Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

merginos cia gal truputi ne i tema, bet ka jus naudojat intymiai higienai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 28, 14:56)

na va cia viena nuoroda(atrodo apie ta pati, nors vakar tikrai kitur skaiciau  ax.gif ):
http://www.acne-foru...-works-homemade

o kur ricinos ir jojobos aliejuka pirkai? kadangi niekad i natur aliejus neatkreipdavau demesio, tai nezinau, kur geriausia ju isigyti. man jie patys savaime yra nemalonus. kai reikedavo vaiko odele istepti aliejum, tai po to ir vaiko oda liest nemalonu budavo, ir pacios rankos nemalonios. bet kai norisi kuo naturaliau, ir norisi gero efekto, tai ko tik neisbandysi biggrin.gif
man nutiko taip, kad per paskutini nestuma pradejau jautriai reaguoti i kvapus. galiausiai namuose liko vienintelis daiktas, kuriuo galejau palaikyti svara tindi rindi muilas. galva siaip ne taip issiplaudavau iprastu sampunu, veido kremas lb silpno kvapo buvo, tai istveriau. pirmaji vaika maudydavau avent prausikliu pasiziauksciodama. rankos buvo jau suskerdejusios baisiai, nes visi kremai smirdejo. ir jau gerokai ipusejus nestumui atradau weledos ranku krema, nuo tada mano gyvenimas nusvito sviesiom spalvom. kvapas tiko, kaimyne uzrode faith in nature sampuna, vaikui is weledos prausikli nupirkau...koks dziaugsmas buvo, ir pati juo naudojausi. visi sake, kad nieko praeis, taciau ir gimus vaikeliui, nebegalejau praustis body shop duso zele ir kitomis ne eko priemonemis. net grindims plautin nepalikau, nes nuo kvapo ir po siai dienai bloga. dabar beliko veido krema pakeist, nes kartais dirgina ir jo kvapas. na, dar ir vyrui reiks veido priemones pakeist, nes uzuodziu ir nuo jo ne eko kremus. tada supratau, kad netoleruoju to kazko, ko deda i ne eko priemones.
Atsakyti
na ricina pirkau vaistinej- senai jau, del plauku ax.gif o jojobos irgi senokai pirkau naujojoj barmunej.
o del kvapu tai as jau senokai pastebejau kad negaliu pernest visu sintetiniu kvapu unsure.gif man naturalios priemones, kurios kitoms smirda, visai neblogai kvepia lotuliukas.gif o vat tie visokie bodyshopiniai kvapai tai jau visiska sintetika, jokio ten skanumo neuzuodziu doh.gif ai o del to kad aliejai nemalonus tept, tai zinok ne visi ax.gif vat ricina tai tikrai toks lipnus riebalas doh.gif o jojoba tai man net neatrodo kaip aliejus, skystutis toks, labai lengvai susigeria, ir nepalieka to riebalo, kazkada tepliojaus visa kuna, ir visai nelipo ax.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 02 28, 16:03)
o kur ricinos ir jojobos aliejuka pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 28 vasario 2009 - 15:21
QUOTE(katutis @ 2009 02 28, 00:13)
iš pieno ir šaldytų bakterijų  biggrin.gif  4u.gif

tai žinoma, nieko daugiau nereikia  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

O kur gauti tu bakteriju??

Nzn kam prastumti savo kosmetika, artimiems ir pazistamiems ranka nekyla unsure.gif Gal kas patars??? Pinigu neimsiu blush2.gif

Ir dar, senoje temoje perskaiciau apie avizu nuovira...Bet nuorodos neissaugojau doh.gif

Gal kuri kartais turi??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 28 vasario 2009 - 15:25
QUOTE(Irėja @ 2009 02 28, 13:37)
lietuviškai tai nežinau. bandyk į google įvesti hauschka, 3 nuo viršaus tinklapį išmeta www.drhauschka.co.uk/, spausk "išversti šį puslapį".
gausis taip "pusiau lietuviškai", bet nors tiek  smile.gif
lotuliukas.gif oi, čia apie CC vertimas:
"Valymas Grietinėlė
A beneficial approach to healthy facial skin care is to use Cleansing Cream, with its mild and very effective action.
A naudingą požiūrį į sveiką veido odos priežiūros naudoti Valymas Grietinėlė, su lengvu ir labai veiksmingas."
turbūt nekoks mano patarimas buvo doh.gif

gal kai ka ir juokingai isvercia, bet man lb padejei, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau radau 4u.gif
http://www.supermama...?...&p=23606381

Ar akro max bus??
Atsakyti
[quote=Oksanik,2009 02 28, 16:22]
O kur gauti tu bakteriju??

Mane irgi domina tos jogurto bakterijos 4u.gif turiu indą jogurto gamybai, esu anksčiau gaminusi, ir vėl norėčiau pradėti gaminti, tik bakterijų reikia 4u.gif
Jeigu jau priskiriam kad jogurtą galima naudoti veido kaukei - tai kaip ir į temą klausimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 02 28, 13:39)
Sveikos. Kam įdomu, pranešu, kad nuo šiandien iki kovo 16 dienos pas mus tokios nuolaidos:

DRUIDE:  visam asortimentui taikoma 28% nuolaida ir visoms mažos talpos (65 ml.) plaukų priežiūros priemonėms 50%

Laboratoire Emeraude: visam asortimentui taikoma 28 % nuolaida.

