Merginoms, kurios čia skundėsi, kad baisiai kemšasi poros. Man labai padėjo valomoji kaukė su dumbliais ir moliu. Esmė ta, kad kai buvo labai blogai (kaip jūs sakot, kasdien gali spaudinėt ir vistiek tą pačią dieną vėl užsikemša), dėdavau ją kiekvieną vakarą. Paskui, aišku, reikia drėkinti odą. Poros išsivalė, dabar jau ir be pudros gražiai atrodau Manau, iš principo nesvarbu, kokia kaukė, svarbu, kad molio pagrindu (gali būti ir grynas molis, tik jis stipresnis, labiau dirgina).
QUOTE(Eveliina @ 2009 03 01, 20:48)
Merginos, kas bandet Urtekram sampunus ar geri jie , ir kazin kuris geresnis su levandom ar afrikietisku molzemiu? mano plaukai misrus, galiukai sausi ir skilineja, luzineja, o visrugalvis linkes prisiplot ir riebaluotis
As puse buteliuko jau sunaudojau su molzemiu ir henine lavsonija, galva siaip plaunu kiekviena diena, mano plaukai panasus pagal aprasyma i jusiskius, tik pridursiu, kad maniskiai dar ir ploni.Su juo plaunu ne kiekviena plovima, tai nieko blogo apie si sampuna negaleciau pasakyt, nes putoja man gerai, niezejimu jokiu nebuna, nesuelektrina plauku, nesuvelia. Pasirinkau ji, nes man pasirode, kad jis vertingiausias savo sudetim butent del afrikietisko molzemio ir hennos. Siulyciau pradzioj susizvejot meginuka is mamyciu, o paskui galutinai nurasyt
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 10:51)
Man labai padėjo valomoji kaukė su dumbliais ir moliu.
kas čia per kaukė, iš kur dumblių gavai?
Eveliina,
istiesu, jei nori galiu siek tiek ipilti sio sampuno (jei esi is Vln)
del molio kaukes
gal galima tiksliau ir detaliau? kur viska moli ir dumlius susipirkot?
Aciu
istiesu, jei nori galiu siek tiek ipilti sio sampuno (jei esi is Vln)
del molio kaukes
gal galima tiksliau ir detaliau? kur viska moli ir dumlius susipirkot?
Aciu
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 02, 12:03)
Molio tai daug kur galima gaut, as turiu rusisko - juodojo ir baltojo. O kauke tai ne is naturaliu, turejau is seniau, reikejo subaigt ja. Bet manau, kad cia nera principinio skirtumo, svarbiausia reguliarumas naudojant. Jei yra problema su porom, tai tiesiog panaudot kokia savaite kasdien kad ir ta pati moli, o paskui jau karta ar du per savaite.
Beje, bandziau svelninti juodaji moli keliais lasais bazinio aliejaus, tai man nepatiko - sunkiai labai tepesi ant veido, kazkaip slydo
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 12:18)
Beje, bandziau svelninti juodaji moli keliais lasais bazinio aliejaus, tai man nepatiko - sunkiai labai tepesi ant veido, kazkaip slydo
gal per daug aliejaus ipylei o koki alieju naudojai?
man tai tik su nakvisu aliejum patiko, kiti nelabai.. ir nakvisu dejau tik viena labai maza lasiuka..
QUOTE(Palomina @ 2009 03 02, 12:23)
gal per daug aliejaus ipylei o koki alieju naudojai?
man tai tik su nakvisu aliejum patiko, kiti nelabai.. ir nakvisu dejau tik viena labai maza lasiuka..
Aš pora lašiukų mišinio riebiai odai iš KN. Nakvišų aliejaus neturiu, nebandžiau
jau maniau sužinosiu, iš kur dumblių gauti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 27, 23:23)
dar man vienam forume patiko vienas receptas- atseit isvalantis giliai poras- nes riebalai odos ir nesvarumai tirpsta riebaluose, tai jie siulo su misiniu ricinos aliejaus ir jojobos uzsitept ant veido, uzklot karstu vandeniu sudrekintu skuduriuku ir taip lyg pasildyt ten viska, vis pamirkant skuduriuka kad butu siltas- ir taip kokias 15 min, o tada svariai nuvalyt veida- pagal recepta turetu giliai isvalyt poras
bandziau si vakar ir, tiesa pasakius, man paliko labai gera ispudi bandysiu dar, bijau, kad nebut koks apgaulingas efektas
QUOTE(katutis @ 2009 03 02, 12:37)
Nea, ir kiek googlinau, tai sudėtinga su tais dumbliais. Kažkur radau, kad veisia neva tai organinius, bet tai čia ne LT ir gauti be šansų. O eko kaukių su dumbliais, žiūriu, irgi neperdaugiausiai. Lietuviškuose puslapiuose tik vieną kažkokią radau, ir ta virš 100 lt
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 11:18)
beje, bandziau svelninti juodaji moli keliais lasais bazinio aliejaus, tai man nepatiko - sunkiai labai tepesi ant veido, kazkaip slydo
per daug aliejaus, as visada darau molio kaukes su aliejum ir viskas , niekas neslysta
QUOTE(katutis @ 2009 03 02, 11:37)
taigi dumbliu buna pirkti valgomu. Manau juos galima butu susitrinti ir deti i kaukes. Ju turetu buti prie kinisku produktu arba basanaviciaus gatveje
Zinau, kad dumbliu milteliu turi Thalgo firma, bet ten turbut nera jie gryni , taciau ju smarve nepakeliama - pasvinkusios zuvies kvapas (cia Thalgo dumbliu)
Kazkada senai senai buvau ju nusipirkus voniai - man teko labai ilgai svarstyti ar lipti i ta baisiai dvokiancia purvina vonia, ar viska isleisti lauk.
Bet tie maistiniai gal nesmirdi
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 02, 11:47)
Nea, ir kiek googlinau, tai sudėtinga su tais dumbliais.
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 02, 11:51)
taigi dumbliu buna pirkti valgomu. Manau juos galima butu susitrinti ir deti i kaukes.
na va, koks gali būti paprastas atsakymas Dėkui, kunigunda Turiu aš sumaltų tų dumblių, bet maistui kažkaip nelabai man jie limpa, gal kokia kaukę su hauschkos moliu pasidarysiu