Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 02 27, 23:51)
mano plaukai patys nutamsėjo, man amlos nereikia biggrin.gif

dažant su chna?

QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 28, 02:09)
kokiu tikslu?? samoningai apgaut?

o kokiu daugiau. natūralumas dabar "ant bangos", žmonės išmano apie tai pakankamai nedaug. pilna tokių, kurie tuo naudojasi. o beje, apžiūrėjau dar savo amlą. rašo "organic amla powder", bet nei žodelio apie kokį nors sertifikatą, ženklo irgi jokio g.gif tai iš esmės, tas "organic" gali būti šiaip, "dėl grožio" biggrin.gif
anyway, pirkiniu aš patenkinta, paakių oda nuo to aliejaus labai švelni ir lygi pasidaro.

QUOTE(katutis @ 2009 02 28, 08:50)
nereikia net internetinio puslapio -

na va, kaip gražiai katutis paaiškino, ką turėjau minty smile.gif

vos nepamiršau pagirti "Eco" dezodoranto. bent jau iš mano mėgintų natūralių (Sante, Logonos, Thai ir dar poros kažkokių) šitas tikrai pats geriausias. atlaiko visą dieną (ir būnant darbe, kai ir palakstyt, ir pastresuot tenka). žodžiu, patenkinta aš labai. pagaliau radau smile.gif

ogi va. kad neteisingai neapkaltinčiau Akamučio, cituoju iš jų tinklapio:
"Are you certified organic with the Soil Association? At the moment we do not have any products certified by the SA. (Yet!) However, the organic ingredients we use in our products have been individually certified by the SA. Products labelled as "Organic" such as our "Organic Facial Mist" do not themselves carry the SA symbol but the individual ingredients come from an accredited source.

Are all your ingredients organic? No, not all of them. Our ingredients are only organic where stated. We use organic ingredients whenever possible & our use of organic ingredients increases on a monthly basis. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 28 vasario 2009 - 11:19
QUOTE(ne mama @ 2009 02 27, 23:09)
paskaiciau apie mergaiciu bedas su tamanais, ir panarsiau daugiau internete apie naturaliu alieju komedoniskuma ax.gif  ir zinot- tik keletas yra tinkamu visam veidui- pvz. jojobos aliejus- skalej nuo 0 iki 5, uzima 0-1 pozicija(pagal tai kad nekemsa poru),taip pat 0 saulegrazu aliejus, taip pat prie neblogu priskirtas avokadu, o vat kokoso aliejus- 4 doh.gif  veidui jo tikrai nenaudosiu- cia imetu viena gan issamia lentele su ju vertemis- pirmas skaiciukas poru kimsimo faktorius, antras- sudirginimo galimybe rolleyes.gif  kas keisciausia kad visu taip bijomi mineral oil, petrolatum, silikonai ir visokie PEGai turi 0 faktorius doh.gif (aisku jei jie ir nekemsa poru, bet kancerogeninis poveikis lentelej nematomas) jei kam idomu paziurekit- tik perspeju ta nuotrauka puslapy labaai negrazi unsure.gif :
http://www.dermaxime.....#Natural Oils

gaila, tamanu ten nera. Jojobos naudojau truputi, is NB, jis vienintelis nerafinuotas pas juos, irgi kimso. Be to, nuo tamanu oda labai ryskiai pasausejo. Net nemaloniai taip. Nors tai nebutu problema, gal net gerai, svarbu, kad nekimstu poru.
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 02 28, 08:50)
nereikia net internetinio puslapio - LT dėl neišmanymo, o gal ir sąmoningai 90 proc. į akis meluoja, kad viskas švaru, natūralu, geriau nebūna  lotuliukas.gif O paprašai parodyti, iš ko padarytas muilas ar žvakė su natūraliais EA - net dėžučių neturi...

tikriausiai yra tik dvi parduotuvės, kuriomis LT aš pasitikiu - Stepono6 ir Bioboutiqas wink.gif

kažkuri panelė ar ne apie Akamuti rašė, kad rado ko nereikia produkte, kurį parsisiuntė  doh.gif

O KN?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 28 vasario 2009 - 11:41
QUOTE(nep @ 2009 02 28, 12:38)
gaila, tamanu ten nera. Jojobos naudojau truputi, is NB, jis vienintelis nerafinuotas pas juos, irgi kimso. Be to, nuo tamanu oda labai ryskiai pasausejo. Net nemaloniai taip. Nors tai nebutu problema, gal net gerai, svarbu, kad nekimstu poru.
Papildyta:

O KN?