Lauralep: visam asortimentui taikoma 28 % nuolaida.

Phyt-inov: visam asortimentui taikoma 33 % nuolaida.

Vergine, tai Druide nuolaidos jau nuo pvz 55 lt (šampūno)? bigsmile.gif Oi, matyt reiks apsiprekint, gerai čia su tom nuolaidom
Papildyta:
QUOTE(Akwilė @ 2009 02 28, 14:56)
merginos cia gal truputi ne i tema, bet ka jus naudojat intymiai higienai?  blush2.gif

Nemažai nieko nenaudoja (beje, man gyd. sake, kad puikus variantas).Galima siųstis priemones, yra stepono 6 kažkoks natūralus prausiklis.Aš turiu iš vaistinės, bet naudoju l. retai dabar
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 02 28, 18:02)
Nemažai nieko nenaudoja (beje, man gyd. sake, kad puikus variantas).Galima siųstis priemones, yra stepono 6 kažkoks natūralus prausiklis.Aš turiu iš vaistinės, bet naudoju l. retai dabar

aciu uz atsakyma 4u.gif kazkaip matyt mano gyd. ne naturaliste ir rekomenduoja prausiklius ax.gif
Atsakyti
As turiu kazkur kaukes/prausiklio recepta giliam veido valymui (su medumi, cinamonu, myrrh, frankincense...). Jei kas noretu, paieskosiu ir nurasysiu.

QUOTE(Irėja @ 2009 02 28, 12:37)
aš apie tai nekalbėjau. ir, manau, katutis nekalbėjo. ir gal nepradėkim kalbų apie "lietuvišką mentalitetą"  biggrin.gif  ne apie tai čia tema.
"Abejonė - išminties motina" (R. Dekartas)  mirksiukas.gif

nesusikalbam smile.gif tiek to biggrin.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 02 28, 12:56)
vakar ant saves pusiau isbandziau si metoda- tik be karsto skurliuko- tiesiog uzsitepiau ta misini ir gerokai pamasazavau kokias 5 minutes, paskui dar tris kart reikejo su prausikliu nusipraust, nes tas ricinos riebalas labai jau prikimbantis doh.gif  oda buvo laaabai svelni, kaip po gero pylingo, bet man net tempe oda, ir tokia iraudus atrode unsure.gif

idomu. as pati nebandzius, bet kiek skaiciau, tai po proceduros muilo nebereikia. atseit aliejus veida nuprausia ir isvalo. karstas skudurelis ant veido turetu padeti aliejui isvalyti poras g.gif , o ricina nusivalo siltam vandeny pavildytu skudureliu.
ricina yra labiausiai prausiantis aliejus. as esu seniau imetus receptuka, ricina - butina sudedamoji dalis, o kiti aliejai - pasirinktinai.
jei tau tempe oda, tai gal per daug ricinos?

QUOTE(ne mama @ 2009 02 28, 14:17)
o del kvapu tai as jau senokai pastebejau kad negaliu pernest visu sintetiniu kvapu unsure.gif  man naturalios priemones, kurios kitoms smirda, visai neblogai kvepia lotuliukas.gif  o vat tie visokie bodyshopiniai kvapai tai jau visiska sintetika, jokio ten skanumo neuzuodziu doh.gif  ai o del to kad aliejai nemalonus tept, tai zinok ne visi ax.gif  vat ricina tai tikrai toks lipnus riebalas doh.gif  o jojoba tai man net neatrodo kaip aliejus, skystutis toks, labai lengvai susigeria, ir nepalieka to riebalo, kazkada tepliojaus visa kuna, ir visai nelipo ax.gif

man lygiai tas pats su kvapais drinks_cheers.gif smile.gif

o jojoba, jei neklystu, yra ne aliejus, o vaskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 28, 18:17)
As turiu kazkur kaukes/prausiklio recepta giliam veido valymui (su medumi, cinamonu, myrrh, frankincense...). Jei kas noretu, paieskosiu ir nurasysiu.

norim receptuko blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 02 28, 12:41)
Beje, ar is Hauschkos galima nusipirkti veido kremu meginuku? kur ir kiek mazdaug kainuoja?  ax.gif

Yra mėginukų Stepono g. 6, o kai svyruoja 12-15Lt už 10ml berods 4u.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 02 28, 14:56)
merginos cia gal truputi ne i tema, bet ka jus naudojat intymiai higienai?  blush2.gif

Jau seniai naudoju tik vandenį thumbup.gif
Papildyta:
Šiandien teko apžiūrėti vieną šampūną Eurokose, jau apie jį kažkiek buvo užsiimta, "clean" ar kažkaip panašiai vadinasi. Sudėtis lyg ir gera, beto kaina ir tūris thumbup.gif Nepirkau, nes sudvejojau, kad be serfitikato. Gal kas turi?
Atsakyti