QUOTE(ne mama @ 2009 02 28, 00:23)
jie siulo su misiniu ricinos aliejaus ir jojobos uzsitept ant veido, uzklot karstu vandeniu sudrekintu skuduriuku ir taip lyg pasildyt ten viska, vis pamirkant skuduriuka kad butu siltas- ir taip kokias 15 min, o tada svariai nuvalyt veida- pagal recepta turetu giliai isvalyt poras
Idėja
Nes kosmetologės juk irgi taip valo veidą - pritepa visko ir uždeda drėgnų šiltų kompresų storu sluoksniu, kad poros atsivertų. Reiketų pabandyti kada.
QUOTE(Irėja @ 2009 02 28, 12:11)
vos nepamiršau pagirti "Eco" dezodoranto
Jau žinau, ką pirksiu po Hauschkos
QUOTE(Dovish @ 2009 02 28, 19:08)
Yra mėginukų Stepono g. 6, o kai svyruoja 12-15Lt už 10ml berods
Hauschkos veido kremai tai po 5ml parduodami. 10 ml veidui tik CC.
QUOTE(Irėja @ 2009 03 01, 00:17)
Čia kainuoja 9,95 euro. tik šitas puslapis nesiunčia į LT. aš siunčiausi (ne pati, per kitą forumietę) iš natractiv.de, tik dabar tam tinklapy neberandu šios prekės.
Ne iš natractiv, o iš keinplunder, parduotuvėlės eBay
Pati irgi nusipirkus turiu, bet dar nebandžiau
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 01, 22:04)
gal kuri esate bandziusi Dr.Hauschka roziu krema?
Baigiu sunaudoti tūbelę, dabar laukiu svarainių parkeliaujant, bus įdomu palyginti. Šiaip man tikrai ganėtinai patinka jis, lyg ir drėkina gerai, ir oda minkštutė būna (ypač malonu užsitepti po veido kaukių). Nors oda vietomis riebi, drąsiai tepu visam veidui, blogiau nesidaro
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 11:51)
Merginoms, kurios čia skundėsi, kad baisiai kemšasi poros. Man labai padėjo valomoji kaukė su dumbliais ir moliu. Esmė ta, kad kai buvo labai blogai (kaip jūs sakot, kasdien gali spaudinėt ir vistiek tą pačią dieną vėl užsikemša), dėdavau ją kiekvieną vakarą.
Susimąsčiau, gal ir man reiktų
Buvo laikas, kai kas antrą dieną tepdavau Negyvosios jūors purvą (kaip ir rekomenduojama ant etiketės, kai gydoma aknė), kokias porą savaičių. Kiek pamenu, tai jo, labai išsausėdavo oda (užtat gausiai drėkindavau, kad nebapblogėtų), tačiau pagydė kažkiek spuogelius, palygėjo odos spalva, paraudimų sumažėjo lengvai. Ir nebrangu labai, 400 ml ~23 Lt buvo. Po kelių mėnesių likutis sudžiūvo, tai išmečiau, galvoju vėl nusipirkti.
P.S. Su tuo Akamuti tai visiškai suvėlėt mintis man, viskooo noooriu