dar ir oras prisideda prie odos sausejimo.. na bent jau man tai labai jauciasi.. va dabar atsilo siek tiek, ir oda iskart riebesne pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 28, 10:11)
dažant su chna?
o kokiu daugiau. natūralumas dabar "ant bangos", žmonės išmano apie tai pakankamai nedaug. pilna tokių, kurie tuo naudojasi.

jei atvirai, tai as vistiek nesupratau.. blush2.gif matyt, per 8 metus gerokai atitrukau nuo lt realybes ir mentaliteto.. unsure.gif
jau kelintas zmogus is lietuvos paskutiniu metu man kalba apie tai, kad visi bando visus apgaut... o man atrodo, tu norinciu apgaut zmoniu toks mazas procentas, lyginant su saziningais, kad apie juos net negalvoji.. is kitos puses, savaime suprantama, visada pravercia budrumas ir zinios smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
po truputi jau baigineju visa savo "blogaja" kosmetika pakeisti i naturalia... Vakar nusipirkau ECO purinamaji sampuna, dar nebandziau, tai nieko pasakyti negaliu, bet kvepia labai maloniai... O vat labai noriu isgirti simondsiju alieju, kuri kartu su keliais lasiukais rozmarinu EA naudoju kaip plauku kauke smile.gif tepu ir saknis, ir galiukus karta per savaite, neapsunkina plauku, susvelnina ir gal net maziau riebaluojasi... Ji pirkau is KN, nes manau ne tik veido oda nusipelno geru alieju tongue.gif kai pirkau, pati pardaveja sake, jog jis puikiai tinka plaukams, sureguliuoja odos liauku veikla... Taip pat su juo paakius patepu ir veido oda vakarais smile.gif
Vis dar ieskau kazko tinkamo savo veido sausai odai: sausai odai misinukas alergizuoja (KN ske turbut nuo medetku), kokosu aliejus per mazai drekina ir truputi tikrai kemsa poras, bet juo vasara gal kartais ir patepliosiu pries buvima ilgiau sauleje ax.gif Vakar is ECO nusipirkau meginuka drekinamojo veido kremo. Snd isbandziau, tai poveikis lyg ir nieko, tik sudetyje neramina esantis alkoholis 7-oje vietoje, o sudetis gana gausi... kaip manote jis gali pakenkti odai? kol kas viskas gerai, aisku pasimatys po keliu dienu ar tikrai tinka, bet vis tiek neramu... gal kas ji esate naudojusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 28, 00:23)
dar man vienam forume patiko vienas receptas- atseit isvalantis giliai poras- nes riebalai odos ir nesvarumai tirpsta riebaluose, tai jie siulo su misiniu ricinos aliejaus ir jojobos uzsitept ant veido, uzklot karstu vandeniu sudrekintu skuduriuku ir taip lyg pasildyt ten viska, vis pamirkant skuduriuka kad butu siltas- ir taip kokias 15 min, o tada svariai nuvalyt veida- pagal recepta turetu giliai isvalyt poras ax.gif

esu zalia visame tame, gal galima butu tikslesni receptuka, kokiomis proporcijomis ax.gif is kur perkate jojoba? jau neviltis ima del poru kimsimosi verysad.gif praktiskai kas antra vakara galiu mechaniskai valyti (koses is kiekvienos poros isspaust). galvodavau, kad pudra kemsa, dabar turiu galimybe nenaudoti pudros, tai lygiai tas pats, kemsasi nors tu ka....
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 28, 12:13)
esu zalia visame tame, gal galima butu tikslesni receptuka, kokiomis proporcijomis  ax.gif  is kur perkate jojoba? jau neviltis ima del poru kimsimosi  verysad.gif  praktiskai kas antra vakara galiu mechaniskai valyti (koses is kiekvienos poros isspaust). galvodavau, kad pudra  kemsa, dabar turiu galimybe nenaudoti pudros, tai lygiai tas pats, kemsasi nors tu ka....

verysad.gif kaip as tave dabar suprantu doh.gif doh.gif
Atsakyti
gal zinote koki lt puslapi, kur butu galima pasiskaityti apie Hauschkos kosmetika, sudeti ir panasiai? 4u.gif

Beje, ar is Hauschkos galima nusipirkti veido kremu meginuku? kur ir kiek mazdaug kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 28 vasario 2009 - 13:08
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 28, 11:50)
jau kelintas zmogus is lietuvos paskutiniu metu man kalba apie tai, kad visi bando visus apgaut...

