Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 02 17, 15:30)
Aš nuo gimimo sūneliui kaip tik naudoju (o ir pati dabar kūną ėmiau tepti ir laabai man gydo thumbup.gif ) "Weleda" aliejuką g.gif Kasdien vakarais po maudynių visą ištepu ir gaunasi toks didelis spirgas biggrin.gif Jokio aštraus kvapo g.gif Sezamų aliejus+medetkos...Pirkau masažui, kai buvo visai mažutėlis ir nuo tada naudoju, nes patiko ax.gif

http://www.imuniteta...g...0&prekid=96

Šitas nuo iššutimo, bent jau man  - Nr. 1..bet jaučiu amžinybę neišnaudosiu, nes labai taupiai naudojasi..aš tepu ne kaskart keisdama sausiukus:
http://www.imuniteta...g...0&prekid=97

O šituo kasdien tepamės žandukus, nes į lauką jau važiuojam sportinuku ir stebim aplinką..o tokie orai, kad reikia būtinai apsaugos, kad odelės nenušaltų. Labai geras (tik toks riebus, aliejuko gausus, reik kokį pusvalandį prieš lauką geriausiai patept, kad visiškai susigertų ir neblizgėtų): http://www.imuniteta...g...&prekid=101

nera striprus kvapas? g.gif speju tada teks pabandysi, kvapas mane labiausiai ir verte abejot ir nepirkt. bet jei ne astrus-pabandysiu.aci 4u.gif u
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 16, 23:53)
Aplankiau Sveiku produktu krautuvele Kauno Akropoly, tai galisu pasakyti kad bjauresnes vietos turbut negalejo surasti parduotuvelei  doh.gif beveik automobiliu stvejimo aiksteleje unsure.gif kosmaras, nei ji ten matosi nei ka, aplinka baisi, skersvejis, pardaveja stovi kosedama, nusivyliau  verysad.gif

Gaila, kad vakar tavo žinutės neperskaičiau unsure.gif Nes šiandien trenkiausi iki akropolio vien tik tam, kad apsilankyti toje Sveikų produktų parduotuvėje doh.gif Ir ko aš ten tikėjausi...Stovi prekystalis ir tiek, tikėjausi bus normali parduotuvė, vidutinio dydžio, o ne kioskas schmoll.gif Paklausiau ar neturite šampūnų Faith in Nature. Pardavėja apie tokius nei negirdėjusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 16, 23:53)
bjauresnes vietos turbut negalejo surasti parduotuvelei  doh.gif beveik automobiliu stvejimo aiksteleje unsure.gif

QUOTE(drugelis* @ 2009 02 17, 18:38)
Stovi prekystalis ir tiek, tikėjausi bus normali parduotuvė, vidutinio dydžio, o ne kioskas schmoll.gif 

po pirmo komentaro patylėjau, bet kad ir antras toksai...

merginos, na bet jūs ir aikštingos doh.gif Negi tikėjotės KristiAnos tipo rūmų??? Taip, tas pats Biobutikas CUP'e kiek laiko buvo isvis netašyto medžio vitrina nedidelė prie eskalatoriaus ir ką? Tas netrukdė nei ten pirkti, nei šiaip su panelėm pasišnekučiuoti doh.gif

parduotuves, į kurias galima "įeiti", Sveiki produktai turi Vilniuje dviejose vietose - Jakšto g. ir Pilies g., o toje pačioje Panoramoje - irgi tik vitrina, bet tai irgi netrukdo įsigyti to, ko reikia tongue.gif

