Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(gizma @ 2009 02 17, 01:11)
Siandien nekokia diena buvo - prakeikiau visus savo naturalius produktus.
1. Kantrybes taure perpilde vizitas pas stomatologa. Juodu apnasu ant dantu neregeta galybe  doh.gif . Gyvenime niekada nesu turejusi jokio akmenelio ar apnasu ant dantu. Ir greiciausiai uz tai esu dekinga naturaliai Weledos dantu pastai. Kavos niekada negeriu, nerukau, juodos arbatos retkarciais ir su citrina, kiti iprociai irgi ne kiek nepasikeite. Reguliariai lankausi pas ta pati stomatologa ir nieko panasaus nera nutike. Taciau....pakeiciau dantu pasta i naturalia.
2. Kitas dalykas - kol tepliojausi madaros kremuku, kaip ir viskas OK buvo. Kol neisigijau tu nelemtu alieju is materiaaromatica. Oda nupleiskanojo, kakta, kuri siek tiek riebesne budavo, pasidenge raudonom nieztinciom demem ir irgi pleiskanoja. Maniau, gal nuo vieno kurio aliejaus niezti, deja, nuo visu  g.gif Jau nekalbu apie kokosu. Nuo jo oda man galetu nuslinkti. Ir nerandu atsakymu - kodel taip yra.
3. Su naturaliu sampunu irgi tas pats buvo - galva niezejo be proto. Vienu zodziu, tragedija  verysad.gif
  cry.gif

1. Jums pasisekė, kad neturit apnašų, mano stomatologas, sakė, kad tik 5 % žmonių dėl akmenų ir pan. neturi problemų ax.gif
2. Gal oda įsidirgino nuo kažkurio aliejaus, todėl dabar ji reaguoja į kiekvieną, reiktų pabandyti ją nuraminti... Man taip buvo su šokolado alergija - galiausiai ėmė berti visą kūną nuo bet ko, tad gavau maitintis praktiškai vos ne vien duona ir vandeniu biggrin.gif .
3. Manau bet ką galima atitaikyti, tik reikia paieškų. nuo vieno šampūno gali niežtėti, nuo kito atrodyti it sulipę plaukai, o vat trečias gal ir tiks... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 17 vasario 2009 - 09:21
QUOTE(gizma @ 2009 02 17, 01:11)
Siandien nekokia diena buvo - prakeikiau visus savo naturalius produktus. Kantrybes taure perpilde vizitas pas stomatologa. Juodu apnasu ant dantu neregeta galybe  doh.gif . Gyvenime niekada nesu turejusi jokio akmenelio ar apnasu ant dantu. Ir greiciausiai uz tai esu dekinga naturaliai Weledos dantu pastai. Kavos niekada negeriu, nerukau, juodos arbatos retkarciais ir su citrina, kiti iprociai irgi ne kiek nepasikeite. Reguliariai lankausi pas ta pati stomatologa ir nieko panasaus nera nutike. Taciau....pakeiciau dantu pasta i naturalia.
Kitas dalykas - kol tepliojausi madaros kremuku, kaip ir viskas OK buvo. Kol neisigijau tu nelemtu alieju is materiaaromatica. Oda nupleiskanojo, kakta, kuri siek tiek riebesne budavo, pasidenge raudonom nieztinciom demem ir irgi pleiskanoja. Maniau, gal nuo vieno kurio aliejaus niezti, deja, nuo visu  g.gif Jau nekalbu apie kokosu. Nuo jo oda man galetu nuslinkti. Ir nerandu atsakymu - kodel taip yra.
Su naturaliu sampunu irgi tas pats buvo - galva niezejo be proto. Vienu zodziu, tragedija  verysad.gif
  cry.gif

Kokoso aliejaus tai as nenaudociau siaip jau jis nelabai vertinamas ir girdejus esu kad ivairiu neigiamu reiskiniu sukelia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 17, 11:05)
Kokoso aliejaus tai as nenaudociau siaip jau jis nelabai vertinamas ir girdejus esu kad ivairiu neigiamu reiskiniu sukelia  unsure.gif

gal galima placiau?
Atsakyti
SOS, reikia zinoviu pagalbos ax.gif turiu menesio laiko dukryte ir nzn ka jai kuneliui tepti, koki losjona ar alieju? g.gif . weledos nenoriu, nes labai jau kvapai astrus, man tinka, o leliukui nesinori. esu gavusi ekologiska meginuka losjono su levandom, sertifikuotas, bet kvapelis.... jau ir man per astrus, tad tikrai nenaudosiu. siandien droge nusipirkau Neutral baby alieju ir losjona, bet man kazkaip kelia jis itarima, nors nieko geriau nesumasciau, o ka jus galvojat apie naturalius aliejus> o butent kokius? busiu dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 17, 12:12)
gal galima placiau?

man irgi butu idomu. vakar pasidariau kokoso aliejaus kauke, nesu labai patenkinta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 17, 13:26)
SOS, reikia zinoviu pagalbos  ax.gif  turiu menesio laiko dukryte ir nzn ka jai kuneliui tepti, koki losjona ar alieju?

Galit bandyti sviestmedžiu tepti, nemažai mamyčių taip daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 13, 17:53)
as tai dariau pasibandymui kuno sviesto maza "porcija" t.y. 60 ml, bet taip pavyko viska isplakti, kad gavosi 100 ml  ax.gif

geras bigsmile.gif Jaučiu, aš savo darysiu ir dar į kitas žiūrėsiu ir mokysiuos biggrin.gif O su kuo plakti reikia? Ir ar įrankius po vakarelio (kokią pvz. mentelę) gal galima įsigyti?

QUOTE(dilditele @ 2009 02 16, 23:59)
Ale man nepatogu ne vonioj laikyt kremus  ax.gif

jei pasirinkimas tarp vonios ir šaldytuvo, mieliau renkuosi šaldytuvą biggrin.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 17, 12:05)
Kokoso aliejaus tai as nenaudociau siaip jau jis nelabai vertinamas ir girdejus esu kad ivairiu neigiamu reiskiniu sukelia  unsure.gif

įdomu įdomu tongue.gif

kūnui dabar naudoju tik kokosų aliejų, jau kelintą indelį ir, jaučiu, kad dar užsipirksiu, kaip jis man patinka rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 17, 13:26)
SOS, reikia zinoviu pagalbos  ax.gif  turiu menesio laiko dukryte ir nzn ka jai kuneliui tepti, koki losjona ar alieju?  g.gif . weledos nenoriu, nes labai jau kvapai astrus, man tinka, o leliukui nesinori. esu gavusi ekologiska meginuka losjono su levandom, sertifikuotas, bet kvapelis.... jau ir man per astrus, tad tikrai nenaudosiu.

Aš nuo gimimo sūneliui kaip tik naudoju (o ir pati dabar kūną ėmiau tepti ir laabai man gydo thumbup.gif ) "Weleda" aliejuką g.gif Kasdien vakarais po maudynių visą ištepu ir gaunasi toks didelis spirgas biggrin.gif Jokio aštraus kvapo g.gif Sezamų aliejus+medetkos...Pirkau masažui, kai buvo visai mažutėlis ir nuo tada naudoju, nes patiko ax.gif

http://www.imuniteta...g...0&prekid=96

Šitas nuo iššutimo, bent jau man - Nr. 1..bet jaučiu amžinybę neišnaudosiu, nes labai taupiai naudojasi..aš tepu ne kaskart keisdama sausiukus:
http://www.imuniteta...g...0&prekid=97

O šituo kasdien tepamės žandukus, nes į lauką jau važiuojam sportinuku ir stebim aplinką..o tokie orai, kad reikia būtinai apsaugos, kad odelės nenušaltų. Labai geras (tik toks riebus, aliejuko gausus, reik kokį pusvalandį prieš lauką geriausiai patept, kad visiškai susigertų ir neblizgėtų): http://www.imuniteta...g...&prekid=101
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 17, 14:40)
Galit bandyti sviestmedžiu tepti, nemažai mamyčių taip daro ax.gif

