Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dorela @ 2009 03 01, 17:12)
nuspresta rolleyes.gif  pirskiu kazka is madaros 4u.gif

man irgi madara patiko, turejau skirta normaliai-misriai odai, mano misri, is visu bandytu toniku ar hidrolatu, man asmeniskai sis 2-oj vietoj po Dr. Hauschka, ir kiekis didesnis, as isipilu i buteliuka su purkstuku, jau ir atpratau kitaip naudot blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kas bandet Urtekram sampunus ar geri jie , ir kazin kuris geresnis su levandom ar afrikietisku molzemiu? blush2.gif 4u.gif mano plaukai misrus, galiukai sausi ir skilineja, luzineja, o visrugalvis linkes prisiplot ir riebaluotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 01 kovo 2009 - 19:53
QUOTE(Eveliina @ 2009 03 01, 20:48)
Merginos, kas bandet Urtekram sampunus ar geri jie , ir kazin kuris geresnis su levandom ar afrikietisku molzemiu?  blush2.gif  4u.gif

esu bandziusi roziu, alijosiu, dilgeliu ir molzemio, tai tik su molzemiu netiko, is pradziu atrode nieko, o paskui plaukai kaip neplauti atrodydavo doh.gif , kazkoks keistas jis. Kiti is esmes sakyciau panasus, nes bazines sudetines dalys yra tos pacios ir tik gale ivairus ekstraktai skiriasi, man visi svelnino plauka, nereikejo jokiu balzamu, bet minusas tas, kad ilgiau panaudojus, plaukai greiciau riebaluotis pradejo. verysad.gif
Atsakyti
Merginos, kas bandet Urtekram sampunus ar geri jie , ir kazin kuris geresnis su levandom ar afrikietisku molzemiu?  blush2.gif  4u.gif mano plaukai misrus, galiukai sausi ir skilineja, luzineja, o visrugalvis linkes prisiplot ir riebaluotis  4u.gif

as turejau su rozmarinais, bet sakiau urtekrm daugiau gyvenime nepirksiu nes nepatiko visai, ir riebaluoti man jie atrode doh.gif is visu bandytu buvo pats blogiausias po logonos kudikiu sampuno
Atsakyti
Merginos, kas bandet Urtekram sampunus ar geri jie , ir kazin kuris geresnis su levandom ar afrikietisku molzemiu?  blush2.gif  4u.gif mano plaukai misrus, galiukai sausi ir skilineja, luzineja, o visrugalvis linkes prisiplot ir riebaluotis  4u.gif

as dabarr turiu su molzemiu. tai kaip cia pasakius, man neisplauna taip svariai besiriebaluojancios galvos odos ir plauku prie saknu. todel pirmiausia issiplaunu BIO BEMA riebiems plaukams, o antra karta su tuo molzemiu. tada ok. tik jau galva issukuot, tai doh.gif nors ir naudoju faith of nature kondicionieriu Jojoba. jis man per silpnas (plaukai svesinami).

taciau mano vyrui urtekram firmos sampunas nuo pleiskanu thumbup.gif tikrai padejo, pas ji yra lengvos formos zvineline. amzina kova su pleiskanomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 01 kovo 2009 - 20:14
QUOTE(Eveliina @ 2009 03 01, 19:48)

turiu su henine lavsonija, jame taip pat yra molzemio, man visai netiko, pleiskanoja galva, niezti doh.gif
Atsakyti
aciu merginos uz atsiliepimus 4u.gif tada bent jau su molzemiu atkrenta, bet vis galvoju gal levandu isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 01, 21:15)
turiu su henine lavsonija, jame taip pat yra molzemio, man visai netiko, pleiskanoja galva, niezti doh.gif

nepamenu, kada galva kasiausi del to kad nieztetu, o vat po sio sampuno, tikrai, kasau g.gif tik nesumojau, kad tai gali buti nuo molzemio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 01 kovo 2009 - 20:25
QUOTE(emmute @ 2009 03 01, 18:40)

ir dar, susidarė toks įspūdis, kad puiklapių aliejuku nepatenkintos likot kas naudojot, taip?  unsure.gif  ar kam nors jis patiko?
aš jį turiu ir noriu įsilašinus imbierinių cintrinžolių EA tept išsiplėtusius kapiliarus

as turejau (na dar baigineju) ir man labai patiko wub.gif tikrai pirskiu dar ax.gif
na as ji ne gryna naudojau - misinuke tu kitais. ir siaip galiu pasakyti kad man misinukai labiau patinka nei pavieniai aliejai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2009 03 01, 16:16)
o kaip tau pats sampunas? 4u.gif kokie tavo plaukai? ar nesusirebaluoja iskart kita diena issiplovus siuo sampunu?

man kaip tik truputi pasausina - na ne tiek apsausina, kiek noretusi glotnumo kazkokio, cia gal del to, kad as balzamo nepirkau ir po jo jokio nenaudojau...

siaip jis nera blogas, galvos neniezti biggrin.gif bet noretusi kazko paglotninimui po jo - bet mano plaukai grabanoti, jie ir taip linke pasisiausti, tai ant normaliu tiesiu manau butu neblogai visai 4u.gif
Atsakyti
Parasysiu keleta rastu "receptuku", gal kas nores kada ismeginti 4u.gif
Sunku sukaupti demesi, jauciamas nuovargis, apatija:
100ml bazinio aliejaus
6 lasai rozmarinu EA
6 lasai kadagiu
6 lasai imbieru
2 lasai pipirmeciu
Siekiant pasijusti zvalesniam ir paskatinti kraujotaka optimaliausias su siais aliejais viso kuno masazas. Jei neimanoma, pasimasazuokite spranda, kakla, krutines lasta ir rankas.

Kamuoja nervinis odos niezulys (bet ji neisberta) arba labai sausa oda:
100ml bazinio aliejaus
8 lasai levandu EA
8 lasai arbatmedzio
4 lasai melisu
2 lasai ramuneliu
Svelniai imasazuokite alieju i niezinti ar sausa odos plota. Jei nera alerginiu reakciju (paraudimu ir pan.), sia procedura galite atlikti kelis kartus per diena.
Atsakyti
gal kuri esate bandziusi Dr.Hauschka roziu krema?
perskaiciau, kad jis padeda raustanciai odai. idomu, ar veikia? mano nosies poros siaubingai kemsasi, linkusi riebaluotis, nors daznai uztepus krempudros pasimato issausejimas, o vat zandai sausi + raustantys. na, jei noriu but grazi, be krempudros ne kojos ax.gif
gal ka galetumet patarti, kokia priemone geriau issirinkti.
Atsakyti