beje, jie prekiauja nuostabiais šokoladais ir jų rinkiniais, taip pat turi bolivinės balandos - kynvos, kuri laikoma viena iš tobuliausių kruopų pasaulyje wink.gif Taip kad geriau pasityrinėkite, o ne pulkite iškart parduotuvės formą kritikuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 02 17, 01:11)
Siandien nekokia diena buvo - prakeikiau visus savo naturalius produktus. Kantrybes taure perpilde vizitas pas stomatologa. Juodu apnasu ant dantu neregeta galybe  doh.gif . Gyvenime niekada nesu turejusi jokio akmenelio ar apnasu ant dantu. Ir greiciausiai uz tai esu dekinga naturaliai Weledos dantu pastai. Kavos niekada negeriu, nerukau, juodos arbatos retkarciais ir su citrina, kiti iprociai irgi ne kiek nepasikeite. Reguliariai lankausi pas ta pati stomatologa ir nieko panasaus nera nutike. Taciau....pakeiciau dantu pasta i naturalia.
Kitas dalykas - kol tepliojausi madaros kremuku, kaip ir viskas OK buvo. Kol neisigijau tu nelemtu alieju is materiaaromatica. Oda nupleiskanojo, kakta, kuri siek tiek riebesne budavo, pasidenge raudonom nieztinciom demem ir irgi pleiskanoja. Maniau, gal nuo vieno kurio aliejaus niezti, deja, nuo visu  g.gif Jau nekalbu apie kokosu. Nuo jo oda man galetu nuslinkti. Ir nerandu atsakymu - kodel taip yra.
Su naturaliu sampunu irgi tas pats buvo - galva niezejo be proto. Vienu zodziu, tragedija  verysad.gif
  cry.gif

ojei, uzjauciu verysad.gif Deja ir as niekaip negaliu normaliu naturalios kosmetikos priemoniu prisitaikyt, nes dauguma netinka.
Dabar turiu ta pacia problema: pleiskanoja ir niezti oda blink.gif atrodo nuo Hauschkos unsure.gif labai patiko man, nenoriu iskart jos kaltint, gal siaip kas nors kitas sualergizavo unsure.gif
Su sampunais tas pats. Sunku surasti tinkanti. Bet man labai patiko logonos su ginkmedziu atrodo g.gif thumbup.gif
Sudomino atsiliepimas apie Madaros kremuka blush2.gif Gal galima placiau? blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 02 17, 15:30)
O šituo kasdien tepamės žandukus, nes į lauką jau važiuojam sportinuku ir stebim aplinką..o tokie orai, kad reikia būtinai apsaugos, kad odelės nenušaltų. Labai geras (tik toks riebus, aliejuko gausus, reik kokį pusvalandį prieš lauką geriausiai patept, kad visiškai susigertų ir neblizgėtų): http://www.imuniteta...g...&prekid=101

as pati toki kartais naudoju blush2.gif Bet jis toks riebus, sudaro plevele ant odos... Jo nereikia paskui grizus nuplauti? blush2.gif Baisu kad kitaip poras uzkims blush2.gif

QUOTE(katutis @ 2009 02 17, 19:02)
po pirmo komentaro patylėjau, bet kad ir antras toksai...

merginos, na bet jūs ir aikštingos  doh.gif Negi tikėjotės KristiAnos tipo rūmų??? Taip, tas pats Biobutikas CUP'e kiek laiko buvo isvis netašyto medžio vitrina nedidelė prie eskalatoriaus ir ką? Tas netrukdė nei ten pirkti, nei šiaip su panelėm pasišnekučiuoti  doh.gif

man patiko senasis bioboutiqas blush2.gif kazkip net jaukiau buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 17, 18:38)
Su sampunais tas pats. Sunku surasti tinkanti. Bet man labai patiko logonos su ginkmedziu atrodo  g.gif  thumbup.gif
Sudomino atsiliepimas apie Madaros kremuka  blush2.gif  Gal galima placiau?  blush2.gif  4u.gif 

