Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Mano atsiliepimai apie kameliju alieju plaukams - thumbup.gif. Turint omeny kokie baisus buvo sia savaite orai plaukai net ir trecia diena atrode ganetinai graziai, graziai krentantys ir labai zvilgantys biggrin.gif Veidui kol kas tik kelis kartus tepiau - tai kol kas galiu pasakyti, kad labai gerai susigeria, specifinis kvapas greitai isgaruoja, daugiau galesiu pasakyti kai ilgiau panaudosiu ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 01, 17:01)
dar ir plaukams ji naudoja.. ar darot kas tokias kaukes? kaip?

dariau vasara, nes dabar ziema labiau aliejus naudoju. Man patiko, nes plaukai ne taip greitai riebaluojasi ir purus nuo jo

QUOTE(bryyla @ 2009 03 01, 17:05)
na man KN sake, kad jos prausiasi veida virintu, atseit taip geriau, tai ir as taip pradejau 

dar gali baudoti mineralini vandeni arba zoleliu nuovirus -tikrai vertingiau uz vandeni ax.gif

QUOTE(emmute @ 2009 03 01, 18:40)
ir dar, susidarė toks įspūdis, kad puiklapių aliejuku nepatenkintos likot kas naudojot, taip?  unsure.gif  ar kam nors jis patiko?
aš jį turiu ir noriu įsilašinus imbierinių cintrinžolių EA tept išsiplėtusius kapiliarus

as tai sakyciau, kad gal jis labiau tinka i misinius g.gif Pati turiu veidui pasidarius veidui aliejuka -migdolu ir tamanu aliejus + roziu otto - thumbup.gif - labai gerai susigeria, oda silkine

QUOTE(Eveliina @ 2009 03 01, 19:48)
Merginos, kas bandet Urtekram sampunus ar geri jie , ir kazin kuris geresnis su levandom ar afrikietisku molzemiu?  blush2.gif  4u.gif mano plaukai misrus, galiukai sausi ir skilineja, luzineja, o visrugalvis linkes prisiplot ir riebaluotis  4u.gif

as turiu su ruduoju cukrum - nieko blogo kaip ir negaleciau pasakyti, puikiai isplauna alieju
Atsakyti
Dar vienas:
Nusilpes jungiamasis audinys, celiulitas, strijos:
100ml bazinio aliejaus
5 lasai kiparisu EA
10 lasu greipfruktu
5 lasai kadagiu
5 lasai levandu
Greta stangrinamuju pratimu nerima keliancius plotus karta ar du per diena stipriai ismasazuokite.
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 01, 21:27)
as turejau (na dar baigineju) ir man labai patiko  wub.gif  tikrai pirskiu dar  ax.gif
na as ji ne gryna naudojau - misinuke tu kitais. ir siaip galiu pasakyti kad man misinukai labiau patinka nei pavieniai aliejai  wub.gif

kokį mišinuką ir kokia jūsų oda? 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 01, 22:18)
as tai sakyciau, kad gal jis labiau tinka i misinius  g.gif Pati turiu veidui pasidarius veidui aliejuka -migdolu ir tamanu aliejus + roziu otto -  thumbup.gif - labai gerai susigeria, oda silkine

kas tas rožių otto? blush2.gif

o kaip tą mišinį pasidaryt? ta prasme aliejus atsirinkt g.gif tiesiog pasiskaityt ir labiausiai tinkamus savo odos tipui atsirinkt? bet apie kiekvieną taip gražiai rašo unsure.gif ir kokiom dalim maišyt?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 01, 21:04)
gal kuri esate bandziusi Dr.Hauschka roziu krema?

Yra atskira tema apie šią kosmetiką.Kažkodėl paskutiniai nelb kokie atsiliepimai.Man sausaodei šis kremas tinka ir patinka.Dėl raudonio, tai nelb pastebėjau poveikį, bet nedaug ir naudojau.Yra mėginukų pirkti, tai siūlyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 03 01, 21:46)
kas tas rožių otto? blush2.gif

o kaip tą mišinį pasidaryt? ta prasme aliejus atsirinkt g.gif  tiesiog pasiskaityt ir labiausiai tinkamus savo odos tipui atsirinkt? bet apie kiekvieną taip gražiai rašo unsure.gif  ir kokiom dalim maišyt?

roziu eterinis
Man ganetinai paprasta, nes mano oda nera kazkokia problematiska, tik ziema, siek tiek pasauseja -todel pasirinkau migdolu alieju, o tamanu tiesiog siaip pasirinkau - alieju proporcijos is akies, o ea jau konkretus lasu skaicius pagal kieki
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 01, 22:11)
Yra atskira tema apie šią kosmetiką.Kažkodėl paskutiniai nelb kokie atsiliepimai.Man sausaodei šis kremas tinka ir patinka.Dėl raudonio, tai nelb pastebėjau poveikį, bet nedaug ir naudojau.Yra mėginukų pirkti, tai siūlyčiau smile.gif

