus jausmas ir oda švelni lieka
Bandysiu daryt šokoladinį lūpų balzamą. Tik man toks klausimas iškilo, kas yra kakavos co2, kokio jis pavidalo būna? nes aš turiu tik kakavos absoliutą, bet čia ne tas pats.
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 17, 19:38)
Deja ir as niekaip negaliu normaliu naturalios kosmetikos priemoniu prisitaikyt, nes dauguma netinka.
šiaip tai aišku - bandymas yra tiesiausias kelias į atradimus, bet net mano oda, nepasižyminti pernelyg dideliu jautrumu, vėją man pakeltų nuo tiekos įvairių skirtingų priemonių
aš po savaitgalio grįžau su įspūdingai nubertu vienu žandu - ir nežinau, nuo ko. Kitokio vandens, nesavos patalynės ar žvarbaus oro. O gal nuo Hauschkos svaraininio kremo ar bronzanto, kurių jau kuris laikas nenaudojau. Bet odą užteko nuprausti su CC, papurkšti hidrolatu ir palaikyti be nieko - bėrimas kaipmat pranyko Po paros iš ryto gavo aliajukų mišinio ir vėl viskas super
QUOTE(dilditele @ 2009 02 17, 22:53)
O pasigamintus KN kremus reikia laikyt saldytuve?? galima?
nežinau, paklausiu, kai nueisiu į gamybinį vakarėlį
QUOTE(Rasma @ 2009 02 18, 00:23)
Tiek naudoju tuos aliejus ir nieko nebuvo, o šiandien prisiskaičiau ir jau visą niežti
tai bent įtaigos galia
QUOTE(Odora @ 2009 02 18, 00:44)
as tai laukiu sviestmedzio ir jau galvoju su kuo ji maisyt reikes kad taptu "tepamas" ir kokius ea varvint kad butu kvepiantis...
tepu ant rankų ir ant kojų "gryną" be nieko - man jis visai nebjauriai kvepia
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 18, 01:16)
Plakama su sauksteliu, kurie ten duodami. Anksciau ten nemokamai duodavo menteles medines kremams uzkabinti, dabar tai nezinau, nes kai turiu namie ju -tai nesidomejau
o iš kur tų mentelių galima gauti?
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 18, 11:32)
pats geriausias man paakių kremas
QUOTE(Rasma @ 2009 02 18, 10:56)
Pasižiūrėkit atidžiau prieš šviesą, nes aš irgi pirkau dar 'light' Pas gamintojus 'light' nėra ir jei suvesit paieškoje 'light' iškart parodys 'deep' seriją Tie blizgučiai nėra tokie, kaip įsivaizduojate, kad gabaliukais matosi..tiesiog prieš šviesą šiek tiek tviska (bet pirkau fluid'ą, o ne cream'ą )
Kai vyras baigs šitą, pirksim 'deep' Jo oda mišri (nosis, kakta rieboka, su porom, o skruostai, kai kur ant smakro tiek išsausėję, kad pleiskanytės net atsiranda ). Iki natūralių priemonių (kur aš priperku), jam tiko tik vienas Negyvosios jūros kosmetikos kremas ir "Adidas" vienas kremas
pirksit ta 'deep' kur "light" buvo, ar ta tikraji deep, kur riebesnis yra?
ka tik pries sviesa veida issinagrinejau - nu neradau nieko panasaus i blizgucius, o siryt pries darba ta fluida uzsitepiau...
Tai niekas nepamenat, kokios bent mazdaug kainos alieju hales turguj?
Ir ar tikrai semenu alieju atidarius, ji reikia suvartoti per 3-5 sav?
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 18, 11:22)
ka tik pries sviesa veida issinagrinejau - nu neradau nieko panasaus i blizgucius, o siryt pries darba ta fluida uzsitepiau...
Pirksim ne kremą, o tą skystesnį.
Nufotografuosiu spec., jei tik matysis
QUOTE(Rasma @ 2009 02 18, 12:34)
ta fluida vadinamaji? nezinau, gal as akim nebeprimatau..
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 18, 10:32)
ne, tai du skirtingi dalykai. Kakavos oksidas -tai toks labai kietas, "gryniausia kakavos sviesto forma", todel ir kainuoja labai brangiai
Tavo turimas kakavos absoliutas yra kvapui suteikti
QUOTE(katutis @ 2009 02 18, 11:17)
o iš kur tų mentelių galima gauti?
nuo ledu pagaliuka nuplauk ir turesi mentele
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 18, 11:22)
a perlus esi maciusi? tai to kremo konsitencija tokia perlu spalvos ir matosi sioks toks perlamutrinis blizgesys, bet geriau isiziurejus tikrai matosi ir siokie tokie blizguciai
stai labai aiskiai matosi
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 18, 11:24)
Tai niekas nepamenat, kokios bent mazdaug kainos alieju hales turguj?
as pamenu tik, kad avokadu aliejus ten pigus kazkur iki 4 lt, kitu nezinau. 4-6 savaites, nes paskui jis labai apkarsta ir buna baisiai neskanu, nors jis ir taip ne skanestas