Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 03 01, 12:12)

"Live clean"  4u.gif  Yra kelių rūšių, kainuoja ~13lt 350ml. Štai jų puslapis

aciu 4u.gif reiks pasniukstinet tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 28, 11:11)
dažant su chna?

nea, natūraliai patamsėjo ax.gif Niekuo aš jų nedažau

QUOTE(nep @ 2009 02 28, 11:38)
O KN?

laikyk neapsižiūrėjimu, ir KN, aišku smile.gif Aš tas parduotuves dvi įrašiau, kaip prekiaujančias jau gatava, paruošta naudoti kosmetika ir kitais produktais - tokio pat tipo pardos kaip ir Sveiki produktai, kur tikrai ne viskuo pasitikiu smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 28, 11:50)
matyt, per 8 metus gerokai atitrukau nuo lt realybes ir mentaliteto..

viena dieną einu per Vyriausybės aikštę ir matau, kaip suka mikriukas su rėkiančiu užrašu Organic rolleyes.gif Suintrigavo, net žingsnį paspartinau biggrin.gif Ogi žiūriu, smulkiom raidytėm užrašyta Biok doh.gif Visos puikiai žinom, kokius jie "organic" šampūnus gamina wink.gif

aš neseniai MB aiškinau, kad organic tai vos ne aukščiausia gerumo forma - paprastai, kaip žmogui, nesidominčiam sertifikatais ir pan. Tai toks Biok su savo rėkiančiais, sąmoningai užryškintais užrašais man gali visą darbą sugadint wacko.gif

kas belieka daryti? Tikriausiai įtikinti, kad jau kuo kuo, o lietuviškomis firmelėmis pasitikėti tikrai negalima, nebent esi chemikas....

QUOTE(Mur mur @ 2009 02 28, 15:03)
supratau, kad netoleruoju to kazko, ko deda i ne eko priemones.

tikriausiai sintetinių parfumų wink.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 02 28, 15:22)
O kur gauti tu bakteriju??

Nzn kam prastumti savo kosmetika, artimiems ir pazistamiems ranka nekyla unsure.gif 

Vilniuje, Vytenio gatvėje 50, firma vadinasi Baltvita smile.gif Va ir pačiai proga prisiminti biggrin.gif Ten netoli tokio graikiško restorano, jie didmenininkai, bet paprašiau dviejų pakučių ir pardavė. YC-180 tų bakterijų vardas, gamintojas - CHR Hansen

o pasiūlyk, nes jei jie naudoja ir nieko blogo atme nemato, tai nesupras, kodėl forume išparcialevai, o jiems nedavei smile.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 01, 12:10)
o kas cia? nelabai iziuriu  ax.gif

ten tokios labai švelnios putos 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ar kas nors naudojate kokosų aliejų veidui? ar kemša poras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 03 01, 13:45)
sveikos 4u.gif

as naudojau menesi, tai kimso blush2.gif
Atsakyti
man jau visiskai baigesi hidrolatas verysad.gif galvoju kuo butu galima ji pakeisti kol KN atsives. ka galit gera/bloga pasakyt apie madara tonikus? gal dar kokiu idomiu alternatyvu yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 01, 14:45)
man jau visiskai baigesi hidrolatas verysad.gif galvoju kuo butu galima ji pakeisti kol KN atsives. ka galit gera/bloga pasakyt apie madara tonikus? gal dar kokiu idomiu alternatyvu yra?  ax.gif

Taigi yra Hauschkos, Logonos puikūs tonikai, jei rožių kvapas patinka smile.gif

O aš jogurtą dariau dėdama į pieną natūralaus pirktinio jogurto, o ne sausų bakterijų.Puikiai gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 01, 14:49)
Taigi yra Hauschkos, Logonos puikūs tonikai, jei rožių kvapas patinka smile.gif

O aš jogurtą dariau dėdama į pieną natūralaus pirktinio jogurto, o ne sausų bakterijų.Puikiai gavosi smile.gif

aš dar Florame kūdikiams naudojau ax.gif

man patogiau šaldyti milteliai - kada reikia, išsiimi iš kameros ir naudoji, nereikia strateguoti dar ir bėgimo į parduotuvę rolleyes.gif Iš kitos pusės, pirkdama tuos indelius, jaučiausi be reikalo finansuodama plastmasės pramonę doh.gif

čia irgi paradoksas - natūralus jogurtas nesuyrančiame indelyje sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 01, 14:45)
man jau visiskai baigesi hidrolatas verysad.gif galvoju kuo butu galima ji pakeisti kol KN atsives. ka galit gera/bloga pasakyt apie madara tonikus? gal dar kokiu idomiu alternatyvu yra?  ax.gif

kaip suprantu hidrolatai skirti odos drekinimui? blush2.gif
o vat gerai butu daryti taip: tarkim ryte nusiprausti veida virintu vandeniu, uzpurksti oda hidrolatu ir patepti ja kremu ar aliejuku? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 01 kovo 2009 - 15:13
QUOTE(emmute @ 2009 03 01, 15:45)
sveikos 4u.gif

as pradejau naudoti, KN sake kad tikrai turi nekimsti poru. Na ziuresiu kas bus.
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 02 24, 21:08)
as turiu Sokoladini Faith in Nature sampuna, tai galeciau arba su kuo nors pasidalinti, arba keisti i ka nors - ten is tos dideles bonkes 400 ml liko apie 250 ml kazkur... Man tiesiog per daug tu sampunu, nes turiu jau 4 naudojamus blink.gif

o kaip tau pats sampunas? 4u.gif kokie tavo plaukai? ar nesusirebaluoja iskart kita diena issiplovus siuo sampunu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 01 kovo 2009 - 15:17
QUOTE(emmute @ 2009 03 01, 14:45)
sveikos 4u.gif

as naudojau pora menesiu kasdien, na nezinau, as nepastebejau, kad man poras kimstu labiau nei kemsasi paprastai g.gif

QUOTE(Dorela @ 2009 03 01, 15:45)

Madaros esu turejus riebiai odai tonika, bet turejau tada kai tik buvo pradeje gaminti Madara.. tai tada patiko tonikas, kelis buteliukus is eiles pirkau.. po to ant hidrolatu persimeciau, nes smalsu buvo labai kas tie hidrolatai biggrin.gif .. o su nauja sudetim nebandziau Madaros toniku..

QUOTE(katutis @ 2009 03 01, 16:06)
aš dar Florame kūdikiams naudojau  ax.gif

toks dabar pas mane smile.gif neblogas, man patinka..

QUOTE(bryyla @ 2009 03 01, 16:11)
kaip suprantu hidrolatai skirti odos drekinimui?  blush2.gif
o vat gerai butu daryti taip: tarkim ryte nusiprausti veida virintu vandeniu, uzpurksti oda hidrolatu ir patepti ja kremu ar aliejuku?  ax.gif

aha gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 01, 15:11)
o vat gerai butu daryti taip: tarkim ryte nusiprausti veida virintu vandeniu, uzpurksti oda hidrolatu ir patepti ja kremu ar aliejuku?  ax.gif

aš taip darau thumbup.gif drinks_cheers.gif Tik vanduo VV brendo, tiesiai iš krano lotuliukas.gif

QUOTE(beata_abc @ 2009 03 01, 15:14)
as pradejau naudoti, KN sake kad tikrai turi nekimsti poru. Na ziuresiu kas bus.

man lyg labiau kimšosi su juo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 01 kovo 2009 - 15:31