Man taip pat jis tinka ir patinka drinks_cheers.gif del raudonio ir as nesu pastebejus, gal, kad neturi tokio polinkio oda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 03 01, 21:46)
nkt? bet apie kiekvieną taip gražiai rašo unsure.gif  ir kokiom dalim maišyt?

tikslaus recepto zinok nepamenu, nes senokai maisiau, bet ieina abrikosu aliejus, tamanu, ersketroziu ir ea.

as tai misinukus renkuosi taip: pirmiausia atsirenku kokie mano odos tipui aliejai tiktu (pagal aprasymus) tada paieskau internete alieju misiniu su sudetimi, ir tada panasiai susimaisau namie blush2.gif nes apie eteriniu alieju derinamuma nemazai info, bet apie bazinius aliejus maziau blush2.gif arba blogai ieskau biggrin.gif nors jau beveik atrodo kad viska su viskuo galima maisyti biggrin.gif
o siaip pastebejau kad alieju misiniai daznai parduodami labai jau ispustom kainom doh.gif neduokDie ieina lasiukas tamanu ar ersketroziu - kaina kaip uz pilna ju buteliuka doh.gif

mano oda tai labai neaiski - siaip sausa su karts nuo karto ilsylanciais spuogiukais. butent aliejuku (ir viso kito natularilzmo) deka galiu sakyti "karts nuo karto", nes anksciau buvau visa spuoguota ir su sausa oda. zodziu jei spuogus gydau - oda dar labiau sausejjo ir atvirksciai blink.gif baisuma doh.gif
Atsakyti
Ziuriu niekas su manim nedraugauja. Dazu plaukams ieskau. O gal nei viena nedazot??
Atsakyti
Esu daziusiu su urtekam basmos ir chna misiniu ( ruda spalva) ir Sante irgi kazkatra i ruduma. Siaip nelabai ir matesi,kad kas dazyta...Norejosi intensyvesnes ir ryskesnes rudos, tai nebent imti pacia tamsiausia, ar ruda maisyt su juoda... Dar turiu nusipirkusi Logonos dazus, bet dar nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 01, 17:01)
nu va, o sakai, plastmase blogai  tongue.gif

pagal šitą logiką man net stiklainiai turėtų būti plastmasiniai, nekalbant apie puodelius, lėkštes, dubenis ir t.t lotuliukas.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 01, 17:05)
nors vakar drauge juokesi is manes, kad geriu is ciaupo, o prausiuosi virintu  biggrin.gif

kad gera kokybė vandens iš čiaupo ax.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 03 01, 18:02)
kaip supratau tai cia tokios bakterijos, kurias patys gamintojai i jogurtus deda?  blush2.gif
o gal kas isduotu kiek bakteriju reikia det?

aš nete susiradau, kad su šio pavadinimo bakterijomis jogurtas išeina skaniausias ir nusipirkau smile.gif

aš 2 litrams pieno dedu ketvirtadalį-trečdalį arbatinio šaukštelio maždaug 4u.gif

QUOTE(Monica @ 2009 03 01, 22:11)
Yra atskira tema apie šią kosmetiką.Kažkodėl paskutiniai nelb kokie atsiliepimai.

labai gera kosmetika, iš tikrųjų. O prastus atsiliepimus daugiausiai rašė žmonės, pirkę daug įvairių mėginėlių ir neatsirinkę, kas tiktų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 02 kovo 2009 - 10:09
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 02, 09:09)
Esu daziusiu su urtekam basmos ir chna misiniu ( ruda spalva) ir Sante irgi kazkatra i ruduma. Siaip nelabai ir matesi,kad kas dazyta...Norejosi intensyvesnes ir ryskesnes rudos, tai nebent imti pacia tamsiausia, ar ruda maisyt su juoda... Dar turiu nusipirkusi Logonos dazus, bet dar nebandziau.

As cia mamai ieskau, tai jie silpnai dazo, tai tada visai nekas. Oi butinai parasyk kaip Logona dazai dazo bigsmile.gif
Atsakyti
beje, gal dar kam nors pravers mano patirtis naudojant benzoiną smile.gif Jei tepsit šalia nagų įtrūkimus, turėkit omeny, kad benzoinas truputį pageltonina odą ir nagą (aš kelis kartus tepiau smile.gif ).

be to, ant veido buvo likę kažkokios alergijos likučių, tai ir juos "pataškavau" - per naktį užsitraukė, raudonumas nunyko thumbup.gif
Atsakyti