Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(dilditele @ 2009 02 17, 21:53)
Rasma pasidalink ispudziais apie siuntini is http://www.biologisch24.com/

Rytoj ieškosiu siuntinio ax.gif Šiandien laukiau kaip naivuolė blush2.gif Pas vokiečius rodo, kad tvarka jau, pas mus siuntų sekimo sistemoje išvis nerodo..nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 02 17, 19:58)
Artimiausiu laiku zadu vaziuoti i vokietija, ten ruosiuosi isigyti Logonos sampunu (gaila, bet belgijoje sunku rasti logona ar sante). Na, bandysiu, nenoriu nuleisti ranku. Mano oda visada buvo ypac jautri (nuo kudikystes turiu atopini dermatita, perauganti i egzema). Bet kaip as dziaugiausi, kad nors kazkas padeda (tie patys aliejai irgi is pradziu pasirode panaceja). Taciau kol kas palikau juos ramybeje - tegu oda pailsi nuo naturalumo dozes. Bet kaip nevienodai reaguoja skirtingos kuno dalys  doh.gif Pvz. man daznai trukineja pirstai. Juos kuo puikiausiai uzgydo Monoi de Tahiti. Taciau nei ant veido, nei ant galvos odos jo negaliu uzsitepti - niezti  blink.gif
Del Madaros - mano oda misri - ziema laaaabai megsta pleiskanoti, tuo tarpu vasara - riebinasi. Turiu siek tiek iskstiru, bet spuogu - ne. Vasara Lietuvoje nusipirkau Madaros stipriai drekinanti krema. Ir tiko kuo puikiausiai. Aisku, dienos begyje oda siek tiek pasiriebina, bet ne per daugiausiai. Man jis labai patinka, beda ta, kad nelabai daug jo liko. Tai ir ieskau jam alternatyvos. Siaip ju tikrai galima isigyti meginukais - as taip ir isbandziau ji. Tik nepirkite pilno buteliuko, nes tikrai bus gaila 90 lt, jei kartais netiktu. Pasivazinekit po skirtingas pardes, kur prekiauja Madara ir isigykite meginuku  4u.gif

Taip ir bandysiu, noriu isigyti meginuku, tik kad kai kurios skuperdzeikos neduoda meginiu mad.gif
Ir mane gasdina zodis DEEP blush2.gif reik man paprasto drekinancio kremo be pribumbasu, bet tokiu turbut jau negamina siais laikais biggrin.gif Ar netureciau demesi kreipti i ta "giliai drekinantis"? unsure.gif Gal cia tiek, kieno oda smarkiai issausejus, nezinau ar jis kasdienai sueitu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 17, 22:18)
Ir mane gasdina zodis DEEP  blush2.gif  reik man paprasto drekinancio kremo be pribumbasu, bet tokiu turbut jau negamina siais laikais  biggrin.gif  Ar netureciau demesi kreipti i ta "giliai drekinantis"?  unsure.gif

Kas keisčiausia, kad čia tas pats ansktesnis "light moisturising fluid", tik dabar jau rašo "deep" ax.gif Šitą aš išsiaiškinusi jau.. ax.gif cool.gif
Atsakyti
Nusipirkau "Sveikuose produktuose" vaikiska kuno prausikli. viena sudetine dalis kelia abejoniu- Pxenoxyethanol, raso, kad konservantas. aisku ir naturali medziaga gali buti konservantas, bet cia nepanu i tokia. Gal galite kuri pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 17, 23:23)
Kas keisčiausia, kad čia tas pats ansktesnis "light moisturising fluid", tik dabar jau rašo "deep" ax.gif Šitą aš išsiaiškinusi jau.. ax.gif  cool.gif

O tai is pradziu buvo light? blush2.gif Tai kodel pakeite i deep? blink.gif gal pridejo kokiu medziagu? blink.gif ar cia vercia netaisyklingai? unsure.gif

