QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 01, 17:01)
dar ir plaukams ji naudoja.. ar darot kas tokias kaukes? kaip?
dariau vasara, nes dabar ziema labiau aliejus naudoju. Man patiko, nes plaukai ne taip greitai riebaluojasi ir purus nuo jo
QUOTE(bryyla @ 2009 03 01, 17:05)
na man KN sake, kad jos prausiasi veida virintu, atseit taip geriau, tai ir as taip pradejau
dar gali baudoti mineralini vandeni arba zoleliu nuovirus -tikrai vertingiau uz vandeni
QUOTE(emmute @ 2009 03 01, 18:40)
ir dar, susidarė toks įspūdis, kad puiklapių aliejuku nepatenkintos likot kas naudojot, taip? ar kam nors jis patiko?
aš jį turiu ir noriu įsilašinus imbierinių cintrinžolių EA tept išsiplėtusius kapiliarus
aš jį turiu ir noriu įsilašinus imbierinių cintrinžolių EA tept išsiplėtusius kapiliarus
as tai sakyciau, kad gal jis labiau tinka i misinius Pati turiu veidui pasidarius veidui aliejuka -migdolu ir tamanu aliejus + roziu otto - - labai gerai susigeria, oda silkine
QUOTE(Eveliina @ 2009 03 01, 19:48)
Merginos, kas bandet Urtekram sampunus ar geri jie , ir kazin kuris geresnis su levandom ar afrikietisku molzemiu? mano plaukai misrus, galiukai sausi ir skilineja, luzineja, o visrugalvis linkes prisiplot ir riebaluotis
as turiu su ruduoju cukrum - nieko blogo kaip ir negaleciau pasakyti, puikiai isplauna alieju