Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 09:51)
Merginoms, kurios čia skundėsi, kad baisiai kemšasi poros. Man labai padėjo valomoji kaukė su dumbliais ir moliu. Esmė ta, kad kai buvo labai blogai (kaip jūs sakot, kasdien gali spaudinėt ir vistiek tą pačią dieną vėl užsikemša), dėdavau ją kiekvieną vakarą. Paskui, aišku, reikia drėkinti odą. Poros išsivalė, dabar jau ir be pudros gražiai atrodau  ax.gif Manau, iš principo nesvarbu, kokia kaukė, svarbu, kad molio pagrindu (gali būti ir grynas molis, tik jis stipresnis, labiau dirgina).

aciu uz ideja 4u.gif
turiu jau seniai nenaudojamu dumbliu milteliu - bijau kur ir deti, del ju kvapo smile.gif (kazkada pasmardino man muila unsure.gif )
kaukems reiks naudoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 02, 12:51)
per daug aliejaus, as visada darau molio kaukes su aliejum ir viskas  thumbup.gif , niekas neslysta
taigi dumbliu buna pirkti valgomu. Manau juos galima butu susitrinti ir deti i kaukes.

Del aliejaus, reiks pabandyt maziau smile.gif

O dumbliai dumbliams nelygu, jų gal irgi kelių rūšių būna, tikrai įdomu, ar tie maistiniai turi kokį poveikį rolleyes.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 02, 13:28)
aciu uz ideja  4u.gif
turiu jau seniai nenaudojamu dumbliu milteliu - bijau kur ir deti, del ju kvapo smile.gif (kazkada pasmardino man muila  unsure.gif )
kaukems reiks naudoti  thumbup.gif

Daddygirl, o iš kur tu turi tų miltelių? Gal nuorodą gali įmesti?
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 13:09)
O dumbliai dumbliams nelygu, jų gal irgi kelių rūšių būna, tikrai įdomu, ar tie maistiniai turi kokį poveikį  rolleyes.gif 

jei juos galima į burną dėti, tai ir veidui bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 13:09)
O dumbliai dumbliams nelygu, jų gal irgi kelių rūšių būna, tikrai įdomu, ar tie maistiniai turi kokį poveikį  rolleyes.gif

kiek man zinoma i kosmetika deda laminarijas, t.y. tuos juru kopustus (kas ir yra juros dumbliai, dar yra spirulina ar kazkas panausaus, kur irgi valgomi), kurie parsidavineja parduotuvese. Tikrai nemanau schmoll.gif , kad sintetines firmos detu i savo produktus kazkokius super duper tuos dumblius
Priesais Kalvariju turgu yra kinieciu parduotuve -ten visokie prieskoniai, arbatos ir pan. Kainos, sake, nemazos -tad gali paieskoti ten - gal ten bus brangesni ir kazkuo geresni
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 01, 21:04)
gal kuri esate bandziusi Dr.Hauschka roziu krema?
perskaiciau, kad jis padeda raustanciai odai. idomu, ar veikia? mano nosies poros siaubingai kemsasi, linkusi riebaluotis, nors daznai uztepus krempudros pasimato issausejimas, o vat zandai sausi + raustantys. na, jei noriu but grazi, be krempudros ne kojos  ax.gif
gal ka galetumet patarti, kokia priemone geriau issirinkti.

o kur tu skaitei apie ta roziu krema? ax.gif viliojuosi pirkti ji...
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 01, 21:18)

dar gali baudoti mineralini vandeni arba zoleliu nuovirus -tikrai vertingiau uz vandeni  ax.gif

o gal zinai, kokiu zoleliu arbata tiktu prausti sausa, rausti linkusia oda? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 10:51)
Merginoms, kurios čia skundėsi, kad baisiai kemšasi poros. Man labai padėjo valomoji kaukė su dumbliais ir moliu. Esmė ta, kad kai buvo labai blogai (kaip jūs sakot, kasdien gali spaudinėt ir vistiek tą pačią dieną vėl užsikemša), dėdavau ją kiekvieną vakarą. Paskui, aišku, reikia drėkinti odą. Poros išsivalė, dabar jau ir be pudros gražiai atrodau  ax.gif Manau, iš principo nesvarbu, kokia kaukė, svarbu, kad molio pagrindu (gali būti ir grynas molis, tik jis stipresnis, labiau dirgina).

as turiu juodo rusisko molio, ant pakuotes uzrasyta, kad kaip tik valo inkstyrus, bet karta tebandziau ir nelb padejo, o oda lb issausino, gal reikes pabandyti kelis vakarus is eiles g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 02, 15:31)
as turiu juodo rusisko molio, ant pakuotes uzrasyta, kad kaip tik valo inkstyrus, bet karta tebandziau ir nelb padejo, o oda lb issausino, gal reikes pabandyti kelis vakarus is eiles  g.gif

Tai vat pats molis man truputi per stiprus pasirodė, reiktų skiesti aliejum (bet ir šitas variantas ne visai man nusisekė, anam puslapyje rašiau). Galvoju, o gal molį su jogurtu galima maišyti blush2.gif Po molio reikia būtinai aliejuko ar kremo, kad odą atgaivintų ir nuramintų