O jis jaunai odai tiktu? blush2.gif Ten kai prirasyta visokiu: regeneruoja, atstato ir t.t, tai baisoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 17, 22:41)
Dar nežinau, reikia poros dienų pasiskaityti temas apie mineralines ... tada spręsiu  ax.gif
O gal ką gali patarti?

as is pradziu buvau uzsikepus alima pure mineraline kosmetika, na jie labai akcentuoja kad naturalus ir tt be konservantu, bet gavau patarima rinktis every day minerals, nes ju sudetyje lygiai taip pat brudu nera, tik del lupu balzamu nesu tikra ir dar is ju galima nemokama meginuku komplekta parsisiusti, ka rytoj ketinu ir padaryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 17, 22:59)
as is pradziu buvau uzsikepus alima pure mineraline kosmetika, na jie labai akcentuoja kad naturalus ir tt be konservantu, bet gavau patarima rinktis every day minerals, nes ju sudetyje lygiai taip pat brudu nera, tik del lupu balzamu nesu tikra ir dar is ju galima nemokama meginuku komplekta parsisiusti, ka rytoj ketinu ir padaryti wink.gif

is kur cia galima parsisiusti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Prišnekėjot čia apie tuos niežėjimus, begėdės biggrin.gif Tiek naudoju tuos aliejus ir nieko nebuvo, o šiandien prisiskaičiau ir jau visą niežti doh.gif lotuliukas.gif ir nuo aliejų, ir nuo šampūnų doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 17, 22:37)
O tai is pradziu buvo light?  blush2.gif  Tai kodel pakeite i deep?  blink.gif  gal pridejo kokiu medziagu?  blink.gif  ar cia vercia netaisyklingai?  unsure.gif 

Nepavyko išsiaiškint ar ko nepridėjo papildomai. Neturėjau nurašytos "light fluid" sudėties, o dabar randu tik "deep"..palyginti neišeina. Bet kad "light" virto "deep", tai tikrų tikriausiai. Specialiai to teiravausi.

Aš nenaudojau, naudojo vyras, jis šiaip nejaunas... biggrin.gif
Atsakyti
Na, nezinau kaip vadinas madaros kremukas dabar - bet pas mane uzrasyta deep moisture cream. Man jis labai gerai susigeria. Sio kremo skiriamasis bruozas - turi siokius tokius blizgucius. Bet jie tik is pradziu nezymiai matos. Bet reikia Jums paciai pabandyti - kiek zmoniu, tiek skirtingu nuomoniu. Dar didelis jo privalumas - labai ekonomiskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 02 17, 23:33)
Na, nezinau kaip vadinas madaros kremukas dabar - bet pas mane uzrasyta deep moisture cream.

"light" irgi turi blizgučio smile.gif
Jei rasiu greitu laiku, tai įmesiu paaiškinimą, kad čia pervadintas produktas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 18, 00:05)
is kur cia galima parsisiusti? ax.gif  4u.gif

www.everydayminerals.com
siaip pasiieskok dekoratyvines kosmetikos skyrelyje yra tema ten viskas issamiai surasyta, kaip siustis kokios spalvos ir tt
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 17, 23:23)
Prišnekėjot čia apie tuos niežėjimus, begėdės biggrin.gif Tiek naudoju tuos aliejus ir nieko nebuvo, o šiandien prisiskaičiau ir jau visą niežti doh.gif  lotuliukas.gif ir nuo aliejų, ir nuo šampūnų.

Man jau siandien biski pyktis atlego ant tu alieju blush2.gif As juos su mielu noru naudociau - tokia mistika kvepia, plius labai pigu ir ekonomiska. Taciau manau, kad mano atveju mano liga vel koja pakisa. Taip visada buna - jei kas nors naujesnio, tai ilgai ir nuobodziai Oda itikineju, kad tai geras daiktas ir kad Jai patiks biggrin.gif
Atsakyti