Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

as tai laukiu sviestmedzio ir jau galvoju su kuo ji maisyt reikes kad taptu "tepamas" ir kokius ea varvint kad butu kvepiantis... kas geriausiai tiktu is alieju kunui sumakaluot o veidui zadu tepti pleiskanojancius plotelius tai gal su niekuo nemaisyt...
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 02 16, 22:59)
Aga, veidui kremas. Tai visi su vandens faze kremai pelyja?? Nu reiks tada pagalvot ka gamintis paciai KN vakarelyje 
Ale man nepatogu ne vonioj laikyt kremus 

rasiau, kad neteisingai laikomas, su pirstais is indelio kabinamas kremas gali supelyti, bet tai nereiskia, kad visi kremai pelija - mano kremai nepelija ax.gif

QUOTE(gizma @ 2009 02 17, 00:11)
Oda nupleiskanojo, kakta, kuri siek tiek riebesne budavo, pasidenge raudonom nieztinciom demem ir irgi pleiskanoja. Maniau, gal nuo vieno kurio aliejaus niezti, deja, nuo visu  Jau nekalbu apie kokosu.

as skaiciau, kad kai kurioms moterims taip buna - neva tokiu budu pasisalina negyvos lasteles ir po kurio laiko ji naudojant oda visiskai susitvarko. Bet demes tai nelabai g.gif As ir sakyciau, kad kuri laika padaryk petrauka ir nebandyk visu alieju vienu metu, jei kuris nors vienas ir netiko -tai visi kiti -tik dar labiau erzins, be tikrai nepades schmoll.gif

QUOTE(monikaida @ 2009 02 17, 00:26)
O koks augalinis aliejus tinka visam kūnui sausai odai ? Ar galima teptis paprasčiausius sėmenų aliejum, ar yra ko nors tikrai geresnio ?

as kunui turiu monoi su gardenija ir kakavini kuno sviesta. Semenu aliejus tai man smirdi - su tokiu issitepus as neisbuciau blush2.gif
Dar galima kokosu teptis wub.gif , sviestmedziu "skiestu"

QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 17, 11:05)
Kokoso aliejaus tai as nenaudociau siaip jau jis nelabai vertinamas ir girdejus esu kad ivairiu neigiamu reiskiniu sukelia

nagi nagi, ir as noreciau zinoti kodel jis nera vertinamas ir juolab, kokius neigiamus reiskinius sukelia blink.gif

QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 17, 13:26)
man irgi butu idomu. vakar pasidariau kokoso aliejaus kauke, nesu labai patenkinta.  g.gif

kokia kauke ir ant kurios vietos bei kas nepatiko?

QUOTE(katutis @ 2009 02 17, 13:49)
geras  bigsmile.gif Jaučiu, aš savo darysiu ir dar į kitas žiūrėsiu ir mokysiuos biggrin.gif O su kuo plakti reikia? Ir ar įrankius po vakarelio (kokią pvz. mentelę) gal galima įsigyti?

tada savo gerai neisplaksi lotuliukas.gif
Plakama su sauksteliu, kurie ten duodami. Anksciau ten nemokamai duodavo menteles medines kremams uzkabinti, dabar tai nezinau, nes kai turiu namie ju -tai nesidomejau ax.gif

QUOTE(migdoline @ 2009 02 17, 20:59)
Sudėtis: aqua (vanduo gaunamas iš Lake District - Šiaurės Anglijoje esančio ežerų rajono), ammonium laureth sulphate (kokosų pagrindo valomoji medžiaga), natrio chloridas, cocamidopropyl betaine (augalinis emulsiklis), polysorbate 20 (augalinės kilmės emulsiklis), theobroma cacao (kakava), aroma (natūralūs kvapikliai), melaluca alternifolia (pražangialapė mirtenė), natrio citratas.
kaip jum sitos duso zeles sudetis? blush2.gif man lengviau rinktis, kai sertifikatas uzdetas, o faith in nature atrodo nesertifikuota 4u.gif

Turbut alterros duso zelej ir tai yra bent koks vienas naturalus aliejukas ar ekstraktas, o cia tai tai tik vanduo ir arbatmedis, nu dar kakavos blink.gif As tokios nepirkciau schmoll.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 02 17, 21:53)
O pasigamintus KN kremus reikia laikyt saldytuve?? galima?

nei vieno nesu laikiusi, kita vertus, ten jie susaltu - tai kaip toki ant odos tepti unsure.gif , nes kai kurie ju ir taip tokie gan "tvirti", tai po saldytuvo isvis butu kaip sviestmedis g.gif

QUOTE(ssaule @ 2009 02 17, 22:28)
Nusipirkau  "Sveikuose produktuose" vaikiska kuno prausikli. viena sudetine dalis kelia abejoniu- Pxenoxyethanol, raso, kad konservantas. aisku ir naturali medziaga gali buti konservantas, bet cia nepanu i tokia. Gal galite kuri pakomentuoti?

