Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 03 01, 12:59)
mane irgi lb sudomino... idomu, kokia kokybe tu aliejiniu zele  g.gif
beje, turiu klausimuka...snd pirma karta galva issiploviau su "gerieciu" sampunu... siaip viskas normaliai, bet plaukai tokie keistoki, nu ne visai kaip siaudiniai, bet... galvoju gal kondicionieriu ar balzama reiktu nusipirkti, kas butu geiau ? gal kas zinote kokiu pigesniu iki 30  lt?  ax.gif

sante briliant care geras balzamas- 28 lt ir ilgam uztenka
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 01, 15:24)

Madaros esu turejus riebiai odai tonika, bet turejau tada kai tik buvo pradeje gaminti Madara.. tai tada patiko tonikas, kelis buteliukus is eiles pirkau.. po to ant hidrolatu persimeciau, nes smalsu buvo labai kas tie hidrolatai  biggrin.gif .. o su nauja sudetim nebandziau Madaros toniku..

o siaip KN hidrolatai labiau patiko uz madara? ax.gif kazkaip dabar mane sudomino madara, ir savo krasto gera preke reikia remti biggrin.gif
o hauscka tai turejau meginuku tai man kaip uz tokia kaina ispudzio tikrai nepaliko schmoll.gif hidrolatai labiau patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 01, 13:10)
aha  lotuliukas.gif  tik vienas trukumas jei negyveni Vilniuj, tai turbut reikia vaziuot i Vilniu prisipilt pas ka nors vandens VVT  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

o kas cia? nelabai iziuriu  ax.gif

vandeniuko galiu pripilti , kam reikia ax.gif 4u.gif negaila lotuliukas.gif , o cia intymiai higienai skirtos putos
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 01, 16:34)
o siaip KN hidrolatai labiau patiko uz madara?  ax.gif kazkaip dabar mane sudomino madara, ir savo krasto gera preke reikia remti  biggrin.gif
o hauscka tai turejau meginuku tai man kaip uz tokia kaina ispudzio tikrai nepaliko  schmoll.gif hidrolatai labiau patiko  blush2.gif

nezinau ar labiau, ar nelabiau patiko hidrolatai.. man patiko tiek hidrolatai, tiek Madara biggrin.gif ir dabar pirkciau Madara, nes greit pabaigsiu hidrolata, bet noriu dar Druide tonika isbandyt blush2.gif biggrin.gif
o Hauschkos tonikas tai ir man per didelio ispudzio nepaliko.. gal nelabai man tiko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 01 kovo 2009 - 15:43
QUOTE(Palomina @ 2009 03 01, 15:42)
o Hauschkos tonikas tai ir man per didelio ispudzio nepaliko.. gal nelabai man tiko..

o man labai patiko paprastas Hauschkos tonikas, bet sudaužiau, numetusi sporto tašę rūbinėje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 01, 15:42)
nezinau ar labiau, ar nelabiau patiko hidrolatai.. man patiko tiek hidrolatai, tiek Madara  biggrin.gif  ir dabar pirkciau Madara, nes greit pabaigsiu hidrolata, bet noriu dar Druide tonika isbandyt blush2.gif  biggrin.gif

nuspresta rolleyes.gif pirskiu kazka is madaros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 01, 14:45)
o man labai patiko paprastas Hauschkos tonikas, bet sudaužiau, numetusi sporto tašę rūbinėje  verysad.gif

nu va, o sakai, plastmase blogai tongue.gif
mirksiukas.gif biggrin.gif

laikau nenaudojama isgirtaji rhassoul moli. galvoju dabar sumaisyti su jogurtu, medum, morku aliejum ir eteriniais (myrrh ir frankincense) veido kaukei.. g.gif

dar ir plaukams ji naudoja.. ar darot kas tokias kaukes? kaip?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 01, 15:31)
aš taip darau  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Tik vanduo VV brendo, tiesiai iš krano  lotuliukas.gif

na man KN sake, kad jos prausiasi veida virintu, atseit taip geriau, tai ir as taip pradejau ax.gif nors vakar drauge juokesi is manes, kad geriu is ciaupo, o prausiuosi virintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 01, 15:23)

Vilniuje, Vytenio gatvėje 50, firma vadinasi Baltvita smile.gif Va ir pačiai proga prisiminti biggrin.gif Ten netoli tokio graikiško restorano, jie didmenininkai, bet paprašiau dviejų pakučių ir pardavė. YC-180 tų bakterijų vardas, gamintojas - CHR Hansen

kaip supratau tai cia tokios bakterijos, kurias patys gamintojai i jogurtus deda? blush2.gif labai idomu pasidare. turbut reiks eit ieskot tos parduotuves ax.gif o gal kas isduotu kiek bakteriju reikia det? na pvz stiklinei pieno koks kiekis tu milteliu (ar ten isvis net ne milteliai blush2.gif )?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 01, 15:04)
as naudojau menesi, tai kimso  blush2.gif

QUOTE(beata_abc @ 2009 03 01, 16:14)
as pradejau naudoti, KN sake kad tikrai turi nekimsti poru. Na ziuresiu kas bus.

QUOTE(Palomina @ 2009 03 01, 16:24)
as naudojau pora menesiu kasdien, na nezinau, as nepastebejau, kad man poras kimstu labiau nei kemsasi paprastai  g.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 01, 16:31)
man lyg labiau kimšosi su juo  g.gif

ačiū 4u.gif
na vis dėlto turbūt nepiktnaudžiausiu kokosų aliejum veidui, t.y. ilgai nenaudosiu, tiesiog oda labai išsausėjusi ir norisi subalansuoti riebumą/sausumą. Pagal aprašymus kokosų aliejus tą ir turėtų padaryti, žiūrėsim ax.gif

ir dar, susidarė toks įspūdis, kad puiklapių aliejuku nepatenkintos likot kas naudojot, taip? unsure.gif ar kam nors jis patiko?
aš jį turiu ir noriu įsilašinus imbierinių cintrinžolių EA tept išsiplėtusius kapiliarus
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 01, 12:23)
gal esate kuri naudojusi si http://www.ekostudij...;products_id=52 plauku balzama?  blush2.gif

turiu, naudoju, neblogas, bet visgi gal sante teikciau pirmenybe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 01, 18:55)
turiu, naudoju, neblogas, bet visgi gal sante teikciau pirmenybe rolleyes.gif

aciu visoms, pirksiu sante biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti