QUOTE(katutis @ 2009 02 27, 23:51)
mano plaukai patys nutamsėjo, man amlos nereikia
dažant su chna?
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 28, 02:09)
kokiu tikslu?? samoningai apgaut?
o kokiu daugiau. natūralumas dabar "ant bangos", žmonės išmano apie tai pakankamai nedaug. pilna tokių, kurie tuo naudojasi. o beje, apžiūrėjau dar savo amlą. rašo "organic amla powder", bet nei žodelio apie kokį nors sertifikatą, ženklo irgi jokio tai iš esmės, tas "organic" gali būti šiaip, "dėl grožio"
anyway, pirkiniu aš patenkinta, paakių oda nuo to aliejaus labai švelni ir lygi pasidaro.
QUOTE(katutis @ 2009 02 28, 08:50)
nereikia net internetinio puslapio -
na va, kaip gražiai katutis paaiškino, ką turėjau minty
vos nepamiršau pagirti "Eco" dezodoranto. bent jau iš mano mėgintų natūralių (Sante, Logonos, Thai ir dar poros kažkokių) šitas tikrai pats geriausias. atlaiko visą dieną (ir būnant darbe, kai ir palakstyt, ir pastresuot tenka). žodžiu, patenkinta aš labai. pagaliau radau
ogi va. kad neteisingai neapkaltinčiau Akamučio, cituoju iš jų tinklapio:
"Are you certified organic with the Soil Association? At the moment we do not have any products certified by the SA. (Yet!) However, the organic ingredients we use in our products have been individually certified by the SA. Products labelled as "Organic" such as our "Organic Facial Mist" do not themselves carry the SA symbol but the individual ingredients come from an accredited source.
Are all your ingredients organic? No, not all of them. Our ingredients are only organic where stated. We use organic ingredients whenever possible & our use of organic ingredients increases on a monthly basis. "