Pxenoxyethanol gali buti ir is ea isgautas -paprastai buna skliaustuose parasyta (jei neparasyta - man jau kiltu itarimas), o sertifikuotoje kosmetikoje jo niekada neteko matyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 17, 23:37)
O tai is pradziu buvo light?  blush2.gif  Tai kodel pakeite i deep?  blink.gif  gal pridejo kokiu medziagu?  blink.gif  ar cia vercia netaisyklingai?  unsure.gif 

O jis jaunai odai tiktu?  blush2.gif  Ten kai prirasyta visokiu: regeneruoja, atstato ir t.t, tai baisoka  blush2.gif

as savaji kremuka pirkau pries kaledas, tai jis dar light pavadintas lotuliukas.gif man kaip misriaodei tinka smile.gif ir be blizguciu jisai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 18, 09:44)
as savaji kremuka pirkau pries kaledas, tai jis dar light pavadintas  lotuliukas.gif  man kaip misriaodei tinka  smile.gif  ir be blizguciu jisai  schmoll.gif

Pasižiūrėkit atidžiau prieš šviesą, nes aš irgi pirkau dar 'light' smile.gif Pas gamintojus 'light' nėra ir jei suvesit paieškoje 'light' iškart parodys 'deep' seriją mirksiukas.gif Tie blizgučiai nėra tokie, kaip įsivaizduojate, kad gabaliukais matosi..tiesiog prieš šviesą šiek tiek tviska smile.gif (bet pirkau fluid'ą, o ne cream'ą smile.gif )
Kai vyras baigs šitą, pirksim 'deep' biggrin.gif Jo oda mišri (nosis, kakta rieboka, su porom, o skruostai, kai kur ant smakro tiek išsausėję, kad pleiskanytės net atsiranda doh.gif ). Iki natūralių priemonių (kur aš priperku), jam tiko tik vienas Negyvosios jūros kosmetikos kremas ir "Adidas" vienas kremas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 02 18, 00:39)
Man jau siandien biski pyktis atlego ant tu alieju  blush2.gif As juos su mielu noru naudociau - tokia mistika kvepia, plius labai pigu ir ekonomiska. Taciau manau, kad mano atveju mano liga vel koja pakisa. Taip visada buna - jei kas nors naujesnio, tai ilgai ir nuobodziai Oda itikineju, kad tai geras daiktas ir kad Jai patiks  biggrin.gif

O gal cia vidines sveikatos bukles reikalai, juk viskas i odele atsiliepia taip sakant moment rolleyes.gif
Atsakyti
Dėl šokoladinės linijos kremo, tai Laimė sakė, kad tikrai jis pelyja nežinia kodėl. Sakė, kad gal reikia bandyti laikyti šaldytuve. Neva tai tokia įdomi reakcija gaunasi maišant vandenį ir kakavos sviestą rolleyes.gif

Nusipirkau monoi su vanile. Pasaka wub.gif Patinka labiau už visus kitus turėtus sviestus. Ryte pasitepiau rankas, tai nors ir ploviau po to porą kartų su muilu, bet kvepia ir švelnios iki šiol bigsmile.gif

Katuti, ačiū už patarimą naudoti erškėčių aliejų odai aplink akis - irgi labai patiko smile.gif labai malonus jausmas ir oda švelni lieka ax.gif

Bandysiu daryt šokoladinį lūpų balzamą. Tik man toks klausimas iškilo, kas yra kakavos co2, kokio jis pavidalo būna? nes aš turiu tik kakavos absoliutą, bet čia ne tas pats. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 18 vasario 2009 - 10:40
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 17, 19:38)
Deja ir as niekaip negaliu normaliu naturalios kosmetikos priemoniu prisitaikyt, nes dauguma netinka.

šiaip tai aišku - bandymas yra tiesiausias kelias į atradimus, bet net mano oda, nepasižyminti pernelyg dideliu jautrumu, vėją man pakeltų nuo tiekos įvairių skirtingų priemonių doh.gif

aš po savaitgalio grįžau su įspūdingai nubertu vienu žandu - ir nežinau, nuo ko. Kitokio vandens, nesavos patalynės ar žvarbaus oro. O gal nuo Hauschkos svaraininio kremo ar bronzanto, kurių jau kuris laikas nenaudojau. Bet odą užteko nuprausti su CC, papurkšti hidrolatu ir palaikyti be nieko - bėrimas kaipmat pranyko biggrin.gif Po paros iš ryto gavo aliajukų mišinio ir vėl viskas super smile.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 02 17, 22:53)
O pasigamintus KN kremus reikia laikyt saldytuve?? galima?