aš apie tai nekalbėjau. ir, manau, katutis nekalbėjo. ir gal nepradėkim kalbų apie "lietuvišką mentalitetą" biggrin.gif ne apie tai čia tema.
"Abejonė - išminties motina" (R. Dekartas) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 02 28, 12:41)
gal zinote koki lt puslapi, kur butu galima pasiskaityti apie Hauschkos kosmetika, sudeti ir panasiai?  4u.gif

lietuviškai tai nežinau. bandyk į google įvesti hauschka, 3 nuo viršaus tinklapį išmeta www.drhauschka.co.uk/, spausk "išversti šį puslapį".
gausis taip "pusiau lietuviškai", bet nors tiek smile.gif
lotuliukas.gif oi, čia apie CC vertimas:
"Valymas Grietinėlė
A beneficial approach to healthy facial skin care is to use Cleansing Cream, with its mild and very effective action.
A naudingą požiūrį į sveiką veido odos priežiūros naudoti Valymas Grietinėlė, su lengvu ir labai veiksmingas."
turbūt nekoks mano patarimas buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 28 vasario 2009 - 13:39
Sveikos. Kam įdomu, pranešu, kad nuo šiandien iki kovo 16 dienos pas mus tokios nuolaidos:

DRUIDE: visam asortimentui taikoma 28% nuolaida ir visoms mažos talpos (65 ml.) plaukų priežiūros priemonėms 50%

Laboratoire Emeraude: visam asortimentui taikoma 28 % nuolaida.

Lauralep: visam asortimentui taikoma 28 % nuolaida.

Phyt-inov: visam asortimentui taikoma 33 % nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 28 vasario 2009 - 13:39
QUOTE(Vergine @ 2009 02 28, 14:39)
Sveikos. Kam įdomu, pranešu, kad nuo šiandien iki kovo 16 dienos pas mus tokios nuolaidos:

DRUIDE:  visam asortimentui taikoma 28% nuolaida ir visoms mažos talpos (65 ml.) plaukų priežiūros priemonėms 50%

Laboratoire Emeraude: visam asortimentui taikoma 28 % nuolaida.

Lauralep: visam asortimentui taikoma 28 % nuolaida.

Phyt-inov: visam asortimentui taikoma 33 % nuolaida.

Vergine, ar jau atkeliavo Druide tonikas? kiek jis kainuoja?
Atsakyti
as save irgi prie zaliu siaip laikau blush2.gif tik po truputi domiuosi ir bandau pereit prie naturalumo. jojoba- tai yra tas pats simondsiju aliejus, jo yra daugelyje vietu kur prekiauja naturaliais aliejais. vakar ant saves pusiau isbandziau si metoda- tik be karsto skurliuko- tiesiog uzsitepiau ta misini ir gerokai pamasazavau kokias 5 minutes, paskui dar tris kart reikejo su prausikliu nusipraust, nes tas ricinos riebalas labai jau prikimbantis doh.gif oda buvo laaabai svelni, kaip po gero pylingo, bet man net tempe oda, ir tokia iraudus atrode unsure.gif siandien ryte jau viskas normaliai- ar isvale poras negaliu po vieno karto pasakyt, bet kad nieko ten neuzkimso tai tikrai, netgi siek tiek sutrauktos atrodo. siaip tam tinklapyje siulo ricinos(castor oil) pilti nuo 25 iki 50 proc. o kita alieju pasirinktinai- bet jojoba su mazesne rizika kad uzkims, taip pat sausesnei odai siulo alyvuogiu. dabar jau neberandu kuriam ten puslapy skaiciau ax.gif tiesa- ricinos aliejus yra tas aktyvusis komponentas, traukiantis visus nesvarumus- niekad nepagalvociau- jis juk toks tirstas ir riebus man atrodo g.gif ir kuo sausesne oda, siuloma tuo maziau pilt ricinos.

na va cia viena nuoroda(atrodo apie ta pati, nors vakar tikrai kitur skaiciau ax.gif ):
http://www.acne-foru...-works-homemade

QUOTE(Mur mur @ 2009 02 28, 13:13)
esu zalia visame tame, gal galima butu tikslesni receptuka, kokiomis proporcijomis  ax.gif  is kur perkate jojoba? jau neviltis ima del poru kimsimosi  verysad.gif  praktiskai kas antra vakara galiu mechaniskai valyti (koses is kiekvienos poros isspaust). galvodavau, kad pudra  kemsa, dabar turiu galimybe nenaudoti pudros, tai lygiai tas pats, kemsasi nors tu ka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 28 vasario 2009 - 14:00