aciu uz nuomone, pradzioj taip ir bandziau, sunkiai sekesi del jo naturos, sunkiai jis man lydosi. bet vakar vyras pamate ta alieju, tai bloga nuo kvapo buvo, tad teks kazka kita susirast doh.gif verysad.gif nors man jis ir veidui tinka
Atsakyti
aš vakar gaminau pirmąjį savo eksperimentą - lūpų balzamą ax.gif

pasidėjau prieš akis Palominos receptus ir prasidėjo improvizacija čia besilankančių natūralisčių pavyzdžiu biggrin.gif Netikėtumo efektą sustiprino dar ir tai, kad neturiu labai tikslių svarstyklių - jos mažiausiai sveria po gramą g.gif

taigi, dariau iš to, ką turėjau: vaško, kakavos sviesto, sviestmedžio aliejaus, erškėtuogių aliejaus, benzoino ir apelsinų EA kelių lašų, gavosi puikiai, neatgrasė nuo namudinės gamybos thumbup.gif

man geriausias įvertinimas, kad sesuo, kurios rankinėje trys lūpų balzamai, tepa mano gamybos dabar thumbup.gif

beje, Palomina, man benzoinas kvepia ne vanile, o kažkokiais vaistais blush2.gif Kadangi turiu rimtą patirtį vaikystėje sergant įvairaus plauko kvėpavimo takų ligomis, tai tas kvapas toks pažįstamas buvo, iki negaliu biggrin.gif Bet galutiniam rezultate jo visai nesijaučia, o balzamas kvepia tarsi šokoladinis saldainis su apelsinų priedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 17, 15:45)
aš vakar gaminau pirmąjį savo eksperimentą - lūpų balzamą  ax.gif

pasidėjau prieš akis Palominos receptus ir prasidėjo improvizacija čia besilankančių natūralisčių pavyzdžiu biggrin.gif Netikėtumo efektą sustiprino dar ir tai, kad neturiu labai tikslių svarstyklių - jos mažiausiai sveria po gramą  g.gif

taigi, dariau iš to, ką turėjau: vaško, kakavos sviesto, sviestmedžio aliejaus, erškėtuogių aliejaus, benzoino ir apelsinų EA kelių lašų, gavosi puikiai, neatgrasė nuo namudinės gamybos  thumbup.gif

man geriausias įvertinimas, kad sesuo, kurios rankinėje trys lūpų balzamai, tepa mano gamybos dabar  thumbup.gif

beje, Palomina, man benzoinas kvepia ne vanile, o kažkokiais vaistais  blush2.gif Kadangi turiu rimtą patirtį vaikystėje sergant įvairaus plauko kvėpavimo takų ligomis, tai tas kvapas toks pažįstamas buvo, iki negaliu biggrin.gif Bet galutiniam rezultate jo visai nesijaučia, o balzamas kvepia tarsi šokoladinis saldainis su apelsinų priedu biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
paziurejus i ingridientus, tai jau ir isivaizduoju koks skanus tas lupu balzamas biggrin.gif bigsmile.gif

as tai dar vis naudoju lupu balzamus kur KN pasidariau rudeny (kakavini ir spanguolini).. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 17, 15:59)
paziurejus i ingridientus, tai jau ir isivaizduoju koks skanus tas lupu balzamas  biggrin.gif  bigsmile.gif

as tai dar vis naudoju lupu balzamus kur KN pasidariau rudeny (kakavini ir spanguolini)..  thumbup.gif

ačiū, jis tikrai skanus 4u.gif biggrin.gif

man spanguolės įstrigo - valgau jų kasdien, o kvapo į tokius produktus dėti ir neturiu. Blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 02 16, 01:08)
siandien apsilankiau ten, tai is tikro nusivyliau verysad.gif , labai atydziai visko netyrinejau blush2.gif , labiausiai norejau sampunu ,,Faith in Nature'' paziuret, tai neradau doh.gif , buvo tik organic blue, siaip dar daug Essential Care produkcijos, bet nzn kainos nemazos ir sudeciu dar netyrinejau cool.gif

as ir apsilankaiu sioje parduotuve-skyriuje. nusivyliau, kad pati nieko engali apciupineti, paskaityti instrukcijos. viskas taip sugrusta sudeliota nepatogiai akiai. del produkcijos nznau, nusipirkau sampuna, bandysiu
Atsakyti