Kunigunda, turbūt tavo tiesa, aš nelabai išmanau apie dumblius ir jų naudojimą kosmetikoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 02 kovo 2009 - 14:36
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 02, 11:47)
bandziau si vakar ir, tiesa pasakius, man paliko labai gera ispudi bigsmile.gif  bandysiu dar, bijau, kad nebut koks apgaulingas efektas biggrin.gif

o is kur jus perkate ricinos alieju? kokia kaina mazdaug? ax.gif
Atsakyti
Daddygirl labai aciu uz sviestmedzio paketuka 4u.gif siandien pasiemiau kol kas rankas tik issitepiau liuks jausmas, monoi patepus man po 15 min vel sausos rankos o dabar labai gerai smile.gif
norejau paklausti kaip galvojat ar gerai gausis jei pamaisysiu sviestmedi del minkstumo su avokado aliejumi? Dar turiu sezamo ir moliugo seklu bet gal avokadas labiau tiks. ir koki ea geriau lasinti levandu, arbatmedzio, rozmarinu, apelsinmedzio ziedu ar gvazdikeliu gal...
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 14:34)
Tai vat pats molis man truputi per stiprus pasirodė, reiktų skiesti aliejum (bet ir šitas variantas ne visai man nusisekė, anam puslapyje rašiau). Galvoju, o gal molį su jogurtu galima maišyti  blush2.gif Po molio reikia būtinai aliejuko ar kremo, kad odą atgaivintų ir nuramintų

Kunigunda, turbūt tavo tiesa, aš nelabai išmanau apie dumblius ir jų naudojimą kosmetikoje  4u.gif

tai as dariau su aliejumi, pora lasiuku ilasinau ir dar kelis vandens silto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 12:09)
Daddygirl, o iš kur tu turi tų miltelių? Gal nuorodą gali įmesti?

man rodos is New Directions
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 28, 00:23)
jie siulo su misiniu ricinos aliejaus ir jojobos uzsitept ant veido, uzklot karstu vandeniu sudrekintu skuduriuku ir taip lyg pasildyt ten viska, vis pamirkant skuduriuka kad butu siltas- ir taip kokias 15 min, o tada svariai nuvalyt veida- pagal recepta turetu giliai isvalyt poras ax.gif

Idėja g.gif Nes kosmetologės juk irgi taip valo veidą - pritepa visko ir uždeda drėgnų šiltų kompresų storu sluoksniu, kad poros atsivertų. Reiketų pabandyti kada.

QUOTE(Irėja @ 2009 02 28, 12:11)
vos nepamiršau pagirti "Eco" dezodoranto

Jau žinau, ką pirksiu po Hauschkos biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 02 28, 19:08)
Yra mėginukų Stepono g. 6, o kai svyruoja 12-15Lt už 10ml berods 4u.gif

Hauschkos veido kremai tai po 5ml parduodami. 10 ml veidui tik CC.

QUOTE(Irėja @ 2009 03 01, 00:17)
Čia kainuoja 9,95 euro. tik šitas puslapis nesiunčia į LT. aš siunčiausi (ne pati, per kitą forumietę) iš natractiv.de, tik dabar tam tinklapy neberandu šios prekės.

Ne iš natractiv, o iš keinplunder, parduotuvėlės eBay smile.gif Pati irgi nusipirkus turiu, bet dar nebandžiau blush2.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 01, 22:04)
gal kuri esate bandziusi Dr.Hauschka roziu krema?

Baigiu sunaudoti tūbelę, dabar laukiu svarainių parkeliaujant, bus įdomu palyginti. Šiaip man tikrai ganėtinai patinka jis, lyg ir drėkina gerai, ir oda minkštutė būna (ypač malonu užsitepti po veido kaukių). Nors oda vietomis riebi, drąsiai tepu visam veidui, blogiau nesidaro smile.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 11:51)
Merginoms, kurios čia skundėsi, kad baisiai kemšasi poros. Man labai padėjo valomoji kaukė su dumbliais ir moliu. Esmė ta, kad kai buvo labai blogai (kaip jūs sakot, kasdien gali spaudinėt ir vistiek tą pačią dieną vėl užsikemša), dėdavau ją kiekvieną vakarą.

Susimąsčiau, gal ir man reiktų g.gif Buvo laikas, kai kas antrą dieną tepdavau Negyvosios jūors purvą (kaip ir rekomenduojama ant etiketės, kai gydoma aknė), kokias porą savaičių. Kiek pamenu, tai jo, labai išsausėdavo oda (užtat gausiai drėkindavau, kad nebapblogėtų), tačiau pagydė kažkiek spuogelius, palygėjo odos spalva, paraudimų sumažėjo lengvai. Ir nebrangu labai, 400 ml ~23 Lt buvo. Po kelių mėnesių likutis sudžiūvo, tai išmečiau, galvoju vėl nusipirkti.

P.S. Su tuo Akamuti tai visiškai suvėlėt mintis man, viskooo noooriu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=bryyla,2009 03 02, 15:31]
o kur tu skaitei apie ta roziu krema? ax.gif viliojuosi pirkti ji...
Papildyta:

stai cia radau aprasymus:
http://www.drhauschk.../rose-day-cream
ir stai cia yra info, kur galma LT nusipirkti:
http://www.supermama...howtopic=405096

Atsakyti