Artimiausiu laiku zadu vaziuoti i vokietija, ten ruosiuosi isigyti Logonos sampunu (gaila, bet belgijoje sunku rasti logona ar sante). Na, bandysiu, nenoriu nuleisti ranku. Mano oda visada buvo ypac jautri (nuo kudikystes turiu atopini dermatita, perauganti i egzema). Bet kaip as dziaugiausi, kad nors kazkas padeda (tie patys aliejai irgi is pradziu pasirode panaceja). Taciau kol kas palikau juos ramybeje - tegu oda pailsi nuo naturalumo dozes. Bet kaip nevienodai reaguoja skirtingos kuno dalys doh.gif Pvz. man daznai trukineja pirstai. Juos kuo puikiausiai uzgydo Monoi de Tahiti. Taciau nei ant veido, nei ant galvos odos jo negaliu uzsitepti - niezti blink.gif
Del Madaros - mano oda misri - ziema laaaabai megsta pleiskanoti, tuo tarpu vasara - riebinasi. Turiu siek tiek iskstiru, bet spuogu - ne. Vasara Lietuvoje nusipirkau Madaros stipriai drekinanti krema. Ir tiko kuo puikiausiai. Aisku, dienos begyje oda siek tiek pasiriebina, bet ne per daugiausiai. Man jis labai patinka, beda ta, kad nelabai daug jo liko. Tai ir ieskau jam alternatyvos. Siaip ju tikrai galima isigyti meginukais - as taip ir isbandziau ji. Tik nepirkite pilno buteliuko, nes tikrai bus gaila 90 lt, jei kartais netiktu. Pasivazinekit po skirtingas pardes, kur prekiauja Madara ir isigykite meginuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis* @ 2009 02 17, 17:38)
Gaila, kad vakar tavo žinutės neperskaičiau unsure.gif  Nes šiandien trenkiausi iki akropolio vien tik tam, kad apsilankyti toje Sveikų produktų parduotuvėje doh.gif  Ir ko aš ten tikėjausi...Stovi prekystalis ir tiek, tikėjausi bus normali parduotuvė, vidutinio dydžio, o ne kioskas schmoll.gif  Paklausiau ar neturite šampūnų Faith in Nature. Pardavėja apie tokius nei negirdėjusi bigsmile.gif

man ir nepatiko, grynai ant skersvejo pastatyta unsure.gif
Atsakyti
Gal kartais kazkas prisimintu, kiek hales turguj kainuoja linu semenu, sezamu, makadamijos riesutu aliejai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 16, 22:37)
dr hauschka, logona ir viena firma sveikuose produktuose turi dekoratyvines tame tarpe visokiu pudru, o mineraline nera naturali ta prasme kad is augalu butu pagaminta nes ji is mineraliniu medz kuriu kilme neaugaline, bet jei neprideta priedu visokiu cheminiu tik visokie oksidai ji yra nekenkianti odai.

Dekui 4u.gif apie Dr.Hauschka jau spėjau truputį paskaityti, tačiau jei mineralinė nekenkia, tai gal ją bandysiu, neapsisprendžiu ax.gif
Papildyta:
as turiu dr.Hauschka biria pudra thumbup.gif labai lengva, nesimato kai pasidazai, veidui matiskuma suteikia, NEMASKUOJA.. spalva tik viena yra.. bet tinka tai visiem turbut..
[/quote]

Nors gal ir tokios pakaktų, man ir reikia blizgesiui nuimti, nebūtina, kad maskuotų, niu žiūrėsim ax.gif
Atsakyti
o apie kokie mineraline galvoji?
Atsakyti

Sudėtis: aqua (vanduo gaunamas iš Lake District - Šiaurės Anglijoje esančio ežerų rajono), ammonium laureth sulphate (kokosų pagrindo valomoji medžiaga), natrio chloridas, cocamidopropyl betaine (augalinis emulsiklis), polysorbate 20 (augalinės kilmės emulsiklis), theobroma cacao (kakava), aroma (natūralūs kvapikliai), melaluca alternifolia (pražangialapė mirtenė), natrio citratas.

kaip jum sitos duso zeles sudetis? blush2.gif man lengviau rinktis, kai sertifikatas uzdetas, o faith in nature atrodo nesertifikuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 17, 21:21)
o apie kokie mineraline galvoji?

Dar nežinau, reikia poros dienų pasiskaityti temas apie mineralines ... tada spręsiu ax.gif
O gal ką gali patarti?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 17, 13:49)
jei pasirinkimas tarp vonios ir šaldytuvo, mieliau renkuosi šaldytuvą biggrin.gif
įdomu įdomu tongue.gif

O pasigamintus KN kremus reikia laikyt saldytuve?? galima?
Na del Kauno Akropolyje SP parduotuves, tai man labiausiai nepatiko skresvejis, jis mane ir nubaide nuo parduotuves, o siaip vieta ner bloga, apsidziaugiau radus Ecocosmetics, kol kas tik ranku krema, bet jei bus ir sampunu bigsmile.gif thumbup.gif

Rasma pasidalink ispudziais apie siuntini is http://www.biologisch24.com/
Atsakyti