nežinau, paklausiu, kai nueisiu į gamybinį vakarėlį smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 02 18, 00:23)
Tiek naudoju tuos aliejus ir nieko nebuvo, o šiandien prisiskaičiau ir jau visą niežti doh.gif  lotuliukas.gif

tai bent įtaigos galia lotuliukas.gif

QUOTE(Odora @ 2009 02 18, 00:44)
as tai laukiu sviestmedzio ir jau galvoju su kuo ji maisyt reikes kad taptu "tepamas" ir kokius ea varvint kad butu kvepiantis...

tepu ant rankų ir ant kojų "gryną" be nieko - man jis visai nebjauriai kvepia ax.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 18, 01:16)
Plakama su sauksteliu, kurie ten duodami. Anksciau ten nemokamai duodavo menteles medines kremams uzkabinti, dabar tai nezinau, nes kai turiu namie ju -tai nesidomejau  ax.gif

o iš kur tų mentelių galima gauti? biggrin.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 18, 11:32)
Katuti, ačiū už patarimą naudoti erškėčių aliejų odai aplink akis - irgi labai patiko smile.gif labai malonus jausmas ir oda švelni lieka  ax.gif

pats geriausias man paakių kremas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 18, 10:56)
Pasižiūrėkit atidžiau prieš šviesą, nes aš irgi pirkau dar 'light'  smile.gif  Pas gamintojus 'light' nėra ir jei suvesit paieškoje 'light' iškart parodys 'deep' seriją mirksiukas.gif Tie blizgučiai nėra tokie, kaip įsivaizduojate, kad gabaliukais matosi..tiesiog prieš šviesą šiek tiek tviska smile.gif (bet pirkau fluid'ą, o ne cream'ą smile.gif )
Kai vyras baigs šitą, pirksim 'deep' biggrin.gif Jo oda mišri (nosis, kakta rieboka, su porom, o skruostai, kai kur ant smakro tiek išsausėję, kad pleiskanytės net atsiranda doh.gif ). Iki natūralių priemonių (kur aš priperku), jam tiko tik vienas Negyvosios jūros kosmetikos kremas ir "Adidas" vienas kremas  cool.gif

pirksit ta 'deep' kur "light" buvo, ar ta tikraji deep, kur riebesnis yra? biggrin.gif
ka tik pries sviesa veida issinagrinejau - nu neradau nieko panasaus i blizgucius, o siryt pries darba ta fluida uzsitepiau... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 18 vasario 2009 - 11:24
Tai niekas nepamenat, kokios bent mazdaug kainos alieju hales turguj? ax.gif

Ir ar tikrai semenu alieju atidarius, ji reikia suvartoti per 3-5 sav?
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 18, 11:22)
pirksit ta 'deep' kur "light" buvo, ar ta tikraji deep, kur riebesnis yra?  biggrin.gif
ka tik pries sviesa veida issinagrinejau - nu neradau nieko panasaus i blizgucius, o siryt pries darba ta fluida uzsitepiau...  blink.gif

Pirksim ne kremą, o tą skystesnį.

Nufotografuosiu spec., jei tik matysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 18, 12:34)
Pirksim ne kremą, o tą skystesnį.

Nufotografuosiu spec., jei tik matysis smile.gif

ta fluida vadinamaji? smile.gif nezinau, gal as akim nebeprimatau.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 18, 10:32)
Bandysiu daryt šokoladinį lūpų balzamą. Tik man toks klausimas iškilo, kas yra kakavos co2, kokio jis pavidalo būna? nes aš turiu tik kakavos absoliutą, bet čia ne tas pats.  ax.gif

ne, tai du skirtingi dalykai. Kakavos oksidas -tai toks labai kietas, "gryniausia kakavos sviesto forma", todel ir kainuoja labai brangiai ax.gif
Tavo turimas kakavos absoliutas yra kvapui suteikti

QUOTE(katutis @ 2009 02 18, 11:17)
o iš kur tų mentelių galima gauti?  biggrin.gif

nuo ledu pagaliuka nuplauk ir turesi mentele ax.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 02 18, 11:22)
pirksit ta 'deep' kur "light" buvo, ar ta tikraji deep, kur riebesnis yra?  biggrin.gif
ka tik pries sviesa veida issinagrinejau - nu neradau nieko panasaus i blizgucius, o siryt pries darba ta fluida uzsitepiau...  blink.gif

a perlus esi maciusi? tai to kremo konsitencija tokia perlu spalvos ir matosi sioks toks perlamutrinis blizgesys, bet geriau isiziurejus tikrai matosi ir siokie tokie blizguciai ax.gif
stai user posted image labai aiskiai matosi

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 18, 11:24)
Tai niekas nepamenat, kokios bent mazdaug kainos alieju hales turguj? ax.gif

Ir ar tikrai semenu alieju atidarius, ji reikia suvartoti per 3-5 sav?

as pamenu tik, kad avokadu aliejus ten pigus kazkur iki 4 lt, kitu nezinau. 4-6 savaites, nes paskui jis labai apkarsta ir buna baisiai neskanu, nors jis ir taip ne skanestas biggrin.gif
Atsakyti